fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα ζητήσετε με αυτοπεποίθηση όλα όσα θέλετε στο σεξ
WELLNESS

Πώς θα ζητήσετε με αυτοπεποίθηση όλα όσα θέλετε στο σεξ

Ποτέ δεν είναι αργά για μια καινούργια αρχή


Τις περισσότερες φορές, οι γυναίκες δεν ικανοποιούν τις ανάγκες τους. Ακόμα κι αν φτάσουν σε οργασμό, γνωρίζουν ότι το σεξ είναι κάτι περισσότερο από το τυπικό tick στο κουτάκι της κορύφωσης. Είτε πρόκειται για προβλήματα στην επικοινωνία από τις δύο πλευρές είτε για έλλειψη σεξουαλικής χημείας, υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης. Έτσι, αποφασίσαμε να σας βοηθήσουμε να αποχαιρετήσετε το μέτριο σεξ και να αγκαλιάσετε οτιδήποτε θα κάνει τη φωνή σας να ακουστεί. Και τι καλύτερο από το να το κάνετε απελευθερώνοντας αυτήν την ενέργεια. Ακόμη και αν δεν το γνωρίζετε είναι μια μορφή επανάστασης.

Η αρχή θα γίνει φυσικά με την κατανόηση και τη γνώση του σώματος σας. Αλλά πώς μπορείτε να αρχίσετε να εξερευνείτε όταν ακόμη είναι αχαρτογράφητη περιοχή γεμάτη ντροπή και στίγματα; Το να εκφράζετε και να ζητάτε αυτό που θέλετε σεξουαλικά δεν έρχονται χωρίς εμπόδια και τις περισσότερες φορές, απαιτεί ουσιαστική συνείδηση, όσο και αν φαίνεται περίεργο.

skin-woman.jpg

Ξεκινήστε από τα βαθιά

Είναι σημαντικό να «σκάψετε» βαθύτερα και να κάνετε ερωτήσεις στον εαυτό σας ώστε να ανακαλύψετε από που προέρχεται η ντροπή σας στο σεξ και το σώμα σας. Πρέπει να δείτε αν αυτά τα συναισθήματα σάς εξυπηρετούν ακόμη ή αν αποτελούν κατάλοιπα του παρελθοντικού σας εαυτού που αφήσατε πίσω. Αποσυμπιέζοντας τα θα είστε έτοιμοι για το επόμενο επίπεδο. Μάθετε να ανοίγετε συζητήσεις και να μιλάτε. Μη φοβάστε και μην αφήνετε το small talk μόνο στο φινάλε της αγαπημένης σας σειράς. Θέματα όπως ο αυνανισμός και η ικανοποίηση μπορούν να αποτελέσουν must. Φυσικά, αν αυτές οι συζητήσεις σας φέρνουν αντιμέτωπους με πραγματικά «τραύματα», τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε κάποιον ειδικό. Ο πρώτος τρόπος για να χτίσετε εμπιστοσύνη στην κρεβατοκάμαρα είναι να πιστέψετε σε αυτό που ζητάτε και ο μόνος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι γνωρίζοντας το σώμα σας. Κάντε ένα μπάνιο, περιποιηθείτε τον εαυτό σας, νιώστε ότι αξίζετε την ουσιαστική ικανοποίηση και μετά ζητήστε την. Και μην ξεχνάτε πως η λίπανση αυξάνει την ευχαρίστηση, ενώ μειώνει τον ερεθισμό.

Επικοινωνήστε τις ανάγκες σας

Αφού αρχίσετε να έρχεστε πιο κοντά στον εαυτό και στις ανάγκες σας, έρχεται η στιγμή να περάσετε στο επόμενο επίπεδο. Εδώ είναι που έρχεται η συζήτηση. Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να μάθετε να μιλάτε για αυτά που θέλετε και εκτός κρεβατοκάμαρας και όχι μόνο τις στιγμές που κάνετε σεξ και όλα φαίνονται πιο εύκολα. Η ουσιαστική επικοινωνία γίνεται εκτός αυτής, γιατί δείχνει το βάθος στο οποίο μπορείτε να φτάσετε χωρίς ντροπή. Αυτό συνδυάζεται φυσικά με το γεγονός ότι συνήθως τα σχόλια που θα κάνετε μπορεί να είναι αρνητικά. Βρείτε τον σύντροφο σας όταν είσαστε και οι δύο σε μια χαλαρή και ανέμελη διάθεση, με άλλα λόγια μην το κάνετε όταν είστε πεινασμένοι, εκνευρισμένοι, κουρασμένοι ή στη μέση μιας αμφιλεγόμενης συζήτησης. Βεβαιωθείτε φυσικά ότι ο τόνος σας είναι κατάλληλος και δεν δείχνει κάποια αμηχανία καθώς θέλετε ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας να αισθάνεται ενθάρρυνση να συμμετάσχει στη συζήτηση. Τα πάντα πρέπει να γίνονται την κατάλληλη στιγμή, αλλιώς όλη η προσπάθεια μπορεί να διαλυθεί.

woman-makeup-bole-eyes.jpg

Εάν πρόκειται για one night-stand...

Αλλά τι γίνεται αν πρόκειται απλώς για μια βραδιά και δεν έχετε τον χρόνο να συζητήσετε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο ο σύντροφος σας πρέπει να χρησιμοποιεί σωστά τον δονητή σας; Λοιπόν, μόλις βρήκατε την εξαίρεση στον κανόνα της μη σεξουαλικής συζήτησης στην κρεβατοκάμαρα. Προτείνεται να τους πείτε τι θέλετε εκείνη τη στιγμή γιατί πιθανότατα δε θα υπάρξει επόμενη. Να θυμάστε ότι δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς ή πολύ αργά για να κάνετε συζητήσεις για την ευχαρίστηση σας. 

Δοκιμάστε την τεχνολογία

Στις μέρες που ζούμε είναι κρίμα να μην χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία υπέρ σας. Το sexting μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη απόλαυση όταν το κάνετε σωστά και με το κατάλληλο άτομο. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό «εργαλείο» καθώς η απόσταση μπορεί να σας διευκολύνει. Δεν είστε πρόσωπο με πρόσωπο και μπορείτε να εκφράσετε πράγματα που μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να ειπωθούν από κοντά. Όσο για το πώς θα δημιουργήσετε αυτά τα τέλεια λεπτομερή "sexts" είναι σημαντικό να φτιάξετε ένα σενάριο, να αναπολήσετε προηγούμενες σεξουαλικές αναμνήσεις (που αφορούν τον σύντροφο σας ή όχι, δεν κρίνουμε εμείς) και να φαντασιωθείτε κάτι για μέλλον. 

Θυμηθείτε ότι εάν δε θέσετε πρώτα εσείς την ευχαρίστησή σας ως προτεραιότητα, πώς περιμένετε να το κάνει κάποιος άλλος;