fbpixel

Search icon
Search
Ατζέντα Θεσσαλονίκης: Ό,τι αξίζει να απολαύσετε αυτήν την εβδομάδα
AGENDA

Ατζέντα Θεσσαλονίκης: Ό,τι αξίζει να απολαύσετε αυτήν την εβδομάδα

Οι καλύτερες προτάσεις είναι εδώ


Η νέα εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε φέρνει συναρπαστικά δρώμενα και events, που θα μας κρατήσουν με αμείωτο το ενδιαφέρον αυτό το διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, αυτές οι ημέρες θα είναι ιδιαίτερες για τη Θεσσαλονίκη, καθώς υποδεχόμαστε στην πόλη τις πιο πολυαναμενόμενες εκδηλώσεις, που θα καλύψουν κάθε γούστο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, από σήμερα, Δευτέρα, μέχρι και την Κυριακή. Παρακάτω, οι προτάσεις για την πιο ενημερωμένη ατζέντα αυτών των ημερών.

Κρατήστε σημειώσεις!

M O N D A Y

''Abu Hassan'' του Carl Maria von Weber στο Βασιλικό Θέατρο

pe0000j0158v19.jpg

Το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην όπερα Abu Hassan του Carl Maria von Weber τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 στις 21:00 στο Βασιλικό Θέατρο. Η μονόπρακτη κωμική οριεντάλ όπερα του Weber, "Abu Hassan" αναβιώνει για μία και μοναδική παράσταση, σε μία παραγωγή που αποτελεί σύμπραξη της Σχολής Μελοδραματικής, της Συμφωνικής Ορχήστρας και της Χορωδίας του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης σε μουσική διεύθυνση του μαέστρου, Βλαδίμηρου Συμεωνίδη, σκηνοθεσία του καθηγητή Μελοδραματικής, Άκη Λαλούση και διδασκαλία Χορωδίας, Ελεωνόρας Καλαϊτζίδου. Μια όπερα μοναδική, οξυδερκής και ανεπανάληπτη, ζωντανεύει στη σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου.

Info: Βασιλικό Θέατρο, Δευτέρα στις 21:00.

Εθνική Φιλαρμονική Ορχήστρα της Αρμενίας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

808850.jpg

Η Εθνική Φιλαρμονική Ορχήστρα της Αρμενίας έρχεται στην Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει ένα σπουδαίο αφιέρωμα για την συμπλήρωση 120 χρόνων από την γέννηση του κορυφαίου συνθέτη Aram Khachaturian. Μια υπέροχη βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ωδή στην τέχνη της μουσικής.

Info: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Δευτέρα στις 20:30.

Προβολή ''Acha Acha Cucaracha: Cucaño ataca otra vez'' του Mario Piazza

foto4-scaled.jpg

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Κινηματογράφου του Α.Π.Θ., μέσω του προγράμματος Περιοδεύων ισπανόφωνος κινηματογράφος, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες και την Πρεσβεία της Αργεντινής στην Ελλάδα, παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ Κούκου-τα, η Κουκάνιο ξαναχτυπά. Τέλη του 1979, εποχή της παντοδυναμίας της αργεντινής στρατιωτικής δικτατορίας. Στην πόλη Ροσάριο, μια ομάδα ανήσυχων νεών ιδρύει την κολεκτίβα Κουκάνιο, ομάδα πειραματικής τέχνης, που προσπαθεί να αναπνεύσει μέσα στην αποπνικτική ατμόσφαιρα της χούντας. Οι νέοι της κολεκτίβας δημιουργήσαν αξιόλογο καλλιτεχνικό έργο, κυρίως εφήμερο, αφού –εκτός από την μουσική– δεν έχουν απομείνει παρά ελάχιστα καταγεγραμμένα. Υπήρξε όμως το έργο τους ουσιαστικής σημασίας, δεδομένης της συγκυρίας ακραίας καταπίεσης και λογοκρισίας που επικρατούσε στην Αργεντινή. Οι συντελεστές της ομάδας, μεσήλικες πια, εξακολουθούν να έχουν ιδανικά και να τα υπερασπίζονται, ο καθένας με τον τρόπο του.

