fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Δεν είστε λάτρης του makeup; Πώς θα έχετε αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με ελάχιστα προϊόντα

Επιλέξτε μια πιο minimal πραγματικότητα


Δεν είστε λάτρης του makeup; Πώς θα έχετε αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με ελάχιστα προϊόντα

Το λαμπερό δέρμα είναι αυτό που όλοι θέλουν. Άλλοι το πετυχαίνουν με το ιδανικό skincare, άλλοι με το makeup και πολλοί καταφέρνουν να πετύχουν τον τέλειο συνδυασμό. Έτσι, πολλές φορές παρατηρείτε stars όπως οι Hailey Bieber, Zoë Kravitz και Bella Hadid και κατανοείτε ότι εστιάζουν σε μια φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα. Είτε το αποκαλείτε μινιμαλισμό μακιγιάζ είτε #cleanlook, το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο: δροσερό, ομοιόμορφο και υγιές. Για αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε για εσάς τις λύσεις που θα σας οδηγήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. 

primers2.jpg

Prime and Plump 

Ενώ τα περισσότερα foundation παρέχουν οφέλη για το δέρμα σας, είναι σημαντικό να έχετε μια σταθερή ρουτίνα περιποίησης δέρματος πριν ξεκινήσετε. Όσον αφορά τη βάση είναι σημαντικό να ξεκινήσετε με μια πλούσια ενυδατική κρέμα ή με ένα θρεπτικό έλαιο. Το στρώμα αυτό θα βοηθήσει στην προστασία της επιδερμίδας σας και θα γεμίσει μερικά κενά που μπορεί αλλιώς να είναι εμφανή μετά το makeup. Ακόμη, θα επιτρέψει στη βάση σας να «γλιστρήσει» ομαλά όταν προχωρήσετε σε αυτό το βήμα. Αν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή τότε προτιμήστε κάποια ενυδατική κρέμα με βάση το υαλουρονικό οξύ και φυσικά πείτε "όχι" σε φόρμουλες που περιέχουν ορυκτέλαια, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν απόφραξη. 

Our favourites

 Smooth effect

Smooth effect

24h Hydrating Priming Serum, Lancome, Attica

BUY ME
 MC2

MC2

All Hours Foundation Icons, Yves Saint Laurent, Attica

BUY ME
 Fair

Fair

Airbrush Bronzer, Charlotte Tilbury, Sephora

BUY ME
 Highligher power

Highligher power

My Dream Cheek Trio, Natasha Denova, Sephora

BUY ME
 Try me

Try me

True Match Υγρό Blendable, L'Oreal Paris, Hondos Center

BUY ME
 Moisturizing creamy concealer

Moisturizing creamy concealer

Forever Skin Correct - 24h* wear - full coverage, Dior, Hondos Center

BUY ME

Focus on formula

Συνδυάστε ελαφριές φόρμουλες υγρής βάσης και κρέμας για να επιτρέψετε στη φυσική υφή του δέρματoς σας να λάμψει. Έτσι θα φαίνεται σαν να έχετε καταβάλει την ελάχιστη προσπάθεια, ακόμα κι αν δεν το έχετε κάνει. Ευτυχώς, πλέον οι υγρές φόρμουλες πλέον μιμούνται τη φυσική σας υφή. Εάν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε λίγη περισσότερη κάλυψη, τοποθετήστε λίγο περισσότερο προϊόν ή εφαρμόσετε ένα concealer ή ένα κολλώδες foundation από πάνω για να αντιμετωπίσετε τυχόν "προβληματικά" σημεία.

Start from the center

Ξεκινήστε με την εφαρμογή από το κέντρο του προσώπου σας και συνεχίστε από εκεί με την τοποθέτηση, επιτρέποντας στις φυσικές αποχρώσεις στα πλάγια του προσώπου σας να παραμείνουν ακάλυπτες. Εάν έχετε μόνο μια απόχρωση στο πρόσωπο σας τότε φαίνεται ότι φοράτε πολύ μακιγιάζ, οπότε η διατήρηση των φυσικών ανοιχτόχρωμων ή σκούρων αποχρώσεων σε αυτήν την περιοχή βοηθά το δέρμα σας να φαίνεται πιο αληθινό.

face-woman-makeup-concealer.jpg

Build coverage with a brush

Ερυθρότητα και υφή εμφανίζονται συχνά γύρω από τη μύτη, τις πλευρές του στόματος και το πηγούνι, όπου δηλαδή προσθέτετε κάλυψη. Μετά την εφαρμογή ενός διαφανούς στρώματος βάσης, "χτίστε" επιπλέον την περιοχή με ένα ειδικό πινέλο. Εστιάστε και σε άλλες περιοχές με υφή και ατέλειες και, στη συνέχεια, δημιουργήστε κάλυψη όπου τη χρειάζεστε. Αν "δουλέψετε" με επιμονή σε εκείνο το σημείο, θα έχετε τελικά αυτό το εξαιρετικά εκλεπτυσμένο φινίρισμα που επιθυμείτε.

Add dimension with color 

Το πραγματικό δέρμα έχει βάθος, οπότε η προσθήκη μιας ποσότητας bronzer ή ρουζ είναι απαραίτητη. Τοποθετήστε το σε εκείνες τις περιοχές που φυσικά φαίνονται πιο έντονες, όπως η κορυφή του μετώπου και η γέφυρα της μύτης. Ακόμη, ένα διακριτικό περίγραμμα, με έμφαση στα ζυγωματικά θα κάνει μια πραγματική αντίθεση χωρίς να σας κάνει να φαίνεστε αφύσικες. Το παν είναι να παίζετε με τη σκιά και το φως, έτσι ώστε το δέρμα σας να φαίνεται ζωντανό.