fbpixel

Search icon
Search
Sex Education: Το καλύτερο trend για τη σεξουαλική σας ζωή επηρεάζεται από την Αμερική
WELLNESS

Sex Education: Το καλύτερο trend για τη σεξουαλική σας ζωή επηρεάζεται από την Αμερική

Ντυθείτε όπως επιβάλλει τo Halloween


Ένα από τα καλύτερα κομμάτια του Halloween είναι ότι προσποιείστε ότι είστε κάποιος άλλος. Έτσι, το sex education αυτή τη φορά επεκτείνεται στο παιχνίδι ρόλων και φυσικά περιλαμβάνει τη γνωστή αμερικάνικη γιορτή που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Με τις φαντασιώσεις να έρχονται στο προσκήνιο και με τα κουστούμια να περιέχουν ακόμη πιο ιδιαίτερες ενδυμασίες το μόνο βέβαιο είναι πως το Σαββατοκύριακό που έρχεται, θα περάσετε υπέροχα! Το role-playing σάς επιτρέπει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να δημιουργήσετε τις ιδανικές συνθήκες για να ανανεώσετε τον έρωτά σας. Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα με τίποτα περισσότερο από έναν πρόθυμο «συνεργάτη» και μερικά απαραίτητα tools. Έτσι, ενώ το παιχνίδι ρόλων μπορεί να είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα όλο το χρόνο για ζευγάρια, το Halloween το κάνει πιο εύκολο, χάρη στην πληθώρα των κοστουμιών.

Judgment-free Zone

couple-role-playing-2.jpg

O χρυσός κανόνας της καλής σεξουαλικής ζωής λέει πως η κρεβατοκάμαρα είναι ένα μέρος όπου δεν υπάρχει κριτική. Για να κάνετε, λοιπόν, πραγματικά υπέροχο σεξ, πρέπει να μη διστάσετε να μιλήσετε για τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες σας χωρίς κρίση. Πριν παίξετε κάποιο ρόλο, κάντε ένα σύμφωνο με τον σύντροφό σας ότι δε θα γελάσετε ποτέ κατά τη σεξουαλική φαντασίωση και δεσμευτείτε να διατηρήσετε τη σεξουαλική σας ζωή ιδιωτική. Μην μοιράζεστε «απόρρητα» στοιχεία, ακόμη και με τις κοντινές φίλες σας καθώς αυτό μπορεί να φέρει σε αμήχανη θέση το σύντροφό σας. Το σεξ είναι ένα ευάλωτο κομμάτι και για να το εξερευνήσετε ελεύθερα, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι άλλοι δεν θα ενημερωθούν για τις απόκρυφες επιθυμίες σας. 

Not Politically Correct

couple-role-playing-1.jpg

Αυτό που θέλετε στο κρεβάτι συχνά έρχεται σε αντίθεση με τις ιδεολογικές σας πεποιθήσεις και με τον τρόπο που βλέπετε τους εαυτούς σας. Για αυτό το λόγο, συχνά είναι δύσκολο να αποδεχτείτε αυτές τις επιθυμίες ως μέρη του εαυτού σας όταν είναι τόσο δραστικά αντίθετες με αυτά που θέλετε και νιώθετε στην καθημερινή ζωή. Αυτό που πρέπει να κατανοήσετε είναι πως η ανάληψη ρόλων στο κρεβάτι είναι για να παίζετε και όχι για θέλετε να υλοποιηθεί το εκάστοτε σενάριο. Αυτές οι επιθυμίες υπάρχουν μόνο σε επίπεδο φαντασίας, και πρέπει να είστε σε θέση να συμβιβαστείτε με αυτό τον διαχωρισμό. Η κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι ένα μέρος όπου θα μπορείτε να παίξετε με κυριαρχία, υποταγή, αντιστροφή ρόλου, κίνδυνο και ακόμη και με υποβάθμιση όσο οτιδήποτε συμβαίνει είναι συναινετικό. Πρέπει να είστε σε θέση να το κάνετε αυτό χωρίς να νιώθετε ντροπή ή κριτική. 

Set Limits

Όταν είστε σε ένα act μαζί, μπορείτε να πείτε και να κάνετε πράγματα που διεγείρουν και διασκεδάζουν και τους δύο -στο πλαίσιο του ρόλου- αλλά δεν είναι αποδεκτά οπουδήποτε αλλού, επομένως είναι σημαντικό να ορίσετε όρια εκ των προτέρων. Η συγκατάθεση είναι πολύ σημαντική καθώς μπορεί να έχετε συναινέσει να παίξετε μια φαντασίωσή σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε συναινέσει σε οποιαδήποτε κατεύθυνση που μπορεί να πάρει η φαντασία. Η συναίνεση μπορεί επίσης να λήξει. Αυτό συμβαίνει καθώς μερικές φορές, συμφωνείτε με κάποια πράγματα, αλλά όταν τα εφαρμόζετε στην πραγματικότητα, δεν αισθάνεστε τόσο καλά και γι 'αυτό χρειάζεστε μια λέξη ασφαλείας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για φαντασιώσεις που συνεπάγονται φυσική κυριαρχία.

Let Halloween be Fun

couple-role-playing.jpg

Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικές επιλογές για να διαλέξετε από τα κουστούμια του Halloween και ένα που σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο σας, είναι αυτό του Sexy Farmer. Πάρτε μια παλιά σαλοπέτα, φορέστε τα αθλητικά σας μποτάκια και ένα λευκό T-shirt και να είστε σίγουροι πως το πρώτο βήμα θα έχει γίνει. Δοκιμάστε τη Vampire εκδοχή σας που θα λέει ξεκάθαρα πως το ευγενικά και αγγλιστί "suck my blood" είναι μονόδρομος. Αν είστε πιο τολμηροί πείτε το «ναι» στη στολή catwoman που μόνο στη σκέψη προδιαθέτει για ένα διαφορετικό βράδυ καθώς μια υπερήρωας ντυμένη με latex στολή δε μπορεί παρά να παραπλανήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Τέλος, μην παραλείψετε να ενδώσετε σε μια στολή wonder woman που πάντα έχει μαζί της ένα lasso. Η συνέχεια είναι φυσικά δική σας.