fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Self tanners Edit: Τα 12 καλύτερα που δίνουν άμεσο μαύρισμα

Αφεθείτε στη μαγεία του καλοκαιριού με τον πιο ακίνδυνο τρόπο


Self tanners Edit: Τα 12 καλύτερα που δίνουν άμεσο μαύρισμα

Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς αυτο-μαυρίσματος μπορεί να είναι δύσκολη, γι' αυτό είναι καλύτερο να εξοπλιστείτε με τα κορυφαία προϊόντα και εργαλεία που θα κάνουν το τεχνητό σας μαύρισμα να λάμπει εξίσου με το πραγματικό. Και όλα αυτά, φυσικά, χωρίς τις βλαβερές επιπτώσεις από την υπεριώδη ακτινοβολία. Για να αποκτήσετε μέσα σε ελάχιστο χρόνο σε μια υπέροχη bronzer απόχρωση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε ένα από τα παρακάτω tanning products που ανακαλύψαμε για εσάς. Οι 12 αυτές φόρμουλες προσφέρουν ένα τέλειο φινίρισμα με ελάχιστη μυρωδιά και αφήνουν το δέρμα σας να δείχνει εξαιρετικά λείο και λαμπερό και καθόλου «αφύσικα» πορτοκαλί.

Διαβάστε τη σύντομη list μας με μερικά από τα καλύτερα αυτο-μαυριστικά για να εντοπίσετε το δικό σας νέο αγαπημένο πριν από τις διακοπές σας.

Tanning Body Gel, St Tropez: Αυτή η νέα έκδοση gel του διάσημου Self Tan Express είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ για επιπλέον ενυδάτωση. Το φρέσκο, μη κολλώδες τζελ απορροφάται στο δέρμα και στεγνώνει αμέσως.

Aqua Serum Face Bronzer, St Tropez: Τα Purity Vitamins είναι τα νέα νερά αυτο-μαυρίσματος της St.Tropez εμπλουτισμένα με βιταμίνες C και D. Ανάλαφρα, φρέσκα και με διακριτικό άρωμα, προσφέρουν ασφαλές μαύρισμα. Για πιο λαμπερή, χρυσαφένια και αστραφτερή επιδερμίδα και άμεση αίσθηση ευεξίας.

Self Tanning Milky Lotion: Ενυδατική λοσιόν 2 σε 1 ιδανική για καλοκαιρινή προετοιμασία. Δίνει στην επιδερμίδα ένα ομοιόμορφο και φυσικό μαυρίσμα που διαρκεί χάρη στο [SelfTanComplex], έναν συνδυασμό φυσικής προέλευσης DHA και ερυθουλόζης.

Gradual Self Tanning Oil, Lancaster: Αποκτήστε ένα φυσικό μαύρισμα σταδιακά, μέρα με τη μέρα, με το Sun 365 - Gradual Self Tanning Oil της Lancaster. Ένα λάδι σώματος με σύμπλεγμα Tan Activator που ενισχύει την φυσική παραγωγή μελανίνης και προετοιμάζει την επιδερμίδα σας, για ένα πιο γρήγορο μαύρισμα που θα διαρκέσει περισσότερο, από την πρώτη κιόλας ημέρα έκθεσης στον ήλιο.

Liquid Sun - Self-tanning Water, Dior: Το εξαιρετικά ελαφρύ γαλάκτωμα αυτο-μαυρίσματος Dior Bronze διαχέεται ομοιόμορφα, δεν μεταφέρεται στα ρούχα και έχει μεταξένιο αποτέλεσμα . Εμπλουτισμένο με DHA φυσικής προέλευσης, το κρεμώδες αυτό νερό αναδεικνύει τον τόνο του δέρματος με μια φυσική, ομοιόμορφη λάμψη, που αποκτά ένταση μέρα με τη μέρα.

Tan Enhancing SPF30 Protective Solar Water, Vichy: Η πρώτη εξαιρετικά ευχάριστη αντηλιακή προστασία που ενεργοποιείται από ένα ευρέως φάσματος σύστημα UV φίλτρων και φυσικά δραστικά συστατικά. Με Σύστημα Φίλτρων ευρέως φάσματος και Ισχυρά φυσικά δραστικά συστατικά όπως το Βήτα Καροτένιο για ενισχυμένο μαύρισμα.