Info: Τμήμα Κινηματογράφου του Α.Π.Θ., Δευτέρα στις 21:00.


T U E S D A Y

Ομαδική έκθεση «Μπετόν»

824925.jpg

Η γκαλερί σύγχρονης τέχνης BRAGGART παρουσιάζει την ομαδική έκθεση «Μπετόν» στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. (2ος όροφος του Ιδρύματος). Στο λογοτεχνικό έργο «Μπετόν», του αυστριακού συγγραφέα Τόμας Μπέρνχαρντ, ο πρωταγωνιστής, ονόματι Ρούντολφ, βιώνει έναν εγκλεισμό που είναι κυρίως ψυχολογικός και συμβολικός. Πρόκειται για έναν ατέρμονο και αδιέξοδο εσωτερικό μονόλογο του πρωταγωνιστή που προσπαθεί για πάνω από δέκα χρόνια να συγγράψει το σημαντικότερο έργο της ζωής του. Οι προσπάθειές του για το ξεκίνημα του έργου του και την εύρεση της «πρώτης φράσης» ανακόπτονται διαρκώς λόγω της συνεχούς ανάδυσης εσωτερικών εμποδίων αυτοματαίωσης και λόγω του «αντιπνευματικού περιβάλλοντος» μέσα στο οποίο ζει. Καθημερινά, ψάχνει με αγωνία να «ανιχνεύσει» τις «κατάλληλες» συνθήκες, κάτω από τις οποίες θα ξεκινήσει επιτέλους το έργο του και θα ενσωματώσει σε αυτό πληθώρα πληροφοριών που με κόπο συνέλεγε για πάνω από δέκα χρόνια. Προσπαθεί μάταια όμως, αφού αυτή η ανεύρετη δημιουργικότητα αλλά και το άγονο πνευματικά περιβάλλον του τον στοιχειώνουν κάθε μέρα. Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Θοδωρής Αγγελόπουλος, Στέργιος Αδάμ, Γιώργος Βικελίδης, Εβίτα Βουδούρη κ.ά.

Info: Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ., Τρίτη 09:00 - 14:00.

Odessa Classics "Daniel Hope - Alexey Botvinov: Spiegel Im Spiegel" στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

04af3f34de2f909b68ae5d07ed6ca171-xl.jpg

Δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για ένα ρεσιτάλ μουσικής δωματίου. Η διεθνής σόλο καριέρα του περιζήτητου Βρετανού βιολονίστα Daniel Hope ξεπερνά τα 30 χρόνια. Γνωστός για τη μουσική ευελιξία του και την αφοσίωση σε ανθρωπιστικούς σκοπούς, έχει τιμηθεί με μία πλειάδα βραβείων και διακρίσεων που περιλαμβάνουν το "Order of Merit" της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και το Ευρωπαϊκό Βραβείο Πολιτισμού για τη Μουσική (2015). Ο διεθνώς καταξιωμένος Ουκρανός πιανίστας Alexey Botvinov θεωρείται από τους σημαντικότερους ερμηνευτές των έργων του Rachmaninoff. Είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος του Μουσικού Φεστιβάλ "Odessa Classics".

Info: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Τρίτη στις 21:00.

Ταινία "The Royal Hotel"

tid40207-the-royal-hotel-001-herojpg-copy-7tDrn.jpg

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η ταινία ακολουθεί δύο κολλητές φίλες που ταξιδεύουν στην Αυστραλία και πιάνουν μία προσωρινή δουλειά στο μπαρ του ξενοδοχείου "The Royal Hotel" σε μια απομονωμένη πόλη. Όταν όμως τα αστεία και η συμπεριφορά των θαμώνων ξεπεράσουν τα όρια, οι δύο κοπέλες θα βρεθούν εγκλωβισμένες σε μια ανησυχητική κατάσταση που ξεφεύγει όλο και περισσότερο από τον έλεγχό τους. Πρωταγωνιστούν: Julia Garner, Jessica Henwick, Herbert Nordrum.

