fbpixel

Search icon
Search
Better naked: 7 τρόποι για να νιώσετε αλλά και να φαίνεστε καλύτερες χωρίς ρούχα
FACE & BODY

Better naked: 7 τρόποι για να νιώσετε αλλά και να φαίνεστε καλύτερες χωρίς ρούχα

Η φυσική πλευρά του εαυτού σας ζει την καλύτερη στιγμή της


Υπάρχει μια αόρατη πραγματική δύναμη στο να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο πολλοί από εμάς έχουμε υιοθετήσει τη συνήθεια να περνάμε λίγο χρόνο γυμνοί -ακόμη και όταν είμαστε μόνοι- ειδικά κατά τις πρωινές ή βραδινές ώρες. Είναι αυτές οι στιγμές που πραγματικά βιώνουμε το τι σημαίνει να είμαστε ο εαυτός μας. Γι' αυτόν το λόγο συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικές πρακτικές που θα μας κάνουν νιώσουμε καλύτερα. Είτε στο σπίτι μας, είτε στην παραλία, είτε οπουδήποτε αλλού...

Ανακαλύψτε τους τρόπους για να είστε κι εσείς #better_naked!

Κάντε απολέπιση για λάμψη σε όλο το σώμα

Αφαιρέστε το νεκρό δέρμα για να αφήσετε ολόκληρο το σώμα σας πιο λείο και απαλό. Επιλέξτε γι' αυτήν την πρακτική μια βούρτσα με πυκνές τρίχες για το τέλειο dry brushing. H πίεση που θα αισθανθείτε θα είναι απόλυτα αναζωογονητική και θα κάνει την κυκλοφορία του δέρματος σας να αυξηθεί. Δοκιμάστε το πριν το ντουζ.

294170303-1906680809522767-7948463025731394711-n.jpg
@ariviere

Ενυδατωθείτε

Αυτή η δεδομένη συνήθεια μπορεί να αλλάξει πραγματικά το δέρμα σας. Φροντίστε να επενδύσετε σε μια καλή ενυδατική κρέμα που θα σας βοηθήσει να απαλύνετε οποιεσδήποτε σκληρύνσεις και που θα κάνει όλη την επιδερμίδα σας λεία. Το πιο θετικό είναι ότι δε χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη τεχνική μασάζ που πρέπει να γνωρίζετε για να έχετε τα ιδανικά αποτελέσματα. Μάλιστα, φροντίστε ώστε και η μυρωδιά της ενυδατικής που θα επιλέξετε να είναι απόλυτα καλοκαιρινή.

Κάντε μασάζ στα πόδια πριν τον ύπνο

Αυτή είναι μια συνήθεια που ορκιζόμαστε ότι κάνει την επόμενη μέρα να πάει καλύτερα και η αίσθηση που αφήνει είναι φανταστική. Το να χαρίσετε στα πόδια σας μια απολαυστική, χαλαρωτική εμπειρία - που συνήθως απολαμβάνετε μόνο όταν πηγαίνετε για πεντικιούρ - θα δώσει την «εντολή» στο μυαλό σας πως σας προσέχετε. Μπορεί αυτό να φαίνεται λίγο, αλλά σκεφτείτε την τελευταία φορά που κάνατε κάτι για εσάς και μετά αναθεωρήστε. 

Αποκτήστε ένα απαλό μαύρισμα

Εάν ο τόνος του δέρματός σας χρειάζεται ένα μικρό «ρετουσάρισμα» για το καλοκαίρι αλλά εσείς δεν θέλετε να καθίσετε στον ήλιο, τότε δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα self tan. Ένα αυτομαυριστικό θα σας δώσει μια υπέροχη καλοκαιρινή λάμψη, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και ομοιόμορφα μαυρισμένο. Φυσικά μην παραλείπετε την απαραίτητη απολέπιση πριν από αυτή την κίνηση.

chiara-ferragni.jpg
@chiaraferragni

Δοκιμάστε τη σάουνα στο σπίτι

Αν θέλετε να βιώσετε μια πραγματική αναζωογόνηση από την άνεση του σπιτιού σας, τότε υπάρχει μόνο ένας δρόμος. Επενδύστε σε μια ειδική θήκη όπου μπορεί να μπει ολόκληρο το σώμα σας και αποκομίστε τα αποτελέσματα της σάουνα. Αυτό θα σας δώσει την ασυναγώνιστη λάμψη που χαρίζουν όλες οι θεραπείες με θερμότητα! 

Προσέξτε τα μαλλιά σας

Δώστε σημασία στη θρέψη των μαλλιών σας με προϊόντα και θα τα κάνουν να δείχνουν αμέσως πιο λεία, λιγότερο φριζαρισμένα και πιο λαμπερά. Αυτός ο win-win συνδυασμός θεραπειών, μαλακτικών συστατικών και αποτελεσματικής ενυδάτωσης θα λειτουργήσει όποιο και αν είναι το είδος της τρίχας σας και τελικά θα σας βοηθήσει να θεραπεύσετε και τις κατεστραμμένες άκρες.

281906346-680850816548326-2645022926415841650-n.jpg
@jeannedamas

Μην παραλείπετε το πρόσωπό σας

Κάντε τακτικά απολέπιση, χαρίστε θρέψη με μια κρέμα προσώπου ή με ένα λάδι - ανάλογα με τις ανάγκες σας - και ολοκληρώστε την περιποίηση με ένα spray που θα σας χαρίσει επιπλέον ενυδάτωση και θα «κλειδώσει» όλα τα προηγούμενα συστατικά. Το αναζωογονητικό αποτέλεσμα που θα νιώσετε στο τέλος, θα σας αποζημιώσει.