     Self Tan Express

    Self Tan Express

    Tanning Body Gel, St Tropez, Sephora

    BUY ME
     Self Tan Purity Vitamins

    Self Tan Purity Vitamins

    Aqua Serum Face Bronzer, St Tropez, Sephora

    BUY ME
     Self Tan complex

    Self Tan complex

    Self Tanning Milky Lotion, Clarins, Attica

    BUY ME
     Sun 365

    Sun 365

    Gradual Self Tanning Oil, Lancaster, Attica

    BUY ME
     Sublime Glow

    Sublime Glow

    Liquid Sun - Self-tanning Water, Dior, Hondos Center

    BUY ME
     Ideal Soleil

    Ideal Soleil

    Tan Enhancing SPF30 Protective Solar Water, Vichy, Hondos Center

    BUY ME
     

    Self Tan Drops, Tan Lux: Αυτό το εξατομικευμένο συμπύκνωμα μαυρίσματος δρα σε συνδυασμό με το τελετουργικό περιποίησης που ακολουθείτε, μετατρέποντας την αγαπημένη σας θεραπεία για το σώμα σε ένα προϊόν αυτο-μαυρίσματος με συσφικτικές ιδιότητες.

    1 Hour Express Tan, Bali Body: Μαύρισμα σε χρόνο μηδέν χάρη στο express προϊόν αφρού της Bali Body. Η εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικά έλαια και βιταμίνη Ε για επιπλέον ενυδάτωση.

    Self Tan, Frezyderm: Αυτο-μαυριστικό γαλάκτωμα με παράλληλη συσφικτική δράση. Περιέχει ένα σύμπλεγμα ενεργών συστατικών που δίνουν ένα φυσικό, ομοιόμορφο μαύρισμα στο δέρμα χωρίς έκθεση στον ήλιο ενώ το σύμπλεγμα φυτικών συστατικών ενεργοποιούν τη μελανίνη, ώστε να αποφεύγονται τα εγκαύματα κατά τις πρώτες ημέρες έκθεσης στον ήλιο.

    Bronze Self-Tanning Mist, Luxurious: Spray που Προσδίδει άμεσα στην επιδερμίδα φυσικό bronze χρώμα, χωρίς έκθεση σε επιβλαβή ακτινοβολία UV, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει σε βάθος.

    Self Tanning Drops, Isle of Paradise: Είναι κατάλληλο για χρήση σε πρόσωπο και σώμα, ενώ εμπλουτίζει τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σας με εξαιρετικά ενυδατικά συστατικά, όπως η καρύδα, οι σπόροι chia και τα έλαια αβοκάντο. Μπορεί να αναμειχθεί με έλαια, ορούς, προϊόντα ενυδάτωσης, ακόμα και με το foundation. Αποκτήστε παραδεισένια λάμψη πιο εύκολα από ποτέ: όσο περισσότερες σταγόνες εφαρμόζετε, τόσο πιο λαμπερό είναι το αποτέλεσμα!

    Self-Tanning Body Mousse, Sephora Collection: Με σύνθεση 98% φυσικής προέλευσης, η μους σώματος αυτο-μαυρίσματος χαρίζει στο δέρμα ένα ακαταμάχητο φυσικό χρυσό μαύρισμα. Εμπλουτισμένη με Aloe Vera και DHA από φυσική προέλευση, η φόρμουλα αφρού της εφαρμόζεται εύκολα και στεγνώνει γρήγορα, αποκαλύπτοντας ένα βαθμιαίο και ομοιόμορφο μαύρισμα. Χωρίς ξέβγαλμα και μη κολλώδες, αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα και το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο όλη την ημέρα.

       The Body

      The Body

      Self Tan Drops, Tan Lux, Sephora

      BUY ME
       Give me more

      Give me more

      1 Hour Express Tan, Bali Body, Sephora

      BUY ME
       Body Shape

      Body Shape

      Self Tan, Frezyderm, Attica

      BUY ME
       Greek self

      Greek self

      Bronze Self-Tanning Mist, Luxurious, Hondos Center

      BUY ME
       Light Drops

      Light Drops

      Self Tanning Drops, Isle of Paradise, Sephora

      BUY ME
       Natural Golden Tan

      Natural Golden Tan

      Self-Tanning Body Mousse, Sephora Collection, Sephora

      BUY ME