Info: Odean Πλατεία (αίθουσα 6), Τρίτη 20:00 και 22:00.


W E D N E S D A Y

Συγγραφείς του κόσμου ταξιδεύουν στο Μέγαρο: Θωμάς Κοροβίνης

1-Wx89y.jpg

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης προσκαλεί για δεύτερη συνεχή χρονιά «Συγγραφείς από όλο τον κόσμο». Μετά τον πρώτο επιτυχημένο κύκλο εκδηλώσεων, οι αφίξεις αγαπημένων συγγραφέων του αναγνωστικού κοινού θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Αντλώντας συνομιλητές από ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών ιδιοτήτων και με συγγραφείς κυριολεκτικά από όλο τον κόσμο, φιλοδοξία του ΟΜΜΘ είναι να συμβάλει στη διεύρυνση του πολιτισμικού διαλόγου και να προσφέρει στο κοινό της Θεσσαλονίκης αλησμόνητες συζητήσεις. Στις 15/11, προσκεκλημένοι είναι ο συγγραφέας Θωμάς Κοροβίνης και οι Φώτης Μπενλίσοϊ και Γιώργος Κατσάνος από τις εκδόσεις Ιστός.

Info: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Τετάρτη στις 19:00.

Έκθεση Θανάση Λάλα στην ARTION Galleries

lalas01-1024x754-JFwbB.jpg

Ο εικαστικός Θανάσης Λάλας παρουσιάζει για πρώτη φορά την «Επιτοίχια Χαρά» στη Θεσσαλονίκη, στην ARTION Galleries (Μητροπόλεως 96). Σύμφωνα με το ίδιο: «η επι-τυχία της Επιτοίχιας χαράς που προσπάθησα να δημιουργήσω είναι ο θεατής που θα επισκεφτεί την έκθεση, να φύγει έχοντας γκρεμίσει τον τοίχο του επώδυνου της εποχής μας και με διάθεση να αλλάξει τις συνθήκες που του επιβάλλει η εποχή. Και όλα αυτά για να βρεθεί εκεί που η ψυχή και το μυαλό στήνουν το πάρτυ της σκέψης, το γκρίζο σκεπάζεται από τη γιορτή του χρώματος, εκεί που το παιχνίδι της ζωής μας αλλάζει τους κανόνες και μας επιτρέπει τους επιτοίχιους καταγάλανους ουρανούς, τις επιτοίχιες καυτές αμμουδιές φιλόξενες για τα γυμνά μας όνειρα, τις επιτοίχιες ασκήσεις ισορροπίας για επιδέξιους ακροβάτες που έμαθαν να ισορροπούν σε δυνατούς ανέμους, τις επιτοίχιες καρδιές που ανασαίνουν σαν πεταλούδες ελπίδας. Άλλωστε, η Τέχνη για να επιτύχει τον στόχο της πρέπει να καταφέρει να γίνει μέρος της αυτοβιογραφίας του θεατή που τη βλέπει».

Info: ARTION Galleries, Τετάρτη 10:00 – 16:30.

«1η Γιορτή της Επιστήμης» στο Νόησις

noesis-7OhZk.jpg

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης με τη στήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και τη σύμπραξη του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών Νόησις διοργανώνει την 1η Γιορτή της Επιστήμης στη Θεσσαλονίκη, ένα ετήσιο γεγονός που πραγματοποιείται από το 1991 στη Γαλλία, υπό την αιγίδα του γαλλικού Υπουργείου Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας, με σκοπό να προάγει τις επιστήμες στο ευρύ κοινό. Στόχος της Γιορτής είναι να ενισχύσει την ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ ερευνητών και πολιτών, να αναδείξει το έργο της επιστημονικής κοινότητας και να ενθαρρύνει τους νέους να ασχοληθούν με την επιστήμη.

