fbpixel

Search icon
Search
Role-playing: Πώς να το εντάξετε στη σεξουαλική ζωή σας
WELLNESS

Role-playing: Πώς να το εντάξετε στη σεξουαλική ζωή σας

Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές και θα ενθουσιαστείτε


Όλοι λένε πως λατρεύουν το σεξ. Παρόλα αυτά, αν κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις και αν διαβάσετε μερικές εμπεριστατωμένες έρευνες θα ανακαλύψετε πως όλο και λιγότερος κόσμος το επιλέγει σε καθημερινή ή ακόμη και σε εβδομαδιαία βάση. Υποχρεώσεις, deadlines και πολλές σκοτούρες κάνουν τη «ζωή στο κρεβάτι» να μοιάζει με μια κακή αναπαράσταση της πραγματικότητας. Έτσι, προσπαθώντας να ανακαλύψουμε τρόπους για να δώσουμε το απαραίτητο boost σε αυτό που πολύς κόσμος τελευταία -επηρεασμένος από την ομώνυμη γνωστή σειρά στο Netflix- ονομάζει Sex Education ανακαλύψαμε πως υπάρχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό που δεν είναι άλλο από το role playing. H αίσθηση πως ξεφεύγετε από την καθημερινή σας ζωή και η εικόνα σας που υποδύεται κάποια άλλη -σύμφωνα με πολλούς- μπορεί να σας χαρίσει αμέτρητη ικανοποίηση, αν και στην αρχή μπορεί να μοιάζει απόλυτα αμήχανο και φυσικά πολύ αστείο όλο αυτό, αποτελεί τεράστια σεξουαλική τάση. Κι εσείς αξίζει να τη δοκιμάσετε!

role-play-q.jpg

Παρακάτω θα ανακαλύψετε τα δικά μας μυστικά για να γίνετε masters στο σεξ...από το μηδέν!

Μιλήστε, μιλήστε, μιλήστε

Προτού εσείς και ο σύντροφός σας γίνετε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι για μια νύχτα, μιλήστε για το τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε και τι δεν είστε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι ελπίζει ο καθένας σας να «αποκομίσει» από αυτήν την εμπειρία. Για εσάς, μπορεί να είναι απλώς ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για ένα βράδυ, ενώ ο σύντροφός σας μπορεί να θέλει να το προσθέσει στη συνήθη εναλλαγή σας. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως μερικοί άνθρωποι θέλουν να χρησιμοποιούν το παιχνίδι των ρόλων για να δημιουργούν τις δικές τους φαντασιώσεις. Ό,τι κι αν αποφασίσετε τελικά, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει και στους δυο σας. Όπως πάντα, έτσι κι εδώ, απαιτείται ειλικρινής επικοινωνία με τον σύντροφό σας γύρω από το σεξ. 

Πώς θα αποφασίσετε τι ρόλο θα παίξετε 

Μπορείτε απολύτως να βρείτε έναν χαρακτήρα επί τόπου και να τον ακολουθήσετε. Αλλά αν δεν είστε ακόμα κάποια οσκαρική ηθοποιός, είναι εντάξει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να καταλάβετε τις προτιμήσεις σας αλλά και για να προετοιμαστείτε για αυτό το βήμα, χωρίς να σας φαίνεται αστείο. Σκεφτείτε τα σενάρια που σας κάνουν να νιώθετε απόλυτα hot, λάβετε την απόφαση και κάντε μερικές πρόβες μόνη σας. Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται κάπως παράλογο να είστε βέβαιοι πως θα σας βάλει στο κατάλληλο κλίμα για τη συνέχεια. Φυσικά, μην ξεχνάτε πως μπορείτε για αρχή να βάλετε μια περούκα που είναι ένας πολύ διασκεδαστικός και φθηνός τρόπος να αλλάξετε τα πράγματα! 

role-play-3.jpg

Ξεκινήστε με κάτι μικρό 

Είναι εντάξει αν η πρώτη φορά που παίζετε ρόλο δεν περιλαμβάνει τη σέξι φορεσιά των ονείρων σας ή ένα απόλυτα εξεζητημένο σενάριο. Είναι πολύ εύκολο και απλό να ξεκινήσετε πρώτα να παίζετε ρόλους μέσω μηνυμάτων. Με αυτόν τον τρόπο εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να δείτε αν το απολαμβάνετε πραγματικά χωρίς την πίεση του να βρίσκεστε μπροστά στον άλλο.  

Μην αγχώνεστε  

Το role playing μπορεί να μοιάζει σαν να επιστρέφετε στο μουσικό θέατρο που παίζατε στο γυμνάσιο, ειδικά εάν δεν το έχετε συνηθίσει, και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Είναι διαφορετικό και νέο, αλλά χρειάζεται χρόνος για να το βάλετε στη ζωή σας και για να νιώσετε άνετα με τον σύντροφό σας. Σκεφτείτε το παιχνίδι ρόλων σαν ένα πραγματικό παιχνίδι, και μην ξεχνάτε πως λίγοι άνθρωποι είναι καλοί σε την πρώτη φορά που το επιλέγουν.

Αλλάξτε τοποθεσίες

Προφανώς, δεν είναι καλή ιδέα να πάτε στο αγαπημένο σας μπαρ για να ξεκινήσετε ένα τέτοιο παιχνίδι. Αντιθέτως, είναι σημαντικό να αλλάξετε την τοποθεσία όπου βρίσκεστε. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στο πάρκο και να ξεκινήσετε το παιχνίδι ρόλων σας εκεί (φυσικά ολοκληρώνοντας στο σπίτι). Ή απλώς να αλλάξετε δωμάτια στο σπίτι σας βλέποντας την κουζίνα ή και το μπάνιο με έναν διαφορετικό τρόπο. Σκεφτείτε όλες εκείνες τις φορές που το έχετε δει σε κάποια ερωτική ταινία και σας κέντρισε το ενδιαφέρον και είναι βέβαιο πως θα αντιληφθείτε τα πάντα διαφορετικά. Όσο για εσάς που θέλετε να το πάτε ένα βήμα παρακάτω, δεν έχετε παρά να κλείσετε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. 

role-play-2.jpg

Προτεινόμενοι ρόλοι

Χωρίς ταμπού και με βάση τα στατιστικά των μεγαλύτερων porn sites το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε τα παρακάτω σενάρια:

  • Εργοδότης / υπάλληλος
  • Δάσκαλος / ενήλικας μαθητής
  • Γιατρός / ασθενής
  • Ιδιοκτήτης / ενοικιαστής
  • Καλύτεροι φίλοι
  • Συγκάτοικοι 
  • Άγνωστοι σε ένα μπαρ 
  • Delivery φαγητού 
  • Sex εκτός σχέσης όπου το ένα άτομο παραμένει το ίδιο και το άλλο προσποιείται κάποιον ξένο
  • Φωτογράφος / μοντέλο
  • Μασάζ