fbpixel

Search icon
Search
Brunch lovers: Αυτά είναι τα 4+1 must-visit fresh spots του Παρισιού!
TRAVEL

Brunch lovers: Αυτά είναι τα 4+1 must-visit fresh spots του Παρισιού!

Εμπλουτίστε τη bucket-list σας κι απολαύστε τη γαλλική πρωτεύουσα


Από μόνο του ένα ταξίδι στο Παρίσι, αποτελεί πάντα μία πολύ καλή ιδέα. Ειδικότερα την άνοιξη -ωστόσο- αυτή η πόλη αποκτά ένα νέο χρώμα, ένα διαφορετικό άρωμα. Γίνεται ακόμη πιο ελκυστική, ακόμη πιο σαγηνευτική. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να την απολαύσετε και να γνωρίσετε από κοντά όλες τις ομορφιές της. Ειδικά για τους brunch-lovers, η γαλλική πρωτεύουσα προσφέρει πολλές, διαφορετικές επιλογές κι εμείς ξεχωρίσαμε τα πιο hot σημεία της πόλης, που πρέπει να επισκεφθείτε οπωσδήποτε, όταν βρεθείτε σε αυτήν.

Το Παρίσι στα καλύτερά του!

Silencio des Prés

1-UR4aU.webp

Περίπου δέκα χρόνια μετά το μεγάλο opening του club, που έφερε την υπογραφή του David Lynch, το Silencio έκανε το next step. Το Silencio des Prés είναι γεγονός, με το Studio KO να επιμελείται το desing του εστιατορίου, που ήδη αποτελεί πόλο έλξης για τους locals, αλλά κι όλους όσους βρίσκονται στη γαλλική πρωτεύουσα. Η τοποθεσία του, αποτελεί από μόνη της έναν πολύ καλό λόγο για να το επισκεφτεί κανείς, καθώς βρίσκεται σε μία πανέμορφη ταράτσα, δίπλα σε ένα private cinema. Το menu περιλαμβάνει μία σειρά από μοναδικές επιλογές του πασίγνωστου chef, Guillaume Sanchez, ενώ τα Σαββατοκύριακα σερβίρει το πιο απολαυστικό brunch που μπορεί να δοκιμάσει κανείς. Τα λαχταριστά pastries, το πεντανόστιμο avocado toast, τα pancakes, αλλά κι η τάρτα με το σολομό, είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που ξεχωρίζουν από τον κατάλογο κι είναι σίγουρο, ότι ακόμη κι οι πιο απαιτητικοί επισκέπτες θα φύγουν ικανοποιημένοι από αυτό.

Le Tout-Paris

2-nXsbs.jpg

Μία πολύχρωμη όαση στην «καρδιά» του Παρισιού, με μία πανέμορφη θέα που κόβει την ανάσα. Αυτό είναι το Le Tout-Paris, που βρέθηκε πολύ γρήγορα στην κορυφή της λίστας με τις top brasseries της πόλης και σίγουρα, όχι τυχαία! Το συναντά κανείς στον 7ο όροφο του Cheval Blanc, με το brunch menu, να φέρει την υπογραφή του chef, William Béquin. Εκτός από το εντυπωσιακό decor του, το εστιατόριο θα κερδίσει μία θέση στην καρδιά σας και με τις γευστικές επιλογές που διαθέτει και θα σας ταξιδέψει σε έναν άλλο κόσμο, πολύ διαφορετικό, γεμάτο αρώματα και γεύσεις που ξυπνούν όλες τις αισθήσεις. Must-try θεωρούνται τα poached eggs, με το καπνιστό μπέικον και τα μανιτάρια, όπως και τα λαχταριστά smoothies, η granola και τα ολόφρεσκα φρούτα, για τους λάτρεις των healthy dishes.

Drouant

rez-de-chaussee.jpg

Βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία στο Παρίσι κι έχει κερδίσει ήδη μία θέση στην καρδιά των ντόπιων, αλλά κι όσων ταξιδεύουν στη γαλλική πρωτεύουσα κι είχαν την ευκαιρία να το γνωρίσουν από κοντά. Αν θέλετε κι εσείς να βιώσετε μία μοναδική εμπειρία, τότε πρέπει να κάνετε μία στάση στο Drouant και να αφεθείτε στις μοναδικές γεύσεις και τις μυρωδιές του. Εκτός από τις κλασικές επιλογές, όπως είναι οι ομελέτες με τα μπαχαρικά και λαχανικά, τα pancakes και τις waffles, τολμήστε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, κάτι ασυνήθιστο. Το risotto με το κοτόπουλο και τα burgers, σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε κι είναι σίγουρο, πως θα φύγετε απόλυτα ικανοποιημένοι από το συγκεκριμένο restaurant.

Cuppa Café

277872561-1441307432987194-8601627484289819165-n.jpg

Το Cuppa Café άνοιξε ξανά τις πόρτες του και μοιάζει πιο φρέσκο κι ανανεωμένο από ποτέ! Το brunch menu περιλαμβάνει αμέτρητες, λαχταριστές vegan και gluten-free επιλογές, κάτι που σημαίνει πως ικανοποιεί ακόμη και τους πιο ιδιαίτερους visitors, που βρίσκονται σε αυτό, προκειμένου να γευτούν μοναδικές γεύσεις. Τα vibes κι ο χαρακτήρας αυτού του μαγαζιού, είναι μοναδικά και δεν είναι τυχαίο ότι ήδη έχει συγκεντρώσει αμέτρητες θετικές κριτικές και θεωρείται μία από τις πιο hot τοποθεσίες στη γαλλική πρωτεύουσα για την άνοιξη. Η foccacia, η granola με το coconut yogurt και τα φρέσκα φρούτα και το λαχταριστό porridge, αποτελούν μερικά μόνο από τα πεντανόστιμα πιάτα που θα συναντήσετε στον κατάλογο. Plus: Αν ανήκετε στην κατηγορία των matcha-lovers, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα πιο γευστικά ροφήματα ever!

Echo

titlo-SQa7R.jpg

LA-vibes στο Παρίσι! Το Echo, αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο hot restaurants στη γαλλική πρωτεύουσα αυτή τη στιγμή και δεν είναι τυχαίο, ότι θεωρείται σχεδόν... απαραίτητο να γίνει κράτηση, προκειμένου να βρεθεί κανείς σε αυτό. Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο, όμορφο και φωτεινό μέρος, που κερδίζει τους επισκέπτες από το πρώτο λεπτό, τόσο με το εντυπωσιακό του design, όσο και με το πλούσιο menu, που περιλαμβάνει πεντανόστιμες gluten και dairy-free επιλογές -μεταξύ άλλων- αλλά κι όλα όσα μπορεί να φανταστεί κανείς! Τα scrambled eggs και το ολόφρεσκο, toasted brioche, τα pancakes με τα φρούτα και την πιο λαχταριστή σοκολάτα και τα smoothies, κλέβουν την παράσταση, όπως και το banana bread κι η chocolate avocado mouse, για όσους αγαπούν τις healthy συνταγές. Κάντε την κράτησή σας κι απολαύστε μία μοναδική εμπειρία.

*Kεντρική φωτογραφία: Drouant