fbpixel

Search icon
Search
Chic & Sexy: Τα κομμάτια που θα αναδείξουν τα πόδια σας αυτήν την εποχή
THE LOOK

Chic & Sexy: Τα κομμάτια που θα αναδείξουν τα πόδια σας αυτήν την εποχή

Έτσι θα «απογειώσετε» τις εμφανίσεις σας


Η θερμοκρασία έχει αρχίσει σταδιακά να αυξάνεται και η αίσθηση ότι διανύουμε αν όχι την ωραιότερη, μία από τις ωραιότερες εποχές του χρόνου, γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Αυτό σημαίνει ότι σιγά σιγά τη θέση των ζεστών ενδυμάτων μας, θα αρχίσουν να παίρνουν αέρινα κομμάτια, σε πιο κοντά μήκη και πιο έντονα χρώματα. Όλες θέλουμε να έχουμε καλλίγραμμα πόδια που θα αναδεικνύονται από τα κοντά ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά μας ρούχα. Αν δεν έχετε προλάβει να ξεκινήσετε το γυμναστήριο ή ακόμα πιο απλά αν δεν είστε λάτρεις της γυμναστικής, υπάρχει λύση.

Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τα καθημερινά σας σύνολα για μία όμορφη σιλουέτα, κολακεύοντας τα πόδια σας!

Midi dress

feet-6.jpg

Μπορεί τα φορέματα να τα επιλέγουμε καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνο, αλλά είναι στενά συνυφασμένα με την άνοιξη και το καλοκαίρι. Οι αέρινες γραμμές, τα έντονα χρώματα και τα φωτεινά μοτίβα, τα τοποθετούν στις πρώτες θέσεις των επιλογών μας. Είτε έχετε καλλίγραμμα πόδια είτε όχι, είναι ένα σχέδιο που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας. Βρείτε το σχέδιο που σας αρέσει και φορέστε το από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν θέλετε να του χαρίστε πιο casual αισθητική συνδυάστε το μ’ ένα ζευγάρι αθλητικά. Για εσάς που μπορείτε να έχετε πιο «γεμάτες» γάμπες επιλέξτε το μήκος του φορέματός σας να σταματάει πάνω από το γόνατό σας.

Shirt dress

feet-5.jpg

Παραμένοντας στην κατηγορία των φορεμάτων δε μπορούμε να μην αναφερθούμε σε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν, τα shirt dresses. Χαρίζουν ανανέωση και στιλ μέσα σε λίγα λεπτά και πολύ εύκολα. Μάλιστα τα σχέδια με τη ζώνη στη μέση σας βοηθούν να αναδείξετε ακόμα περισσότερο τη σιλουέτα σας, τονίζοντας τη μέση σας. Για να τονίσετε τα πόδια σας με διακριτικό τρόπο και να παρουσιάσετε sexy & chic look, τότε μην κουμπώσετε τα κουμπιά μέχρι κάτω αλλά αφήστε ένα-δύο από το τέλος, έτσι ώστε να ανοίγει το φόρεμα κατά την κίνησή σας.

Denim skirt

feet-4.jpg


Μας ταξιδεύουν πίσω στη «χρυσή» εποχή των ‘90s και γι αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες που αποτελούν ένα από τα πιο hot trends της σεζόν που διανύουμε. Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, όλες πρέπει να έχετε μία τζιν φούστα στη ντουλάπα σας. Τα μήκη και τα σχέδια τους πολλά για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Ήρθε η στιγμή να καταρρίψουμε το μύθο που λέει ότι οι mini φούστες ταιριάζουν μόνο στις γυναίκες με καλλίγραμμα πόδια. Μπορούμε όλες να τις φορέσουμε. Αν θέλετε να κάνετε τη σιλουέτα σας να φαίνεται πιο ψηλή και αδύνατη, εκτός από ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, μπορείτε να επιλέξετε pointed ballet flats. Ένα ακόμα μυστικό είναι να προτιμήσετε τη midi εκδοχή με άνοιγμα στην μέση.

Bermuda shorts

feet-3.jpg

Τα γνωρίσαμε και τα αγαπήσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Μετράνε ήδη ένα χρόνο έντονης παρουσίας και όπως όλα δείχνουν θα δυσκολευτούμε πολύ για να τα αποχωριστούμε. Καλύτερα για εμάς. Τα Bermuda shorts εκτός από το ιδιαίτερο στιλ που μας χαρίζουν είναι η κατάλληλη επιλογή για τις γυναίκες που δε νιώθουν άνετα με τα πόδια τους. Εντάξτε τα στην καθημερινότητά σας και θα τα λατρέψετε. Όλες εσείς που έχετε μερικά κιλά παραπάνω αφήστε τις φαρδιές γραμμές στην άκρη και επιλέξτε τις λίγο πιο στενές που θα αγκαλιάζουν υπέροχα το σώμα σας. Plus, η ψηλόμεση βερμούδα που το μήκος της φτάνει μέχρι το γόνατο, είναι ιδανική!

Layering

feet-2.jpg

Για να αναδείξετε τα πόδια σας δε χρειάζεται πάντα να είναι γυμνά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι και στιλιστικά μυστικά για να πετύχετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αυτό που ξεχωρίζουμε τη φετινή άνοιξη είναι τα φορέματα ή τις μακριές πουκαμίσες μαζί με τα παντελόνια. Επιλέξετε ένα στενό παντελόνι, σε cigarette γραμμή και προσθέστε μία τουνίκ από πάνω, η οποία όχι μόνο θα απογειώσει το στιλ και την εικόνα σας αλλά παράλληλα θα σας χαρίσει μία καταπληκτική σιλουέτα που όλοι θα ζηλεύουν. Μπορείτε να ολοκληρώσετε με high heels αλλά και μ’ ένα ζευγάρι chunky loafers.