Info: Κέντρου Διάδοσης Επιστημών Νόησις, Τετάρτη 09:30 - 16:30.

Botargo x Zacharias Winery | Wine & Food Pairing Event

img-8222.jpeg

Μια οινική βραδιά αφιερωμένη στις σπάνιες ποικιλίες του Πελοποννησιακού Αμπελώνα, θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη, την προσεχή Τρίτη 14/11. Το MonAsty, Autograph Collection, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, που κοσμεί την οδό Βασ. Ηρακλείου 45 στη Θεσσαλονίκη, φιλοξενεί το ιστορικό Οινοποιείο Ζαχαριά σε μια βραδιά εφ' όλης της ύλης. Οι καλεσμένοι που θα παρευρεθούν στο εστιατόριο Botargo, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη μοναδική Sklava και τις ετικέτες της σειράς Premium Lexis, από επιλεγμένες χρονιές. Η σύνδεση του παρελθόντος με το σήμερα, γίνεται μέσα από ένα κομβικό σημείο στην ιστορία του οινοποιείου. Από το όχι και πολύ μακρινό 2014, όπου ξεκίνησαν το ταξίδι τους μια μια οι ετικέτες της σειράς Lexis θα φέρουν στα ποτήρια των παρευρισκομένων το όραμα και το πάθος του δημιουργού τους, συνοδεία του εξαιρετικού μενού που σχεδίασε αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, ο Executive Chef του Botargo, κ. Κων/νος Μποβιάτσης. Μείξη ελληνικών αστικών και μοναστηριακών συνταγών με σύγχρονες πινελιές συνδυάζονται σε high-end, comfort πιάτα με επιλεγμένα φρέσκα τοπικά προϊόντα, επιφυλάσσει στους καλεσμένους εξαιρετικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Info: Τρίτη στο Botargo Restaurant (Βασιλέως Ηρακλείου 45), για Πληροφορίες – Κρατήσεις: 231 4400040. Δείτε το μενούE: info@monastyhotel.com. W: www.monastyhotel.com, www.marriott.com/en-us/hotels/skgak-monasty-thessaloniki-autograph-collection/overview/, IG: monasty.hotel ,botargo.restaurant.


T H U R S D A Y

Karikatur x Simoni exhibition

dsc01920.jpg

Η Karikatur είναι ένα project που παίρνει πνοή μέσα από δημιουργίες, συζητήσεις και καλλιτέχνες που εκφράζονται και έχουν την ανάγκη να δημιουργήσουν και να μιλήσουν στον κόσμο τη δική τους γλώσσα. Μέσα από συνεργασίες με καλλιτέχνες, δημιουργούνται collection με ρούχα, που φέρουν πάνω τους τα σχέδια των καλλιτεχνών. Κάθε ρούχο είναι αριθμημένο και παράγεται σε συγκεκριμένες ποσότητες, πάντοτε υπογεγραμμένο από τον καλλιτέχνη. Σε συνεργασία με τη Myro gallery, το brand ενώνει τις δυνάμεις του με την Ελένη Σιμώνη για τη νέα αυτή έκθεση με επίκεντρο τη μόδα.

Info: Myro gallery, εγκαίνια και event αυτήν την Πέμπτη. Ταυτόχρονα θα στηθεί booth για πωλήσεις των ρούχων σε έναν από τους χώρους της γκαλερί.

