fbpixel

Search icon
Search
Nail me up: 8 top χρώματα για τα νύχια του χειμώνα
HAIR & NAILS

Nail me up: 8 top χρώματα για τα νύχια του χειμώνα

Προτάσεις που θα λατρέψετε


Το να φτιάχνουμε τα νύχια μας είναι αυτό που πραγματικά μπορεί να μας αλλάξει τη μέρα. Αν το ίδιο ισχύει και για εσάς τότε ο Οκτώβριος, μπορεί να γίνει ο ιδανικός μήνας για τις πιο υπέροχες nail ανανεώσεις. Διαφορετικά σχήματα, έντονα χρώματα, πιο απαλές αποχρώσεις και οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε θα γίνει η δική σας πρόκληση για μια πραγματικότητα που θα λατρέψετε. Μακριά ή κοντά, οβάλ ή τετράγωνα; Όποια και αν είναι η δική σας προτίμηση παρακάτω θα βρείτε μια ιδανική πρόταση. Άλλωστε, το χρώμα στα νύχια είναι μια μικρότερη δέσμευση από ένα νέο ρούχο ή από τα καινούργια σας παπούτσια. 

Μαύρο

black-nails-X6lTk.jpg
@harrietwestmoreland

Τα vampy και λίγο goth μαύρα νύχια γίνονται όλο και πιο chic κάθε σεζόν. Αν αγαπάτε, λοιπόν, τις πιο έντονες επιλογές και θέλετε να ξεχωρίζετε δεν έχετε παρά να τα δοκιμάσετε. Το μόνο που χρειάζεται να σκεφτείτε είναι το σχήμα που σας αρέσει περισσότερο.

Εκρού

nails-exru.jpg
@lefevrediary

Αν και είναι συνήθως δημοφιλή το καλοκαίρι, τα λευκά νύχια έχουν γίνει πλέον must όλο το χρόνο. Ειδικά αυτή η εκρού απόχρωση τους πλέον υπάρχουν παντού και δίνει μια διαφορετική εκδοχή του λευκού που γνωρίζατε μέχρι σήμερα.

Διαφορετικό πράσινο

green-nails.jpg
@browngirlhands

Αν είστε λάτρεις των χρωματικών τάσεων τότε θα πρέπει να γνωρίζετε πως το 2022 χαρακτηρίζεται από αυτή την απόχρωση του πράσινου. Είναι απαλό, ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος και σίγουρα διαφοροποιείται από τους κλασικούς χρωματισμούς.

Χρώμα του πηλού

pilos-xroma.jpg
@betina_goldstein

Δεν είναι τόσο λαμπερό όσο το κόκκινο αλλά παρόλα αυτά παραμένει πιο trendy από το τυπικό μπεζ. Αυτό το χρώμα του πηλού είναι το top φθινοπωρινό χρώμα νυχιών που αν ανήκετε στους minimalists θα πρέπει να δοκιμάσετε. 

Μπορντώ

burgundy-nails.jpg

Είναι διαχρονικό, ταιριάζει με κάθε ντύσιμο, σε κάθε σχήμα νυχιών και σας κάνει να φαίνεστε απόλυτα lux. Το μπορντώ είναι το χρώμα νυχιών που όλες μπορείτε να δοκιμάσετε -άφοβα- αυτή αλλά και κάθε άλλη σεζόν.

Χρώμα της ώχρας 

ochre-nails.jpg
@paintboxnails

Μπορεί να ακούγεται απροσδόκητο, αλλά οι βαθύτεροι, μουσταρδί τόνοι θα λειτουργήσουν ως το τέλειο up-do σε πιο τονικά ρούχα. Τολμήστε ένα τέτοιο χρώμα, που ίσως δεν είχατε σκεφτεί, και δείτε την πιο pop εκδοχή του εαυτού σας να κυριαρχεί. Ποτέ, άλλωστε, δεν είναι αργά για μια στροφή σε όσα γνωρίζατε μέχρι στιγμής. 

Τονικά

nails-0y3Lw.jpg

Επιλέγοντας πολλές αποχρώσεις μαζί είναι βέβαιο πως δε θα περάσετε χρόνο να αναρωτιέστε ποιο χρώμα θα δοκιμάσετε αυτή τη φορά. Πάρτε τις αγαπημένες σας αποχρώσεις και τοποθετήστε τες από την πιο ανοιχτή προς την πιο σκούρα για να δημιουργήσετε αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα. 

Βαθύ πράσινο

nails green
@smythsisters

Εάν οι πιο έντονες αποχρώσεις του πράσινου δεν το κάνουν για εσάς, να είστε σίγουροι ότι το σκούρο, πράσινο ή αλλιώς το forest green θα γίνει η τέλεια επιλογή. Μοιάζει σαν μαύρο αλλά παραμένει γλυκό και τολμηρό.