fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Tα κραγιόν που είδαμε στις Instagram influencers και θέλουμε να δοκιμάσουμε

Εσείς βρήκατε τα δικά σας αγαπημένα χρώματα για το καλοκαίρι;


Tα κραγιόν που είδαμε στις Instagram influencers και θέλουμε να δοκιμάσουμε

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, και δεν ξέρω για εσάς, αλλά για μένα, είναι η τέλεια στιγμή να "ανακινήσω" το περιεχόμενο του makeup bag μου. Τι πιο εύκολο, λοιπόν, από το να γίνει μια άμεση ανανέωση στα κραγιόν; Το προϊόν αυτό που απλώς όλοι λατρεύουν αποτελεί τον πιο άμεσο τρόπο να γίνει μια πραγματική αλλαγή στο πρόσωπο. Κάπως έτσι, οι αγαπημένες influencers δοκιμάζουν τις δικές τους επιλογές ανεβάζοντας στο Instagram τις στιγμές τους και αποτελώντας απόλυτη έμπνευση, κάθε φορά, για μια καινούργια εμφάνιση. 

Chiara Ferragni

chiara-ferragni.jpg
@chiaraferragni

Ένα χρώμα που αποτελεί must σε κάθε εποχή είναι η πιο πρόσφατη επιλογή της υπέροχης Chiara Ferragni. To έντονο nude, με gloss μπορεί να ταιριάξει σε κάθε makeup look. Είναι η απόχρωση κραγιόν, που δε λείπει από κανένα boudoir, οπότε εάν δεν έχετε ήδη προμηθευτεί το ανάλογο lipstick, κάντε το τώρα. Είναι κομψό, μπορεί να κάνει match ανεξάρτητα με τον τόνο επιδερμίδας και χρώματος μαλλιών. Τολμήστε μαζί του ένα απαλό smokey eyes είτε σε μαύρο είτε σε σκούρο καφέ και υποστηρίξτε επάξια κάθε σας outfit!

Silvia Bussade Braz

lipstick pink
@silviabraz

Εάν παρότι προτιμάτε τα ουδέτερα χρώματα, δεν θέλετε να τολμήσετε το nude τότε η καλύτερη εκδοχή είναι τα διαφορετικά παστέλ. Ειδικότερο το ροζ που μοιάζει και τελικά τονίζει τα χείλη είναι απόλυτα must για την επικείμενη summer season. Μπορεί να ταιριάξει με κάθε beauty look και πέρα από αυτό μπορεί να είναι τόσο απλό όσο και εκκεντρικό. 

Lodovica Comello

red lipstick
@lodocomello

Ένα φλογερό και αισθησιακό χρώμα, το κόκκινο κατάφερε να κλέψει τις καρδιές όλων των γυναικών, ανεξαρτήτως ηλικίας, τόνου επιδερμίδας, γούστων και χρώματος μαλλιών. Μπορεί να γίνει η επιλογή σας τόσο σε μια επίσημη όσο και σε μια casual περίσταση. Φέτος το καλοκαίρι, βρείτε την πιο κολακευτική για εσάς απόχρωσή του και φορέστε το με «γυμνό» πρόσωπο τραβώντας όλη την προσοχή στα χείλη σας και μόνο. Plus, θα αναδείξει το μαύρισμά σας με τον ιδανικότερο τρόπο!

Aimee Song

278791363-301672368805202-8270095231073266843-n.jpg
@aimeesong

Ένα χρώμα που κάθε καλοκαίρι θα επανέρχεται δεν είναι άλλο από το αγαπημένο κοράλλι. Ανήκοντας στο top των αποχρώσεων ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας, σας βάζει σε ρομαντικό mood και αναδεικνύει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα με τον πιο κολακευτικό τρόπο. Τολμήστε το είτε σε πρόσωπο που δεν έχει άλλο makeup είτε σε ένα sunkissed μακιγιάζ, που θα περιλαμβάνει διακριτικό contouring, highlighter σε χρυσούς τόνους στα ζυγωματικά.

Danielle Bernstein

273789058-110630538210284-693794770681503504-n.jpg
@weworewhat

Οι διαχρονικές επιλογές παραπάνω δεν αποκλείουν το ότι ένα σκούρο burgundy χρώμα μπορεί να έχει παρόμοια αποτελέσματα στην εμφάνιση σας. Το απαλό μπορντώ-καφέ θα δημιουργήσει ένα απόλυτα μυστηριώδες look σε κάθε σας έξοδο. Φυσικά, το υπόλοιπο μακιγιάζ σας θα πρέπει να κινείτε σε αντίστοιχες γήινες αποχρώσεις για να παραμείνει το τελικό αποτέλεσμα chic.  Χρησιμοποιήστε καφέ, beige και champagne σκιές σε όλο το κινητό βλέφαρο, ενώ εάν θέλετε να δώσετε ένταση στο βλέμμα, προσθέστε στην κόγχη του ματιού μια πιο σκούρα καφέ ή μαύρη, κάνοντας πάντοτε πολύ καλό blend. Ολοκληρώστε το makeup με πολλές στρώσεις mascara και ένα ρουζ σε παρόμοια απόχρωση με το κραγιόν σας, για την τέλεια αρμονία!

1

Rose des vents

Dior Addict, Dior, Attica BUY ME

2

Soft love

L'Absolu Rouge Cream Lipstick, Lancome, Sephora BUY ME

3

Potent petal

Love Me Lipstick, M·A·C, Attica BUY ME

4

Coral heaven

Pure Color Envy Crystal Lip Balm, Estee Lauder, Attica BUY ME

5

The icon

Semi-Matte Refillable Lipstick: The Fill, Fenty Beauty, Sephora BUY ME