fbpixel

Search icon
Search
Flat Shoes: 5 σχέδια για τις πιο κομψές και μοντέρνες εμφανίσεις
THE LOOK

Flat Shoes: 5 σχέδια για τις πιο κομψές και μοντέρνες εμφανίσεις

Τα υποδήματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας


Μετά από έναν χρόνο απανωτών lockdowns και μια καθημερινότητα, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα όλα όσα είχαμε συνηθίσει μέχρι την εμφάνιση της πανδημίας, συνειδητοποιήσαμε διάφορα πράγματα σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Στον χώρο της μόδας, οι περισσότερες γυναίκες καταλάβαμε ότι δεν χρειάζεται πολλά και glam κομμάτια για να είμαστε stylish. Αρκεί η καθεμία από εμάς να βρει αυτά που της ταιριάζουν και την κάνουν να νιώθει όμορφα.

Πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά τα σχέδια στα υποδήματα, δεν είναι απαραίτητο να φοράτε ψηλοτάκουνα για να είστε sexy, περιποιημένη και όμορφη. Αντιληφθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο ότι έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε άκρως update looks με fashionable flats.

Για όλες εσάς που είστε χρόνια λάτρεις των flats αλλά και για εσάς που τώρα ξεκινήσατε να τα βάζετε πιο έντονα στην καθημερινότητά σας, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τα πιο chic & tailored flat shoes που δε πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας αυτήν τη σεζόν.

Loafers

flat-4.jpg
Image source: @fashionista

Τα loafers είναι ένα σχέδιο, το οποίο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μας εδώ και αρκετές σεζόν. Οι διάσημες fashionistas τα θεωρούν must και επιλέγουν συνεχώς καινούριους τρόπους και styling tips για επιτυχημένες και ανανεωμένες εμφανίσεις. Συνδυάζουν με καταπληκτικό τρόπο τη chic με την casual αισθητική κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι το μια βραδινή έξοδο ή μαζί με το καθημερινό τζιν παντελόνι σας. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής άνοιξης είναι τα chunky loafers, τα οποία δίνουν ένα μοναδικό update στην εικόνα σας.

Mules

flat-3.jpg
Image source: @thezoereport

Είτε είστε fan είτε όχι, πρέπει να παραδεχτείτε ότι τα mules έχουν μια μοναδική και εντυπωσιακή ικανότητα να χαρίζουν πολύ στιλ ακόμα και στην πιο απλή εμφάνιση. Όσο περνάνε οι σεζόν, όλο και περισσότερα σχέδια κάνουν την εμφάνιση τους, έτσι ώστε να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Κι αυτήν την περίοδο αλλά και τους επόμενους μήνες η δυναμική τους θα είναι πάρα πολύ έντονη, οπότε σε περίπτωση που δεν έχετε ένα ζευγάρι στη συλλογή σας ήρθε η στιγμή να το αποκτήσετε. Η μαύρη κλασική εκδοχή θα σας χαρίσει πρακτικότητα και ευελιξία.

Ballet flat

flat-2.jpg

Θέλετε να ακολουθήστε πίστα το στιλ των fashion French girls; Αν ναι, τότε γνωρίζετε πολύ καλά ότι μια από τις πρώτες τους επιλογές είναι τα ballet flats. Τα επιλέγουν καθ´ όλη τη διάρκεια της ημέρας ανεξαρτήτως ώρας και περίστασης, ενώ συνδυάζουν τις μπαλαρίνες με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους από παντελόνια μέχρι φορέματα και φούστες. Τα σχέδια τους ποικίλλουν και διαφέρουν. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά επιλέξτε ένα ζευγάρι από μυτερά ballet shoes.

Fishermen

flat-1.jpg
Image source: @brittanybathgate

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του street style για τη φετινή σεζόν. Τα έχουμε συναντήσει ήδη από τους χειμερινούς μήνες, μαζί με κάλτσες. Είμαστε σίγουρες ότι πολλές από εσάς θα τα αποκλείσετε από την πρώτη στιγμή, καθώς είναι αρκετά εκκεντρικά και ιδιαίτερα αλλά εμείς σας προτείνουμε να τους δώσετε μια ευκαιρία. Τους επόμενους μήνες θα τα συναντάμε πολύ συχνά με βερμούδες και σορτσάκια αλλά και με μακριά, αέρινα φορέματα για τις πιο stylish καλοκαιρινές εμφανίσεις. Αν ανήκετε στους τολμηρούς, ξεφύγετε από τα ουδέτερα χρώματα όπως το μαύρο ή το καφέ και επιλέξτε έντονες αποχρώσεις για looks που θα κεντρίσουν τον ενδιαφέρον.

Knitted

flat-5.jpg
Image source: @modedamour

Μια επιλογή πουν απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και που αποτελεί τον εύκολο τρόπο για ανανέωση. Τα πλεκτά slippers είναι ιδανικά για all day και άνετα σύνολα. Ταιριάζουν υπέροχα με κοστούμια αλλά και με slouchy pants. Προσθέστε κι ένα λευκό πουκάμισο κι ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια και είστε έτοιμες για όλη την ημέρα, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε τίποτα απολύτως!