fbpixel

Search icon
Search
Baggy jeans: Πώς να τα εντάξετε στις καθημερινές σας εμφανίσεις
STYLING TIPS

Baggy jeans: Πώς να τα εντάξετε στις καθημερινές σας εμφανίσεις

Τολμήστε να προσθέσετε το πιο trendy denim παντελόνι στην γκαρνταρόμπα σας


Στη λίστα με τις πιο επίκαιρες τάσεις για φέτος είναι βέβαιο πως το baggy τζιν βρίσκεται στην κορυφή. Ενώ τα τριμερή κοστούμια και τα cargo παντελόνια έχουν σίγουρα την τιμητική τους το 2023, το φαρδύ τζιν αναμφισβήτητα τα ξεπέρασε όλα. Με λίγη βοήθεια από το σημερινό κύμα νοσταλγίας των 90's και την ευρεία αποδοχή του laid-back ντυσίματος, τα χαλαρά κοψίματα έχουν γίνει τόσο διαδεδομένα που είναι σχεδόν αδύνατο να μην τα εντοπίσετε παντού.

Οι baggy γραμμές στα τζιν είναι πολύ πιο ευέλικτες απ' ό,τι αρχικά θα περιμένατε. Για αρχή, ανήκουν στην οικογένεια των denim, οπότε μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο. Για να μην αναφέρουμε ότι μπορείτε να ταιριάζετε ένα baggy jean με σχεδόν κάθε είδος παπουτσιού, γεγονός που παρέχει απεριόριστες δυνατότητες dressing up & down. Από τον casual συνδυασμό με sneakers, μέχρι τον πιο επαγγελματικό με γόβες και φυσικά τον παριζιάνικο με μπαλαρίνες and the list goes on..

Είτε είστε πιστή οπαδός όλων των oversized κομματιών, είτε απλά έχετε τη διάθεση να τα δοκιμάσετε, ανακαλύψτε τους πιο stylish τρόπους να φορέσετε τα baggy jeans...

The Parisian way

fakerstrom.jpg
Image source: @fakerstrom

Μπορεί ο συνδυασμός των δύο να μη σας φαίνεται πολύ ταιριαστός, όμως σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να τον δοκιμάσετε, καθώς δείχνει ανεπιτήδευτα κομψός. Παντρέψτε το με ένα oversized σακάκι ή μια καμπαρντίνα για ένα Parisian chic αποτέλεσμα που θα σας συνοδέψει από το πρωί ως το βράδυ. 

The preppy way

sofiamcoelho.jpg
Image source: @sofiamcoelho

Φυσικά, το on trend αυτό παντελόνι μπορεί να ενταχθεί στο preppy-era που βιώνουμε τώρα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με τα αγαπημένα loafers και ένα πουκάμισο layered κάτω από ένα quality knit jumper. Διατηρήστε το όλο look σε neutral αποχρώσεις που αποπνέουν αυτήν την quiet luxury πινελιά που αναζητάμε. 

The denim on denim way

sierramayhew.jpg
Image source: @sierramayhew

Αν και αμφιλεγόμενος, στο παρελθόν, συνδυασμός, πλέον τον εγκρίνουμε για κάθε εποχή. Συνδυάστε το baggy τζιν σας με ένα denim jacket και φυσικά, τα denim αξεσουάρ είναι εξίσου ευπρόσδεκτα (όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, η τσάντα). 

The dressed-up way

snapinstaapp-130975356-426286998396802-6634896439622219181-n-1080.jpg
Image source: @anoukyve

Ένα φαρδύ τζιν μπορεί να σας συνοδεύσει και στις πιο formal περιστάσεις. Απλά χρειάζεται να δώσετε βάση στην απόχρωση - και να διαλέξετε ένα πιο σκούρο wash, με high waist και χωρίς ξεβάμματα. Συνδυάστε το με court heels που αποτελούν επίσης trend φέτος. 

The smart-casual way

vanessahong.jpg
Image source: @vanessahong

Κάντε mix & match τα πιο casual με τα πιο smart κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, βασίζοντας το όλο outfit στο baggy denim παντελόνι σας. Συνδυάστε το με ένα blazer ή παλτό, ένα απλό t-shirt ή tank top και barely there heels. 

The oversized way

snapinstaapp-73455972-432471017668772-6846700417784331275-n-1080.jpg
Image source: @ivanamentlova

Τολμήστε να διαλέξετε μια απόχρωση τζιν που ξεφεύγει από τα δεδομένα, όπως αυτή του grey-wash που είναι απόλυτα on-trend φέτος. Συνδυάστε το baggy τζιν σας με αντίστοιχα oversized κομμάτια, όπως sweater αλλά και ένα teddy coat που θα δώσει έμφαση στο όλο look αλλά και αυτό το cosy vibe που αναζητάμε τις πιο ψυχρές μέρες. 

Εσείς πώς θα φορέσετε τα baggy jeans σας;

Feature image source: Backgrid, @ariviere