fbpixel

Search icon
Search
Αυτά τα 9 αρώματα μπορούν να γίνουν η signature fall μυρωδιά σας
EDITORS' CHOICE

Αυτά τα 9 αρώματα μπορούν να γίνουν η signature fall μυρωδιά σας

Είστε έτοιμες για μια μαγική εποχή;


Ακόμη και αν είστε το απόλυτο summer girl, είναι βέβαιο πως κάποιο μέρος του εαυτού σας λατρεύει το φθινόπωρο. Για εμάς ισχύει ακριβώς αυτό και έτσι αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε όλα τα αρώματα που θα κάνουν αυτή την εποχή, που μόλις μπήκε, την πιο σαγηνευτική όλης της χρονιάς. Θα κάνουν τη μετάβαση στις κρύες μέρες πιο εύκολη και φυσικά θα «ντύσουν» όλες τις αναμνήσεις σας με υπέροχες μυρωδιές, κάνοντας τις αξέχαστες. Επενδύστε στα εποχιακά αρώματα και δώστε σε κάθε σας έξοδο μια πικάντικη επίγευση. Ακριβώς όπως το άρωμα σας! 

The fall perfumes! 

1-V9xZg.jpg

Omnia Amethyste, Bvlgari, Attica BUY HERE

Μια νότα ροζ γκρέιπφρουτ φωτίζει το άρωμα με τις εσπεριδοειδείς αποχρώσεις του. Αναδεικνύεται μέσα από την φρεσκάδα του πράσινου χυμού, απεικονίζοντας την πλούσια φύση.

2-ADGyx.jpg

Zafferano Eau De Parfum, Aqua Di Parma, Attica BUY HERE

Οι ξυλώδεις και κεχριμπαρένιες νότες του σπόρου τόνκα και της βανίλιας απαλύνουν τις ιδιαίτερες πινελιές του σαφράν, δημιουργώντας μια συναρπαστική και απροσδόκητη αρμονία. Μια εξαιρετική εμπειρία που ξετυλίγεται στο πέρασμα του χρόνου. Μια λαμπερή ερμηνεία του πολύτιμου αρώματος του σαφράν.

01-3Y2Ii.webp

Tutti Twilly d'Hermès, Hermès, Sephora BUY HERE

Ένα λουλουδένιο και φρουτώδες eau de parfum με γενναιόδωρο χαρακτήρα, καρπός του γλυκού άνθους τζίντζερ, του απαλού λίτσι και της αγκαλιάς του μόσχου.

10-bgCQ2.webp

Μr Thompson, Penhaligon's, Hondos Center BUY HERE 

Ο Μr Thompson είναι ένας μεγάλος δάσκαλος της αποκρυπτογράφησης των κοινωνικών κωδικών. Χωρίς αυτόν, όλα θρυμματίζονται σε σκόνη. Με μια έκτη αίσθηση αδιακρισίας, γνωρίζει πότε κάτι δεν πάει καλά πριν αυτό γίνει η πράξη. Ένα άρωμα γεμάτος μυστήριο που θα λατρέψετε.

10-xGMTM.webp

Ginza Murasaki, Shiseido, Hondos Center BUY HERE

Το κομψό άρωμα της βιολέτας συναντά τις δροσιστικές νότες από μήλο Fuji και ρόδι. Στην καρδιά του μπουκέτου, το γιασεμί αναμιγνύεται με την Γλυσίνια, τα πέταλά της οποίας είναι στην απόχρωση μωβ Murasaki. Μια φρέσκια νότα από Φρέζια λούζει το μπουκέτο με φως, χαρίζοντάς του ένταση και θηλυκότητα, και ταυτόχρονα το σανδαλόξυλο εξισορροπεί το άρωμα, δίνοντας του μια πιο δυναμική διάσταση. 

10-tmGnM.webp

English Pear & Freesia Cologne, Jo Malone, Attica BUY HERE

Ένα άρωμα που αντλεί την έμπνευσή του από ολάνθιστους κήπους, πλημμυρισμένους από τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Ενσαρκώνει τη φρεσκάδα των φρεσκοκομμένων, ώριμων αχλαδιών, τυλιγμένων σε ένα μπουκέτο από φωτεινές λευκές φρέζιες, όπου τα αψεγάδιαστα άνθη τους εκπέμπουν αγνότητα και έναν ήπιο τόνο δροσιάς.

01-H1BWU.webp

Samsara, Guerlain, Attica BUY HERE

Βιώστε το αίσθημα της ακαταμάχητης σαγήνης όποτε εσείς το θελήσετε. Το λουλουδένιο δίδυμο στη συνέχεια αναμειγνύεται με το ξεχωριστό σανταλόξυλο, το οποίο στο τέλος διαποτίζεται με το λουλούδι της ίριδας, το ασυνήθιστο φασόλι τόνκα και την κλασική γλυκιά ζεστή βανίλια.

01-3ynXj.webp

Ruby Red, Trussardi, Sephora BUY HERE

Το Trussardi Ruby Red είναι ένα Chypre Gourmand Woody Floral άρωμα στο οποίο το αφρώδη Περγαμόντο συναντά έναν απροσδόκητο συνδυασμό Κόκκινων Φρούτων και Τζίντζερ που του δίνουν μια άμεση πινελιά λάμψης.

01-3RaAc.webp

Alive, Boss, Hondos Center BUY HERE

Οι αναζωογονητικές νότες Mήλου και Δαμάσκηνου αποπνέουν αισιοδοξία, ενώ η έντονη θηλυκότητα του ενισχύεται στην καρδιά του αρώματος με τις floral νότες Γιασεμί Sambac. Στη βάση του βρίσκεται ένας αισθησιακός συνδυασμός από Ξυλώδης νότες και Βανίλια Absolute.

Κεντρική φωτογραφία: @julia_benzy