fbpixel

Search icon
Search
Celebrity-Approved: 6 προτάσεις για makeup που θα δοκιμάσουμε αυτό το καλοκαίρι
MAKE UP

Celebrity-Approved: 6 προτάσεις για makeup που θα δοκιμάσουμε αυτό το καλοκαίρι

Είμαστε ήδη έτοιμες για το επόμενο trend


Το καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ, που σημαίνει ότι τα σανδάλια, οι ψάθινες τσάντες και τα γυαλιά ηλίου επιστρέφουν. Μαζί τους, φυσικά, επιστρέφουν και τα καλοκαιρινά μακιγιάζ. Bronzer, highlighters, ρουζ σε ροδακινί τόνους αλλά και makeup στις υπέροχες αποχρώσεις του δέρματος θα κάνουνν τη διαφορά. Αν λοιπόν και εσείς αναζητάτε την επόμενη έμπνευση και αν και εσείς παρακολουθείτε στο Instagram όλα τα νέα trends τότε ήρθε η στιγμή να "κλέψετε" τις πιο celebrity-approved ιδέες. 

Διαλέξαμε για εσάς από τις φρέσκες αποχρώσεις του glowing δέρματος μέχρι τους πιο υπέροχους νέους τρόπους για να φορέσετε το ρουζ! Απολαύστε υπεύθυνα!

Alternative Liner

eyeliner.jpg

Το φωτεινό, πολύχρωμο eyeliner είναι εδώ και πολύ καιρό ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας στο μακιγιάζ —ειδικά για το καλοκαίρι. Σε συνδυασμό με bronzer και χείλη σε ουδέτερο απόχρωση, είναι πραγματικά υπέροχο και αυτό το αποδεικνύει Hailey με αυτή τη λιλά ή baby pink απόχρωση. Αυτό το απαλό λαμπερό μωβ είναι εξαιρετικά διακριτικό, αλλά σας χαρίζει την απαραίτητη λάμψη, άμεσα. Κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας αρκετά ήπιο για να επιτρέψετε στο eyeliner να ξεχωρίσει. 

Draped Blush

draped-blush.jpg

Είναι επίσημο, το 2023 είναι πραγματικά η χρονιά του ρουζ. Έτσι, μπορεί να έχετε ήδη ακούσει για το blush draping, μια τεχνική που εφαρμόζει το ρουζ κατά μήκος των ζυγωματικών και όχι μόνο στα μήλα των μάγουλων. Όπως και το contouring, βοηθά στην ανύψωση των ζυγωματικών και στην επιμήκυνση του προσώπου. Το καλύτερο από όλα; Είναι εύκολο να επιτευχθεί και φαίνεται υπέροχο σε κάθε πρόσωπο. Και πάλι, επειδή αυτό το αποτέλεσμα είναι έντονο στα χρώματα, προσπαθήστε να κρατήσετε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας ουδέτερο. 

Fresh Faced

makeup.jpg

Οι makeup επιλογές της Sofia Richie είναι πάντα on fleek. Αυτή η φυσική εμφάνιση που αναδεικνύει ένα φρέσκο ​​πρόσωπο είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να δοκιμάσετε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, γιατί δεν απαιτεί στρώσεις από foundation και concealer. Για να πετύχετε αυτό το no makeup makeup, χρειάζεστε μια διακριτική βάση, ένα δροσερό balm για τα χείλη, ένα καθαρό τζελ φρυδιών και ένα κρεμ ρουζ.

Pop eyes

glam-makeup.jpg

Όσον αφορά τα glam, βραδινά, καλοκαιρινά μακιγιάζ, μπορείτε πάντα να βασίζεστε στις αδερφές Kardashians για έμπνευση. Τα υπέροχα φρύδια, τα ματ χείλη, τα glossy μαλλιά και η έντονη πορτοκαλί απόχρωση δίνουν ακριβώς το ύφος που χρειάζεστε. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που ό,τι κάνουν γίνεται viral.  Αυτή η επένδυση στην εσωτερική γωνία του ματιού είναι ένας πραγματικά υπέροχος τρόπος για να πειραματιστείτε με το πολύχρωμο μακιγιάζ. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο εύκολο, που θα μπορούσατε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλα σας για να εφαρμόσετε το χρώμα.

Soft Cat-Eye

zoe-kraviz.jpg

Η Zoe Kravitz λατρεύει το eyeliner και εμείς αγαπάμε τα eye looks της. Το μυστικό για αυτή την εμφάνιση είναι ένα πολύ μυτερό μολύβι που θα το εφαρμόσετε όσο πιο κοντά στα βλέφαρα σας γίνεται. Με αυτό τον τρόπο θα φαίνεται απαλό και φυσικό. Είναι εμφανές, άλλωστε, πως αυτή η εμφάνιση έχει να κάνει με την ακρίβεια. Για να ολοκληρώσετε το αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για blending που θα αναμίξει τις υπόλοιπες σκιές που θα τοποθετήσετε.

Sunkissed Sheen

hillary-duff.jpg

Αν μπορούσαμε να συνοψίσουμε το καλοκαίρι σε ένα μακιγιάζ τότε αυτό θα ήταν σίγουρα το sunkissed sheen. Το λαμπερό δέρμα, τα μπρονζέ μάγουλα και το στρατηγικά τοποθετημένο highlighter είναι πραγματικά το ιερό τρίπτυχο του καλοκαιρινού μακιγιάζ. Για να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε ένα ματ προϊόν για να σμιλεύσετε το πρόσωπο σας, ακολουθούμενο από μια λαμπερή φόρμουλα για να προσθέσετε ζεστασιά εκεί που πέφτει ο ήλιος και τέλος, ένα κρεμ highlighter για να προσθέσετε λάμψη στα ψηλά σημεία του προσώπου.