fbpixel

Search icon
Search
Δεν κάνετε σεξ στη μέση της εβδομάδας; Βρήκαμε 3 tips για να το σκεφτείτε ξανά
WELLNESS

Δεν κάνετε σεξ στη μέση της εβδομάδας; Βρήκαμε 3 tips για να το σκεφτείτε ξανά

Κάντε τις μη δημοφιλείς μέρες το δικό σας «καταφύγιο»


Οι ερωτικές προτιμήσεις—συμπεριλαμβανομένου του πότε, πώς και με ποιον— είναι εξαιρετικά εξατομικευμένες. Ωστόσο, μια προτίμηση που μπορεί να μην έχετε καν συνειδητοποιήσει ότι έχετε είναι οι μέρες τις οποίες επιλέγετε. Μια νέα έκθεση από την πλατφόρμα προϊόντων ευχαρίστησης Adam & Eve διαπίστωσε ότι οι λιγότερο δημοφιλείς ημέρες της εβδομάδας για σεξ είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη. Έχοντας αυτό κατά νου, φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν από συμβουλές για τη βελτίωση της ευχαρίστησης μεσοβδόμαδα για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ημέρες με μειωμένη λίμπιντο.

sex-life.jpg

Αν και η έκθεση δεν έριξε φως στο γιατί εκείνες οι μέρες ήταν οι λιγότερο δημοφιλείς στο σεξ, η σεξολόγος Jenni Skyler, υποστηρίζει ότι μπορεί να οφείλεται σε εργασιακό άγχος και άλλες ευθύνες για άτομα που εργάζονται από Δευτέρα έως Παρασκευή. Και μερικές φορές, φυσικά μπορεί να οφείλεται στην κούραση.

Η δική σας ημέρα

Ανεξάρτητα από την ημέρα της εβδομάδας, ωστόσο, είναι σημαντικό να δοθεί προτεραιότητα στη στενή σύνδεση, η οποία δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει διείσδυση. Το να είστε "ξένοι" με τον σύντροφο σας μέσα σήτα εβδομάδα και να περιμένετε ειδικές ημέρες για να κάνετε το spice up, μπορεί να σας φέρει σε περίπλοκη θέση. Το να ενισχύσετε την εβδομάδα σας, άλλωστε, δεν απαιτεί σεξ ή ακόμα και σεξουαλική επαφή.

sex-porn-movies.jpg

3 συμβουλές για να βελτιώσετε την ευχαρίστηση μεσοβδόμαδα

1. Εμπλέξτε τις πέντε αισθήσεις σας: Υπάρχουν διάφοροι τύποι προσωπικότητας κρεβατοκάμαρας και μερικοί άνθρωποι απαιτούν τη συμμετοχή όλων των αισθήσεων τους για να βιώσουν τη σεξουαλική διέγερση. Έτσι, αυτή είναι μια εξαιρετική στρατηγική για την ενίσχυση της ευχαρίστησης μεσοβδόμαδα. Η ευχαρίστηση ζει στον κόσμο του αισθησιασμού. Η εμπλοκή των αισθήσεών σας μπορεί να ενεργοποιήσει ολόκληρο το σώμα σας. Ξεκινήστε με ένα κομμάτι μαύρης σοκολάτας και πιείτε ένα ποτήρι κρασί για να ενεργοποιήσετε τις αισθήσεις της γεύσης και της όσφρησης. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να βάλετε μουσική, να ανάψετε κεριά που καίνε με μεγάλη διάρκεια (τα οποία διεγείρουν την όραση και την όσφρησή σας) ή να κάνετε ένα αισθησιακό μασάζ για να αφαιθείτε στο άγγιγμα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν δεσμεύετε απλώς τις αισθήσεις σας για να χαλαρώσετε, αλλά το κάνετε για να ενισχύσετε την ευχαρίστηση. Εσωτερικεύστε ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη σεξουαλική ενέργεια σε αυτές τις πράξεις και θα είστε σε καλό δρόμο για να ενισχύσετε την ευχαρίστηση μεσοβδόμαδα.

tantric-sex-2.jpg

2. Ενσωματώστε τα χόμπι σας: Ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την ευχαρίστηση μεσοβδόμαδα είναι να κάνετε κάτι που σας αρέσει και σας ανταμείβει, ανεξάρτητα από το αν αυτό το χόμπι είναι σεξουαλικής φύσης. Αυτό συμβαίνει επειδή, όταν δεσμεύετε τις αισθήσεις σας, για κάτι που σας εκφράζει, υπάρχει μια συγκεκριμένη ενέργεια στο χώρο. Όταν ασχολούμαστε με αυτά τα χόμπι, ενεργοποιείστε την παθιασμένη σας ενέργεια. Αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι μεταδοτική και να διοχετεύεται προς τη σεξουαλική επαφή. Αν είστε λάτρης του παζλ, για παράδειγμα, θα μπορούσατε να λύσετε ένα παζλ που περιλαμβάνει αισθησιακές εικόνες ως μέσο για να ωθήσετε τη σεξουαλικότητα στα μέσα της εβδομάδας. Εάν είστε περισσότερο λάτρεις των φυτών, ίσως θέλετε να βρείτε κάποιον να σας βοηθήσει στον κήπο. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος αν επιλέγετε κάτι που σας κάνει χαρούμενους και σας ανταμείβει.

3. Χρησιμοποιήστε ένα σεξουαλικό παιχνίδι: Τα σεξουαλικά παιχνίδια μπορεί να είναι συναρπαστικά, ακόμα και μόνο στην όψη, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετικά για την ενίσχυση της απόλαυσης μεσοβδόμαδα. Όχι μόνο αυτό, αλλά ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε σεξουαλικά παιχνίδια με άλλο άτομο, η χρήση ενός στον εαυτό σας εξακολουθεί να είναι ένας καλός τρόπος για να ωραιοποιήσετε την καθημερινότητα σας – και έχει και κάποια άλλα οφέλη. Τα σεξουαλικά παιχνίδια είναι η πύλη για την ευχαρίστηση του εαυτού μας. Η ευχαρίστηση του εαυτού σας είναι η πύλη για να γνωρίσετε τον σεξουαλικό σας εαυτό και την ικανότητα να το μοιραστείτε με έναν άλλον.