fbpixel

Search icon
Search
9 makeup ideas που πρέπει να δοκιμάσετε σήμερα
MAKE UP

9 makeup ideas που πρέπει να δοκιμάσετε σήμερα

Δοκιμάστε αυτά που σας ταιριάζουν περισσότερο


Για εμάς το Πάσχα είναι η στιγμή που σηματοδοτεί πραγματικά την άνοιξη. Η στιγμή που ξέρουμε πως μόλις φτάσει, το μαγικό καλοκαίρι πλησιάζει. Γι' αυτό είμαστε έτοιμες να το γιορτάσουμε με τα πιο θεαματικά μακιγιάζ. Αποτελεί την τέλεια δικαιολογία για να δοκιμάσουμε μερικά νέα ή και διαχρονικά trends στα μάτια, στα χείλη αλλά και σε όλο το πρόσωπο. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να είστε updated και με το πιο ωραίο make up look. 

White Eyeliner Look

white-eyeliner.jpg
by INTO THE GLOSS

Το λευκό eyeliner είναι ένα minimal όνειρο και παράλληλα η τέλεια πασχαλινή εμφάνιση αν θέλετε να παραμείνετε σε ένα πλαίσιο low maintenance. Απλώς σχεδιάστε ένα μικρό φτερό στην εξωτερική γωνία κάθε ματιού, ανακατέψτε λίγο ρουζ στα μάγουλά σας και, στη συνέχεια, τελειώστε το με ένα πέρασμα lip gloss.

Coral Look

coral-look.jpg

Αυτό το κοραλί πασχαλινό look είναι η εναλλακτική εκδοχή του ροζ κραγιόν και αποτελεί ένα must στο TikTok. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια αλλαγή στις κλασικές επιλογές σας και να πείτε “ναι” σε αυτή την πρόκληση.

Glossy Pink Eyes and Lips 

glossy-pink-eyes-and-lips.jpg

Εντάξει, μπορεί το ροζ να είναι το απόλυτα girly χρώμα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να το φορέσετε ακόμη και αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο σοβαρό look. Πλέον μπορεί να γίνει cool αφού η glossy εκδοχή του παίρνει όλα τα ticks. 

Contrasting Eyeshadow

contrasting-eyeshadow.jpg

Αν η αλλαγή της εποχής είναι η αγαπημένη σας δικαιολογία για να πειραματιστείτε με πολύχρωμα νέα looks μακιγιάζ, πάρτε αυτήν την εμφάνιση ως το τέλειο πρόσχημα. Η μωβ και κίτρινες σκιές κάνουν την απόλυτη αντίθεση για ένα υπερβολικά pop αποτέλεσμα.

Rainbow Eyes

rainbow-eyes-F5vz0.jpg

Αυτό το look στα μάτια που θυμίζει ουράνιο τόξο είναι μια εξαιρετική επιλογή αν απλά δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα χρώμα για να τοποθετήσετε στα βλέφαρά σας. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μια βάση που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τη σκιά σας σταθερή ώστε να παραμείνουν τα χρώματα σταθερά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Pastel Blue Lids

e4c73b1ca77f9daf35967da3f7fd5b2e.jpg

Θυμάστε που πριν από 20 χρόνια οι μπλε σκιές ήταν must; Αν, λοιπόν, και εσείς φορούσατε μπλε σκιά ματιών στο γυμνάσιο, αλλά έχετε να την τολμήσετε από τότε, τώρα είναι η στιγμή. Μπορεί να γίνει απαλή και εντυπωσιακή και να σας χαρίσει μια διαφορετική εκδοχή του νεότερου εαυτού σας.

Graphic Aqua Eye Makeup

graphic-aqua-eye-makeup.jpg

Εάν έλκεστε από τις νέον αποχρώσεις, αυτό το «ζωντανό» look είναι για εσάς. Χρησιμοποιώντας ένα aqua eyeliner, σχεδιάστε μια στενή γραμμή που ξεκινά από την εσωτερική γωνία του βλεφάρου σας και στη συνέχεια διευρύνετε σταδιακά τη γραμμή καθώς προχωράτε προς την εξωτερική γωνία του ματιού σας.

Yellow Eyeshadow

yellow-eyeshadow.jpg

Η κίτρινη σκιά ματιών είναι υποτιμημένη αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι μπορεί να φωτίσει αμέσως το βλέμμα σας, φέρνοντας την άνοιξη ένα βήμα πιο κοντά. Εδώ θα πρέπει να είστε γενναιόδωροι με το highlighter για να ανανεώσετε πραγματικά τη λάμψη σας. 

Blue Holographic

blue-holographic.jpg

Αν θέλετε να κάνετε μια απόλυτα statement εμφάνιση τότε ένα μπλε holographic look θα σας δώσει τη λύση. Τολμήστε να γίνετε bold και θα δείτε πως τελικά μπορείτε να το στηρίξετε. Τα χρώματα είναι απλώς το μέσο για αυτό.