fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Buckle in: Τα biker boots είναι επίσημα το φετινό 'it shoe'

Ανακαλύψτε την μπότα της σεζόν και φορέστε την παντού - από τα μεταβατικά σας outfits μέχρι τις ψυχρότερες μέρες του χρόνου


Buckle in: Τα biker boots είναι επίσημα το φετινό 'it shoe'

Έπειτα από 10 χρόνια που ήταν απών από το προσκήνιο της μόδας, τα biker boots επέστρεψαν δυναμικά. Το it-item που ολοκλήρωνε κάθε grunge inspired look από τις αρχές της δεκαετίας του '10 - καθιστάται ως η must-have boot της σεζόν. Κανένα άλλο στιλ μπότας, άλλωστε, δεν πλησιάζει την ικανότητα των biker να προσδίδουν coolness σε ένα ντύσιμο και για αυτό, δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένες που είναι back & better.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2010, τα αγαπημένα μας fashion icons, όπως η Sienna Miller και η Kate Moss, ήταν φανατικές οπαδοί του chunky στιλ, το οποίο δυστυχώς, μέχρι πρόσφατα, είχε μαζέψει σκόνη στο πίσω μέρος της ντουλάπας μας. Αυτό συνέβαινε μέχρι να εμπλακεί η Miu Miu. Όταν η μάρκα παρουσίασε τα υπέροχα παπούτσια της κατά τη διάρκεια της επίδειξης πασαρέλας A/W 21, ξέραμε ότι είχαμε μπροστά μας κάτι που θα γινόταν δημοφιλές. Δύο χρόνια αργότερα και ο κόσμος της μόδας έχει ζεσταθεί και πάλι με το κλασικό αυτό boot style.

Φέρνοντας το στιλ στο 2023, οι fashionistas συνδυάζουν τις biker boots τους με φρέσκα layers από ελαφριά, φυσικά υλικά, σε πιο grungy outfits, όπως η Moss και η Miller. Άλλωστε, μπορεί να συνδυάστεί με τα πάντα από ένα fit-and-flare φόρεμα, μέχρι και με μαύρο παντελόνι και ένα oversized πλεκτό.

Δείτε παρακάτω τους πιο updated τρόπους αν φορέσετε τις αγαπημένες biker boots

Με τζιν

elsa-hosk.jpeg
Image source: @hoskelsa

Αυτές οι μπότες είναι τόσο ευέλικτες που έχουν συνδυαστεί με τόσους πολλούς τρόπους, όπως τον συγκεκριμένο - με straight jeans, bandanna και oversized vintage δερμάτινο μπουφάν σε καφέ απόχρωση. 

Knit dress

reformation.jpg
Image source: Reformation

Αν θέλετε να διατηρήσετε την πιο chic πλευρά σας και να ενσωματώσετε το wrong shoe theory στο στιλ σας, ενα sleek knit dress σε ανοιχτή απόχρωση θα κάνει την τέλεια αντίθεση με motor boots. Δοκιμάστε το!

Total black

331889356-1595201347609767-7858083898124854013-n.jpg
Image source: @pernilleteisbaek

Ένας εύκολος τρόπος να προσθέσετε στα look σας αυτό το ιδιαίτερο boot style είναι φυσικά, σε συνδυασμό με ένα little black dress. Φορέστε το με bare πόδια κατά τη διάρκεια του μεταβατικού καιρού αλλά και με καλσόν το χειμώνα. Top it off με ένα oversized δερμάτινο jacket για ένα εναρμονισμένο σύνολο. 

Slip dress

330849852-216579177579409-858388985279590132-n.jpg
Image source: @ _wardrobecouture_

Το διεθνές μοντέλο Elsa Hosk μας έδειξε έναν από τους πιο ευφάνταστους και απρόσμενα στιλάτους τρόπους να φορέσουμε τις motor boots μας φέτος: Με ένα slip dress! Επιλέξτε το είτε σε midi ή σε maxi γραμμή, σε lingerie style σε σκούρα χρώματα που φωνάζουν φθινόπωρο.  

Layering

mayadegraeve.jpg
Image source: @mayadegraeve

Τολμήστε να φορέσετε τις motor μπότες σας και με έναν πιο επιμελώς ατιμέλητο τρόπο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό layering effect. Δοκιμάστε τες με μια frilled φούστα και ένα oversized πουκάμισο, ή παίξτε με τη συμμετρία επιλέγοντας ένα κλασικό trench coat. 

Από το εμβληματικό ζευγάρι της Miu Miu μέχρι την premium εκδοχή της H&M, ψωνίστε τις αγαπημένες μας biker boots παρακάτω

1

Miu Miu biker boots

Kalogirou BUY HERE

2

Knee boots with buckle

NAK BUY HERE

3

Acne Studios knee high leather boots

Mytheresa BUY HERE

4

Biker boots

H&M BUY HERE

5

Dsquared2 biker rubber boots

LUISAVIAROMA BUY HERE

Feature image source: @alwaysjudging@endlesslyloveclub