fbpixel

Search icon
Search
#CancelBeyoncé: Γιατί ο κόσμος στρέφεται απέναντι από την πασίγνωστη star;
PEOPLE & MOMENTS

#CancelBeyoncé: Γιατί ο κόσμος στρέφεται απέναντι από την πασίγνωστη star;

Το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Diddy και οι προεκτάσεις του έχουν αλλάξει πολλά από όσα γνωρίζαμε


Το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον πασίγνωστο ράπερ, Diddy μονοπωλεί το ενδιαφέρον των διεθνών media τις τελευταίες ημέρες κι από την πρώτη στιγμή, ήταν ξεκάθαρο πως οι αποκαλύψεις μόλις είχαν αρχίσει. Ήταν πολλοί αυτοί που γνώριζαν τη δράση του κι ακόμη περισσότερα τα πρόσωπα που -φέρονται- να συνδέονται μαζί του, με την Βeyoncé και τον Jay-Ζ να είναι μερικοί από αυτούς και ήδη, στα social media επικρατεί μεγάλη αναταραχή, με τον κόσμο να παίρνει θέση απέναντί τους.

Τι ακριβώς συμβαίνει;

The big scandal

shutterstock-97085876.jpg

Λίγο-πολύ, όλοι γνωρίζουν και έχουν συνειδητοποιήσει πλέον πως πίσω από όλη αυτή τη λάμψη του Hollywood και των celebrities, κρύβεται ένα πυκνό σκοτάδι και για μία ακόμη φορά, τα ίδια τα γεγονότα έρχονται να το επιβεβαιώσουν αυτό. Τις τελευταίες ημέρες, το όνομα του Diddy φιγουράρει παντού στα διεθνή media, μετά τη σύλληψη του γνωστού ράπερ και τις κατηγορίες -μεταξύ άλλων- για trafficking, βιασμούς, επιθέσεις και άλλα βαρύτατα αδικήματα. Οι μαρτυρίες γυναικών -κι όχι μόνο- που φέρονται να έχουν περάσει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του, διαδέχονται η μία την άλλη και μέρα με τη μέρα, έρχονται στο φως όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση του, την ώρα που όλα δείχνουν πως θα υπάρξει και συνέχεια.

Με τις έρευνες να έχουν ξεκινήσει και να είναι σε πλήρη εξέλιξη, ο μεγιστάνας της ραπ μουσικής παραμένει υπό κράτηση με εντολή δικαστή, αφού απορρίφθηκε η προσφορά εγγύησης ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων, με τον ίδιο από τη δική του πλευρά, να έχει εστιάσει στην υπεράσπισή του, όπως σημείωσε σε τοποθέτησή του ο δικηγόρος του: «Είναι συγκεντρωμένος και πολύ δυνατός. Επικεντρώνεται στην υπεράσπισή του και προετοιμάζεται για τη δίκη του». Ο Diddy, τη δεδομένη χρονική στιγμή αρνείται όλες τις κατηγορίες και δηλώνει αθώος, παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του από γυναίκες, πρώην συντρόφους και συναδέλφους του, με τη σχετική λίστα συνεχώς να μεγαλώνει και τις αποκαλύψεις πραγματικά να σοκάρουν. 

Είναι ενδεικτικό, πως ένα από τα θύματά του, ισχυρίζεται ότι τη βίασε και την άφησε έγκυο, ενώ ήταν αναίσθητη, το 2022 και η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις με μεγάλο ενδιαφέρον, την ώρα που η υπόθεση παρουσιάζει και πολλές ακόμη προεκτάσεις... Ο διάσημος ράπερ βρίσκεται αντιμέτωπος με πολύ-πολύ σοβαρές κατηγορίες, ωστόσο, όλο αυτό φαίνεται να επηρεάζει και μία σειρά από λαμπερούς celebrities που όπως φαίνεται γνώριζαν τη δράση του, με την Βeyoncé να είναι μία από αυτούς και τα πράγματα να γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα...

H Βeyoncé και το cancel

shutterstock-430215046.jpg

Είναι πολλές οι φορές που έχουμε δει τον κόσμο να στρέφεται μέσα από τα social media κατά των διάσημων celebrities, με διάφορες αφορμές και αυτό βλέπουμε να συμβαίνει και τώρα, στην περίπτωση της Βeyoncé. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της Jay-Ζ διατηρούσαν επί σειρά ετών εξαιρετικές φιλικές σχέσεις με τον ράπερ, πολύ πριν να αρχίσουν να ανοίγουν στόματα για τις κακοποιητικές σχέσεις του Diddy με πολλά -γνωστά και μη- πρόσωπα και τις τελευταίες ώρες ειδικά, το hashtag #cancelΒeyoncé έχει την... τιμητική του, με τον κόσμο να παίρνει θέση απέναντί της, την ώρα που το διάσημο ζευγάρι έχει πάρει σημαντικές αποστάσεις από όλο αυτό, προσπαθώντας να διαχειριστεί την κατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό, πως αρκετοί χρήστες έχουν αφήσει και μία σειρά από σχόλια στις αναρτήσεις της Βeyoncé, στον δικό της λογαριασμό στο Instagram, απαιτώντας να τους δώσει απαντήσεις, με ένα από αυτά να αναφέρει: «Πώς μπορείς να θαυμάζεις κάποιον που εμπλέκεται σε ενοχλητικά πράγματα;».

Οι -μέχρι πρότινος- fans της Βeyoncé και του Jay-Ζ, καλούν το ζευγάρι να μιλήσει ανοικτά για όσα γνωρίζει για τον διάσημο ράπερ και τη δράση του όλα αυτά τα χρόνια, την στιγμή -βέβαια- που το ζευγάρι δεν κατονομάζεται στο 14σέλιδο κατηγορητήριο του Diddy που αποσφραγίστηκε την περασμένη εβδομάδα. Δεν υπάρχει σαφής κατηγορία γι' αυτούς και σε αυτή τη φάση, δεν μπορεί κανείς να τους καταλογίσει κάτι συγκεκριμένο, ωστόσο, ο κόσμος θεωρεί πως βάσει της στενής τους σχέσης με τον Diddy γνωρίζουν πολλά για πρόσωπα και καταστάσεις, έχοντας κρατήσει για πολλά χρόνια το στόμα τους κλειστό. Το μόνο σίγουρο είναι πως το iconic couple, που μέχρι πρότινος μπορούσε να χαμογελάει μένοντας μακριά από τις πολλές δημόσιες τοποθετήσεις, τώρα βρίσκεται στο επίκεντρο και βλέπει το όνομά του να εμπλέκεται σε μία ιστορία με πολύ σκοτεινές προεκτάσεις...