fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Spring/Summer '23: Τα shoe designs που θα σας συνοδέψουν στα day-to-night looks σας

H Adam's shoes παρουσιάζει τις πιο stylish και άνετες επιλογές που θα αναβαθμίσουν τις all-day εμφανίσεις σας


Spring/Summer '23: Τα shoe designs που θα σας συνοδέψουν στα day-to-night looks σας

Όσο πλησιάζουμε στην πιο φωτεινή εποχή του χρόνου, επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μία ολοκληρωμένη συλλογή υποδημάτων που θα μας συνοδεύει από το πρωί ως το βράδυ. Αναρωτιέστε που θα βρείτε τα πιο updated designs, τα οποία θα σας χαρίσουν άνεση και στιλ στις all day εμφανίσεις σας; Η Adam's Shoes μπαίνει δυναμικά στη σεζόν SS'23, προσφέροντας κομμάτια που κάνουν τις επιλογές εύκολες και τα looks μας εντυπωσιακά. Από δερμάτινα και καστόρ block heels, μέχρι κομψές πλατφόρμες, elegant πέδιλα και πολλά παραπάνω, η Adam's shoes έχει κάτι για την κάθε προτίμηση και ανάγκη. Ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το μπεζ, το λευκό και το μαύρο συστήνονται για τα πιο casual και «ήσυχα» outfits σας. Από την άλλη, μεταλλιζέ αποχρώσεις και διακοσμητικά στρας έρχονται να προσφέρουν περισσότερη λάμψη, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον.

Ανακαλύψτε μαζί μας τα shoe designs που αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας φέτος το καλοκαίρι, για να παραμείνετε in style και άνετη όλη τη μέρα!

1. Leather Slides

adamsss23-169-2.jpg


Αναζητάτε ένα σχέδιο, το οποίο θα σας συνοδεύει όπου κι αν βρίσκεστε; Δεν υπάρχει καλύτερη λύση από ένα ζευγάρι flat sandals, σε στιλ slide. Μπορείτε να τα φορέσετε με όλα τα υπάρχοντα κομμάτια της συλλογής σας, από tailored suits μέχρι maxi, ή midi φορέματα. Oι ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το μαύρο και το λευκό θα σας χαρίσουν μεγαλύτερη ευελιξία και θα μπορέσετε να τις ταιριάξετε με περισσότερα items.

2. Sparkly Flats

adamsss23-127.jpg


Αν αναζητάτε την άνεση ενός flat παπουτσιού με ένα αναβαθμισμένο twist, επιλέξτε ένα sandal με μεταλλιζέ τελείωμα που θα κάνει sparkle up τα σύνολά σας. Τα multi-strap σχέδια εγγυώνται άψογη εφαρμογή και η διακριτική τους λάμψη θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Τολμήστε να τα συνδυάσετε με τα πάντα: από oversized παντελόνες, φορέματα και φούστες σε μονόχρωμα ή και πιο bohemian σχέδια. 

3. Slingback Sandals

adamsss23-081.jpg


Μπορεί παλιότερα να παρέπεμπαν σε ένα πιο «αυστηρό» στιλ, όμως πλέον έχουν επιστρέψει προσθέτοντας μια διαχρονικά chic πινελιά στην εμφάνισή σας. Προτιμήστε τα mid-heel slingback για τα καθημερινά σας look και ανακαλύψτε την άνεση που προσφέρουν. Φέτος, τα it girls της μόδας φόρεσαν το συγκεκριμένο στιλ υποδήματος με τα τζιν παντελόνια τους - συμπεριλαμβανομένου των στενότερων αλλά και των πιο baggy γραμμών.

4. Clogs

adamsss23-156.jpg


Έχοντας αποκτήσει τον τίτλο των πιο κομψών και άνετων παπουτσιών της σεζόν, τα clogs έχουν επιστρέψει δυναμικά. Η ρετρό τους αισθητική είναι πιο επίκαιρη από ποτέ και η άνεση που προσφέρουν - χωρίς να είναι ποτέ βαρετά - είναι αυτό που χρειάζεστε. Φορέστε τα με baggy τζιν, ή με ένα καλοκαιρινό σετ, vest και παντελόνα. Ταιριάξτε τα επίσης και με τα πιο αέρινα summer dresses σας. 

5. Barely There Sandals

adamsss23-042.jpg


Ανήκουν στις top options του καλοκαιριού αλλά και όλου του χρόνου, αφού πλέον οι περισσότερες fashionistas τα επιλέγουν και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Σε αυτήν την κατηγορία οι εναλλακτικές είναι πολλές, ανάλογα με το signature style σας, την περίσταση και τον χαρακτήρα σας. Το barely there στιλ σανδαλιού έχει προτιμηθεί από τις A-listers - και όχι μόνο - για την ευελιξία και την elegant αισθητική που προσφέρει. Θα ολοκληρώσει με τεράστια επιτυχία τα minimal looks σας και θα λειτουργήσει συμπληρωματικά. Επιλέξτε ένα ζευγάρι με χαμηλότερο τακούνι ώστε να είναι πιο easy-ro-wear και «παντρέψτε» το με τα πάντα - από ολόσωμες φόρμες, slip dresses, μέχρι και βερμούδες. 

Παρακολουθήστε παρακάτω το video της καμπάνιας!



1

High heel sandals

Adam's Shoes SEE MORE

2

Clogs

Adam's Shoes SEE MORE

3

Multi-strap sandals

Adam's Shoes SEE MORE

4

Slip on slides

Adam's Shoes SEE MORE

5

Flatform sandals

Adam's shoes SEE MORE

6

Slingback heels

Adam's Shoes SEE MORE

7

Slingback block heels

Adam's Shoes SEE MORE

8

Barely there sandals

Adam's Shoes SEE MORE

Info

Official Site: adamsshoes.gr

Facebook: adamsshoes.gr

Instagram: @adamsshoes.gr

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Αθήνα: 210 9024435, Θεσσαλονίκη: 2310 682222