Ταινία "May December"

827141.jpg

Είκοσι χρόνια μετά το σκάνδαλο που προκάλεσε το ρομάντζο της τότε 36χρονης Γκρέισι και του 13χρονου Τζος, το ζευγάρι ζει μια φαινομενικά ειδυλλιακή προαστιακή ζωή. Η οικογενειακή τους γαλήνη θα διαταραχθεί απότομα από την έλευση της Ελίζαμπεθ, μιας δημοφιλούς ηθοποιού που θέλει να κάνει έρευνα για τον επερχόμενο ρόλο της ως Γκρέισι. Όσο η Ελίζαμπεθ βυθίζεται στην καθημερινότητα του ζευγαριού, η άβολη πραγματικότητα του σκανδάλου αποκαλύπτεται, φέρνοντας στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα. Πρωταγωνιστούν: Julianne Moore, Natalie Portman, Chris Tenzis, Charles Melton.

Info: Από Πέμπτη στις κινηματογραφικές αίθουσες. Stay tuned!

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

827152.jpg

Η Rachel Zegler (West Side Story) πρωταγωνιστεί ως Lucy Gray Baird , και είναι ο επιλεγμένος φόρος της Περιοχής 12 που θα παλέψει για την επιβίωσή της στην αρένα, στους 10 ους Αγώνες Πείνας . Όμως ο Tom Blyth ως μέντορας της, ο οποίος υποδύεται τον Coriolanus Snow, βρίσκεται διχασμένος ανάμεσα στα καθήκοντά του στην Κάπιτολ και τα συναισθήματα που αναπτύσσει σταδιακά για εκείνη. Πρωταγωνιστούν: Rachel Zegler, Tom Blyth, Hunter Schafer, Viola Davis, Peter Dinklage, Jason Schwartzman.

Info: Από Πέμπτη στις κινηματογραφικές αίθουσες. Stay tuned!


F R I D A Y

«Σ' εσάς που με ακούτε» της Λούλας Αναγνωστάκη στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών - 2ος Χρόνος

827370.jpg

Σε μια πόλη σύμβολο του ταραγμένου παρελθόντος της Ευρώπης, επικρατεί πολιτική και κοινωνική αναστάτωση αλλά και η λήθη που προσφέρει η καθημερινότητα. Αύριο, θα γινεί μια τεράστια ειρηνική συγκέντρωση. Αύριο, όλοι θα πρέπει να μιλήσουν. Όλοι θα πρέπει να δηλώσουν τη θέση τους, στον νέο κόσμο. Μέσα στο σπίτι της Μαρίας και του Χανς, μαζί με αυτούς, η Σοφία, ο Άγης, η Τρούντελ, ο Νίκος, ο Τζίνο, η Έλσα, ο Ιβάν κι εμείς, οι θεατές, θα μετρήσουμε τα τραύματα μας. Τις αφόρητες συλλογικές ήττες, τις εφήμερες προσωπικές νίκες. Το ατομικό επίπεδο που διαμορφώνει το πανανθρώπινο, το πολιτικό επίπεδο που ορίζει τη ζωή του καθένα μας ξεχωριστά. Ίσως ανακαλύψουμε πως είμαστε της Γης οι χαμένοι, μα αυτό δεν θα μας σταματήσει από το να χορεύουμε, να τραγουδάμε, να ερωτευόμαστε, να γελάμε, να ελπίζουμε.

Info: Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών, Παρασκευή στις 21:00.

«Η Αφροδίτη με τη Γούνα» του David Ives στο Metropolitan Urban Theater

815953.jpg

Μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες σε Αμερική και Ευρώπη, ανεβαίνει αυτόν τον χειμώνα για περιορισμένες παραστάσεις στην Αθήνα και συνεχίζει με χειμερινή περιοδεία στην Ελλάδα. Το διάσημο έργο του David Ives «Η Αφροδίτη με την Γούνα» σκηνοθετεί η Ρέινα Εσκενάζυ και πρωταγωνιστούν ο Αργύρης Αγγέλου και η Βαρβάρα Λάρμου. Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Αγγέλου, Βαρβάρα Λάρμου.

Info: Metropolitan: The Urban Theater, Παρασκευή στις 21:00.

