fbpixel

Search icon
Search
New in Town: Ποια είναι η επαναστατική μέθοδος οστεογονικής φόρτισης που κερδίζει διαρκώς φανατικούς οπαδούς;
MAGAZINE

New in Town: Ποια είναι η επαναστατική μέθοδος οστεογονικής φόρτισης που κερδίζει διαρκώς φανατικούς οπαδούς;

Tώρα και στη Θεσσαλονίκη!


Καθώς μεγαλώνουμε, η δύναμή μας μειώνεται κι οι αρθρώσεις μας αρχίζουν και πονάνε. Εάν θέλετε να βελτιώσετε τη σκελετική σας υγεία και να δυναμώσετε τα οστά σας, μην ψάχνετε γυμναστήριο, δίαιτα, συμπλήρωμα διατροφής, ιατρική ή φαρμακευτική θεραπεία. Υπάρχει μια πρωτοποριακή μέθοδος που στοχεύει στην ενδυνάμωση του σκελετικού συστήματος, η OsteoStrong®, κατάλληλη για άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

Το απόλυτο biohack μυοσκελετικής ενδυνάμωσης, υγείας και ευεξίας

osteostrong-5.jpg

Η υγεία μας ξεκινά από ένα δυνατό μυοσκελετικό σύστημα. Οι έρευνες δείχνουν ότι τα 200 και πλέον οστά που διαθέτουμε δεν ενδυναμώνονται με συμβατικές ασκήσεις. Το ελάχιστο φορτίο που πρέπει να ασκηθεί στην περιοχή του ισχίου για να ενεργοποιηθεί η ανάπτυξή τους είναι 4,2 φορές το σωματικό μας βάρος. Πώς μπορούμε, λοιπόν, να τα δυναμώσουμε; Με τη μέθοδο της OsteoStrong®. Με τα τέσσερα ρομποτικά μηχανήματα υψηλής ακρίβειας που διαθέτει, επιτρέπει να ασκείτε μεγάλα φορτία με απόλυτη ασφάλεια, ενεργοποιώντας την οστεογένεση και την αύξηση της πυκνότητας των μυών σας. Παράλληλα, προσφέρει ενδυνάμωση στους τένοντες και στις αρθρώσεις, αυξάνει την οστική πυκνότητα και τη δύναμη, ενισχύει την κινητικότητα των αρθρώσεων, προλαμβάνει τους τραυματισμούς, μειώνει τον πόνο της μέσης, της πλάτης και του αυχένα, συντελεί στην καλή ισορροπία και την ευκινησία, ελαττώνει τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα, προάγει την καλή στάση του σώματος και ενισχύει την αθλητική επίδοση. Η μέθοδος έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς μετά από έναν χρόνο παρατηρείται ανάσχεση ή αναστροφή της οστεοπενίας ή της οστεοπόρωσης, της νόσου που ευθύνεται για το μεγαλύτερο ποσοστό σε πτώσεις και κατάγματα σε άτομα άνω των 50 ετών.

10 λεπτά την εβδομάδα, υγιείς για πάντα

51805313-2279650838973576-2371386473598418944-o-7.jpg

H μέθοδος Osteostrong® επινοήθηκε πριν από 15 χρόνια και εφαρμόζεται σε πάνω από 180 κέντρα παγκοσμίως, με ήδη δύο κέντρα στην Ελλάδα, με το ένα να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki. Με μόλις 10΄ την εβδομάδα, χωρίς κόπο, πόνο και ιδρώτα, ενδυναμώνετε τα οστά σας με απόλυτα φυσικό και ασφαλή τρόπο.

Innovative Treatments

joovv-male.jpg

Στην OsteoStrong® εφαρμόζονται και άλλες θεραπείες, όπως:

• Η PEMF Therapy: Η παλμική θεραπεία ηλεκτρομαγνητικού πεδίου διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, ενισχύει τη φυσική κατάσταση και την αντοχή και μειώνει το στρες

• Η Red Light Therapy: Βελτιώνει την υγεία και το ανοσοποιητικό, αναπτύσσει τα οστά και συμβάλλει στην αντιγήρανση, ενώ ανακουφίζει από τον πόνο και τη φλεγμονή.

• Οι μπότες συμπίεσης NormaΤec: Βοηθούν το σώμα να αποτοξινώσει τις φλεγμονές ανακουφίζοντας από μυϊκούς πόνους.

• Το Brain Entrainment: Ένα ενιαίο σύστημα χαλάρωσης ήχου και φωτός, λειτουργεί ως «spa εγκεφάλου» κι ανεβάζει την ψυχολογία χωρίς παρενέργειες.

Info

OsteoStrong®: Hyatt Regency Thessaloniki, 13o χλμ. Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου | Τηλ.: 2310 467490 | Site: www.osteostrong.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2022