fbpixel

Search icon
Search
Αυτά είναι 7 από τα μεγαλύτερα makeup trends της χρονιάς που φεύγει
MAKE UP

Αυτά είναι 7 από τα μεγαλύτερα makeup trends της χρονιάς που φεύγει

Εσείς τα έχετε δοκιμάσει;


Κάθε χρονιά που φεύγει παίρνει μαζί της και μερικές προτάσεις ή επιλογές που αγαπήσαμε. Παρόλα αυτά φέτος, τα makeup trends ήταν τόσο bold που παραμένουν. Καθόρισαν τα looks στις πασαρέλες, έδωσαν την αρχή για υπέροχες Instagram εμφανίσεις στις αγαπημένες μας influencers και έγιναν οι δικές μας επιλογές κάθε φορά που θέλαμε να ξεχωρίσουμε. Γι' αυτόν τον λόγο εμπνεόμαστε και σας παρουσιάζουμε τις πιο δημιουργικές τάσεις στο μακιγιάζ, στις οποίες άφοβα ενδώσαμε. Άλλωστε μετά από δύο χρόνια πανδημίας μας άξιζε!

Παρακάτω θα βρείτε όλα όσα ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε.

Smoldering Eyeliner

smoldering-eyeliner.jpg

Η χρήση μάσκας τις προηγούμενες χρονιές μετέτρεψε τα look με eyeliner σε ακριβώς αυτό που έπρεπε να είναι. Δηλαδή, σε looks που από μόνα τους μπορούν να κλέψουν την παράσταση. Μια κλασική όψη γραμμής eyeliner, μπορεί να βγάλει από μέσα σας την πιο rock εκδοχή και να σας κάνει να δείχνετε απόλυτα έτοιμες, χωρίς πολλά πολλά. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό προϊόν ή απλώς ένα μολύβι και είστε έτοιμες.

Coloured Mascara

coloured-mascara.jpg

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στα μάτια, και η παιχνιδιάρικη διάθεση είναι απόλυτα παρούσα. Τα έντονα χρώματα σε βλεφαρίδες και σκιές κυριάρχησαν για ακόμη μια φορά και έδωσαν διάσταση σε αυτά που ήδη αγαπάτε. Αυτό που μπορείτε να κάνετε για extra βάθος είναι να χρησιμοποιήστε πρώτα μια στρώση έγχρωμης μάσκαρα και στη συνέχεια να τοποθετήσετε ένα ακόμη στρώμα από μια πιο σκούρα. Αυτό θα δώσει επιπλέον όγκο.

Sky-High Lashes

lashes.jpg

Ένα ακόμη trend, στα μάτια, που ξεχώρισε είναι οι πολύ έντονες βλεφαρίδες. Αυτό το μακρύ και ανυψωμένο αποτέλεσμα σας δίνει μια διαφορετική διάθεση κάνοντας τελικά τα μάτια σας να «φτερουγίζουν». Έτσι, είτε προτιμάτε το lashlift, είτε είστε φαν των φυσικών μεθόδων το μόνο σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. 

Stained Lip Colour

stained-lip-colour.jpg

Όσον αφορά τα προϊόντα για τα χείλη, τα έντονα ματ κραγιόν έχουν κυριαρχήσει. Έτσι, και από εδώ και πέρα επιλέξτε κάτι τολμηρό που αντέχει και θα κάνει τα χείλη σας να φαίνονται υπέροχα όλο το βράδυ. Ένα ακόμη trick είναι να εφαρμόσετε δύο με τρείς στρώσεις αλλά πριν την κάθε στρώση να σκουπίζετε την περιοχή. Αυτό το κόλπο θα κάνει το κραγιόν να παραμείνει στη θέση του ακόμη περισσότερο. 

Early 2000s

2000-makup.jpeg

Το μακιγιάζ που υπήρχε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 επέστρεψε με τα σοκολατένια χείλη και τα ιδιαίτερα φρύδια να κάνουν την επανεμφάνιση τους. Μπορεί αυτές οι επιλογές να μην είναι για όλους αλλά αποτελούν την τέλεια έμπνευση για εσάς που αγαπάτε την πειραματισμό. Μάλιστα, αν το τολμήσετε μην ξεχάσετε και το έντονο περίγραμμα στα χείλη. Φυσικά, όπως βλέπετε στην εικόνα είναι κάτι που μπορείτε να προσαρμόσετε και στα δικά σας δεδομένα.

Fresh Skin

fresh-skin.jpg

Όσα χρόνια και αν περάσουν το καθαρό, λαμπερό δέρμα θα εμφανίζεται πάντα ως μια κορυφαία τάση ομορφιάς που πρέπει να ακολουθείτε. Το να κάνετε embrace στον αληθινό σας εαυτό θα σας ωθήσει στο να δώσετε περισσότερο χρόνο στη ρουτίνα περιποίησης και λιγότερο χρόνο στο makeup. Κάντε διπλό καθαρισμό, εφαρμόστε μια απλή, μη καλυπτική βάση και είστε έτοιμες.

Full blush

blush.jpeg

Μπορεί το φυσικό να είναι εντυπωσιακό αλλά υπάρχει μια τάση που γίνεται ακόμη πιο επίκαιρη και δεν είναι άλλη από το έντονο blush. Αυτό που ξεκάθαρα παραπέμπει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις και looks που μοιάζουν να βγήκαν από το κόκκινο χαλί. Δοκιμάστε μωβ ρούζ, βάψτε τα μάτια σε παρόμοιες αποχρώσεις και προσθέστε επιπλέον λάμψη που θα το τονίσει.