fbpixel

Search icon
Search
Αυτός είναι ο νέος (προ)ορισμός της ευεξίας στη Θεσσαλονίκη
MAGAZINE

Αυτός είναι ο νέος (προ)ορισμός της ευεξίας στη Θεσσαλονίκη

Aκούει στο όνομα “Hyatt Regency Thessaloniki”


Back to basics, λοιπόν, και οι ρυθμοί ενός ακόμη φθινοπώρου επαναφέρουν σε πρώτο πλάνο τις υποχρεώσεις. Και ενώ προχωράμε σε αυτήν τη νέα εποχή, αναζητούμε ακόμη ευκαιρίες για μια σύντομη απόδραση από την καθημερινότητα, με έμφαση στη χαλάρωση. Στο Hyatt Regency Thessaloniki, ένα ολοκληρωμένο wellness mentality κι ένα πρωτοποριακό σύστημα μυοσκελετικής ενδυνάμωσης μας περιμένουν για να μας ανταμείψουν με νέες εμπειρίες.

Μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης ξεκινά εδώ!

Nourish your Soul

Είναι ο προορισμός που, ακόμη κι αν δεν ανήκετε στην κατηγορία των wellness enthousiasts, αξίζει να τον επισκεφτείτε. Στα rituals που θα γεμίσουν τη μέρα σας, τα αναζωογονητικά προγράμματα στο Harmonia Wellness & Spa είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε. Από εκεί, μπορείτε να επιλέξετε μια βόλτα στους φροντισμένους κήπους -98 στρεμμάτων-, να περπατήσετε στο μεγάλο πεζοπορικό μονοπάτι, να ασκηθείτε στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, να κολυμπήσετε στην εσωτερική ή στην εξωτερική πισίνα, και να επιδοθείτε στο τένις στα υπερσύγχρονα γήπεδά του. Ολοκληρώνοντας την εμπειρία, μια διαμονή στα υπεράνετα δωμάτια των 42 τ.μ., όπου ο ξεκούραστος ύπνος θα σας αναζωογονήσει, είναι ό,τι χρειάζεστε. Μεταξύ άλλων, θα απολαύσετε εξαιρετικό φαγητό, με μια σειρά από healthy και νόστιμες επιλογές να συμπληρώνουν το καρέ των γεύσεων.

cvent-hyatt-regency-thessaloniki-area.jpg

Healthy body, strong feeling

Κι επειδή η καθιστική εργασία σίγουρα επιβαρύνει το σώμα σας, στο Hyatt Regency Thessaloniki θα βρείτε το κέντρο ευεξίας και οστικής υγείας της πρωτοποριακής μεθόδου Osteostrong, η οποία παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες wellbeing, πρόληψης, αποθεραπείας και αντιγήρανσης. Εστιάζοντας στον ανθρώπινο σκελετό, βελτιώνει τη στάση του σώματός σας και απαλύνει από χρόνιους πόνους , που προκαλεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Ακόμη, μπορείτε να δοκιμάσετε και μερικές από τις πιο σύγχρονες biohack υπηρεσίες, όπως η Red Light Therapy, που ενισχύει το ανοσοποιητικό, η παλμική θεραπεία ηλεκτρομαγνητικού πεδίου (PEMF Therapy), που θα σας αποφορτίσει από το στρες, οι μπότες συμπίεσης Normatec, που ανακουφίζουν από τον πόνο, και το Brain Entrainment, που μπορεί να παρομοιαστεί με ένα «spa για τον εγκέφαλο».

leis-p005-woman-in-spa-room-46138-med.jpg

Are you ready?

Μια εμπειρία σαν κι αυτή ανήκει σε όλους όσοι αναζητάτε να φροντίσετε τον εαυτό σας. Είτε εργάζεστε ως στέλεχος εταιρίας που προάγει την ευζωία ως βασικό παράγοντα επιτυχίας, είτε επιθυμείτε να κάνετε ένα πρωτότυπο bachelor, ή αν ως ζευγάρι χρειάζεστε λίγο παραπάνω προσωπικό χρόνο, αλλά ακόμη κι εάν απλά επιθυμείτε να αφιερώσετε στιγμές στον εαυτό σας, το Hyatt Regency Thessaloniki σάς περιμένει και… η χαλάρωση είναι μόλις ένα βήμα μακριά!

Ενημερωθείτε για τα ειδικά ημερήσια πακέτα υπηρεσιών ευεξίας & τα πακέτα bachelor.

Info: 13o χλμ. Αεροδρομίου-Θεσσαλονίκης, τηλ.: 2310 401234, thessaloniki.regency.hyatt.com, Instagram: Hyatt Regency Thessaloniki & Facebook: Hyatt Regency Thessaloniki

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022