fbpixel

Search icon
Search
Copy the Look: Υιοθετήστε τα πιο stylish σύνολα του απόλυτου fashion icon, Hailey Bieber
STYLE PEOPLE

Copy the Look: Υιοθετήστε τα πιο stylish σύνολα του απόλυτου fashion icon, Hailey Bieber

Οι προσθήκες που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε


Το στιλ της έχει γίνει διάσημο σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από το new-era Tik Tok, μέχρι το Instagram και το Pinterest. Τα κομμάτια που επιλέγει να συνδυάζει για τις εμφανίσεις της το 25χρονο μοντέλο Hailey Bieber, βασίζονται στην άνεση, την ευελιξία και φυσικά της street style τάσεις που κυριαρχούν την εκάστοτε εποχή. Η αλήθεια είναι πως είτε επιλέξει να εμφανιστεί με high-fashion κομμάτια είτε μ' ένα απλό t-shirt και τζιν παντελόνι, η Bieber θα κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα κάνει της γυναίκες που λατρεύουν το στιλ να θέλουν να τη μιμηθούν. 

Casual items, σακάκια, sneakers, κοστούμια και cool tops είναι αυτά που προτιμάει περισσότερο. Η ανεπιτήδευτη εικόνα της είναι αυτό που την κάνει πραγματικά να ξεχωρίζει με τα day to night outfits. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω κι ανακαλύψτε πώς θα εντάξετε το στιλ ενός από τα μεγαλύτερα right now fashion icons στην καθημερινότητά σας!

1. Basic look

Μία από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις του μοντέλου που μαγνήτισαν τα βλέμματα ήταν πριν από μερικές ημέρες στους δρόμους του Beverly Hills. Η Hailey Bieber εντυπωσιάσετε με το πιο απλό look, συνδυάζοντας ένα τζιν παντελόνι σε slouchy σιλουέτα με crop top λευκό t-shirt. Όσον αφορά τα αξεσουάρ της, κινήθηκε σε μαύρες επιλογές με μία hand bag κι ένα ζευγάρι black loafers. Την εικόνα της ολοκλήρωσαν τα μαύρα γυαλιά ηλίου, αποδεικνύοντας πως το πιο basic look μπορεί να μετατραπεί σε statement. 

Denim, H&M
Crop-top, ZARA
Handbag, Michael Kors, Kalogirou

2. Out & About 

Image source: @haileybieber

Ακόμα μία καλοκαιρινή εμφάνιση που συζητήθηκε. Την προηγούμενη εβδομάδα το μοντέλο και σύζυγος του Justin Bieber, έφερε στο... μέλλον το πιο διαχρονικό και all time classic design, το little black dress. Πώς το πέτυχε; Επιλέγοντας να το συνδυάσει με ένα ζευγάρι loafers και λευκές κάλτσες. Μη διστάσετε τη νέα σεζόν να πειραματιστείτε με την εικόνα σας και να δοκιμάσετε κι εσείς αυτό το updted look για τις βραδινές σας εξόδους. 

Draped jersey bodycon dress, MAX&Co
Loafers, Jose Antonio Pereira, Karida 1912
Handbag, Zadig & Voltaire, Atticadps.gr

3. Day to night 

Αναζητάτε σύνολα, τα οποία θα μπορείτε να τα φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σας ακολουθούν σε όλες τις περιστάσεις χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε το παραμικρό; Η Hailey Bieber μας παρουσιάζει τις καλύτερες ιδέες. Η αδυναμία της στα σακάκια και κυρίως τα oversized είναι γνωστή, καθώς δεν χάνει την ευκαιρία να τα εντάξει στα σύνολα της. Τα συνδυάζει με chino high waisted trouser, ενώ επιλέγει τα tops να είναι minimal για να λειτουργούν συμπληρωματικά, χωρίς να «κλέβουν» καθόλου την προσοχή από το blazer. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες προσφέρει πάντοτε μία πιο polished αισθητική. 

Checked virgin wool blazer, Saint Laurent, Mytheresa.com
Chino trouser, Marks & Spencer
Satin top, Max Mara

4. The street style 

Κατέχει επάξια τον τίτλο της street styler κι αυτό γιατί δεν διστάζει να δοκιμάσει οποιαδήποτε τάση. Ένα από τα big trends που έχει φορέσει άψογα πολλές φορές είναι τα oversized suits. Η Bieber, η οποία αγαπάει τα ουδέτερα και pastel χρώματα, έδωσε στο tonal  κοστούμι της ένα πιο athleisure χαρακτήρα, συνδυάζοντας το με crop t-shirt κι ένα ζευγάρι λευκά sneakers. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα, το φθινόπωρο αποτελεί την ιδανική ευκαιρία, καθώς για ακόμα μία σεζόν τα κοστούμια κατέχουν μία σημαντική θέση στην κατηγορία των τάσεων. 

Blazer, ZARA
Trouser, ZARA
Sneakers, Tod's, Kalogirou

5. Weekend Vibes 

Οι γυναίκες που λατρεύουν τη μόδα θέλουν να παραμένουν stylish σε κάθε μία περίσταση, ακόμα και στις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου. Η Hailey Bieber μας δείχνει το απόλυτο how to, ταιριάζοντας το blue jean της σε λίγο πιο χαλαρή γραμμή με μαύρο blazer, αντίστοιχο top, clutch bag και sneakers. Η λεπτομέρεια που απογείωσε την casual chic εικόνα της ήταν το baseball hat της. Το weekend βρίσκεται προ των πυλών, κι εσείς έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα αντίστοιχο σύνολο.

Denim, Sisley
Crepe blazer, Marella
Embroidered cotton-twill baseball cap, Frankie Shop, Net-a-porter.com