«Το Έκτο Πάτωμα» του Αλφρέντ Ζερί στο Θέατρο Αριστοτέλειον

761863-MKeNy.jpg

32 χρόνια μετά τη θρυλική πλέον παρουσίασή του στο θέατρο «Περοκέ» (1991-92) ο Γιώργος Βάλαρης σκηνοθετεί και αναβιώνει την μουσική παράσταση «Το έκτο πάτωμα» με ένα επιτελείο σπουδαίων καλλιτεχνών. Με άξονα την κωμωδία που χαρακτηρίζει την επιτυχημένη διασκευή της Άννας Παναγιωτοπούλου στο δημοφιλές έργο του Αλφρέντ Ζερί -που έχει μεταφραστεί και παιχτεί με τεράστια επιτυχία σχεδόν σε όλο τον κόσμο από το 1938 ως σήμερα- ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Λίνα Νικολακοπούλου δημιούργησαν ίσως τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που ακούστηκαν ποτέ τις τελευταίες δεκαετίες σε θεατρική παράσταση. Παίζουν: Υρώ Μανέ, Κώστας Μακεδόνας, Ελένη Καστάνη, Δανάη Λουκάκη, Μαριαλένα Ροζάκη, Αρμάν Εδουάρδος Μενετιάν, Βασίλης Αθανασόπουλος, Σταύρος Παρχαρίδης, Ευαγγελία Μουμούρη, Δημήτρης Πιατάς.

Info: Θέατρο Αριστοτέλειον, Παρασκευή στις 21:00.


W E E K E N D

Μαρίνα Σάττι live στο Mylos Club

satti.jpg

Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση της κορυφής για άλλη μια φορά με τα νέα της τραγούδια «Πάλι», «Πόνος Κρυφός», «Σπίρτο και Βενζίνη», αλλά και μετά τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της που ξεσήκωσαν το κοινό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Μαρίνα Σάττι έρχεται στον Μύλο στις 18 Νοεμβρίου για να χαρίσει μια εκρηκτική βραδιά, από αυτές που μόνο η ίδια ξέρει να ετοιμάζει. Στη νέα συναυλία της θα ακούσουμε ζωντανά όλα τα τραγούδια του πρώτου της δίσκου με τίτλο "YENNA". Ένας καθόλου τυχαίος τίτλος, καθώς δηλώνει την πρόθεσή της να αποτυπώσει συμβολικά τη δημιουργική διαδικασία από τη σύλληψη μέχρι τη γέννα: τον ενθουσιασμό, τον φόβο, την ανασφάλεια, τον πόνο και τελικά τη στιγμή της έλευσης στον κόσμο και, ως εκ τούτου, την αλλαγή.

Info: Mylos Club, Σάββατο στις 21:30.

Odessa Classics στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

825482.jpg

Τον Ιούνιο του 2022 η Θεσσαλονίκη φιλοξένησε το κορυφαίο φεστιβάλ κλασικής μουσικής της Ουκρανίας ODESSA CLASSICS - ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ στον χώρο της κλασικής μουσικής με ευρωπαϊκό προσανατολισμό και παγκόσμια εμβέλεια καθώς η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία κατέστησε αδύνατη την διεξαγωγή του. Οι συναυλίες συνεχίζονται με ένα διήμερο κλασικής μουσικής στο Α.Π.Θ.

Info: Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ., Σάββατο και Κυριακή στις 21:00.

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Block 33

unnamed.jpg

Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και στο Block 33. Στο τραγούδι η Ιουλία Καραπατάκη. Θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα έχει όλα όσα αγαπάμε από τον Σωκράτη αλλά και επιλογές από όσα αγαπάει κι εκείνος από την ελληνική δισκογραφία και δεν έχει σταματήσει να τραγουδάει όλα αυτά τα χρόνια.

Info: Block 33, Σάββατο στις 21:30.

Have a nice week!