fbpixel

Search icon
Search
Ατζέντα εβδομάδας: Τι αξίζει την προσοχή μας αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη
AGENDA

Ατζέντα εβδομάδας: Τι αξίζει την προσοχή μας αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη

Οι καλύτερες προτάσεις για την πόλη είναι εδώ


Η νέα εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε φέρνει συναρπαστικά δρώμενα και events, που θα μας κρατήσουν με αμείωτο το ενδιαφέρον αυτό το διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, αυτές οι ημέρες θα είναι ιδιαίτερες για τη Θεσσαλονίκη, καθώς υποδεχόμαστε στην πόλη τις πιο πολυαναμενόμενες εκδηλώσεις, που θα καλύψουν κάθε γούστο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, από σήμερα, Δευτέρα, μέχρι και την Κυριακή. Παρακάτω, οι προτάσεις για την πιο ενημερωμένη ατζέντα αυτών των ημερών.

Κρατήστε σημειώσεις!

M O N D A Y

«Ποιος φοβάται την Άγκαθα Κρίστι» της Βαρβάρας Δουμανίδου στο Θέατρο Αυλαία

poios-fovatai-tin-aghkatha-kristi.jpg

Ιανουάριος του 1970 στο Λονδίνο. Ένας εμπορικός θίασος κάνει πρόβες για ένα έργο της Άγκαθα Κρίστι εν μέσω μιας τρομερής χιονοθύελλας. Ξαφνικά, ένα φρικτό ατύχημα προκαλεί πανικό. Στο θέατρο καταφθάνει ο διάσημος επιθεωρητής Άρτσι Μπένετ, για να ανακαλύψει πως τελικά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Το υποτιθέμενο ατύχημα είναι μια ξεκάθαρη δολοφονία. Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Βασιλειάδης, Παναγιώτης Καβαλιεράκης, Βαρβάρα Δουμανίδου κ.ά.

Info: Θέατρο Αυλαία, Δευτέρα στις 21:00.

«Έντα Γκάμπλερ» του Henrik Ibsen στο Θέατρο Τ

811925.jpg

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε την περσινή σεζόν, η εμβληματική «Έντα Γκάμπλερ» του Henrik Ibsen επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Τ σε απόδοση και σκηνοθεσία Γλυκερίας Καλαϊτζή. Ξεχωρίζοντας για τη σύγχρονη και καθαρή ματιά της στην πιο αινιγματική ηρωίδα της παγκόσμιας δραματουργίας, η παράσταση εστιάζει στην ανεκπλήρωτη επιθυμία μιας χειραφετημένης γυναίκας να αυτοπροσδιοριστεί μέσα σε μια πατριαρχική κοινωνία. Πρωταγωνιστούν: Σοφία Βούλγαρη, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Χριστίνα Δαγκάκη κ.ά.

Info: Θέατρο Τ, Δευτέρα στις 21:30.

Ταινία «Φόνισσα»

830441-dC86G.jpg

Σε ένα δυστοπικό νησί της Ελλάδας γύρω στο 1900, η Χαδούλα, χήρα Ιωάννου Φράγκου είναι μια γυναίκα που έχει μάθει να επιβιώνει στην ανδροκρατούμενη, πατριαρχική κοινωνία υπηρετώντας αυτό που της πέρασε η μητέρα της – μια σκυτάλη δύσκολη, που διαιωνίζει την υποτίμηση και την κατώτερη μοίρα της γυναίκας. Η Χαδούλα επαναστατεί μέσα της και αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί και προς τα έξω. Τα μικρά κορίτσια του νησιού γίνονται θύματα του ξεσπάσματός της. Αφαιρώντας τους τη ζωή, η ίδια νιώθει ότι τα απαλλάσσει από το κοινωνικό φορτίο που η ύπαρξή τους επιφέρει. Οι πράξεις της κάποια στιγμή αυτονομούνται και τη φέρνουν αντιμέτωπη με τον νόμο. Εγκαταλείπει το σπίτι της και βρίσκει καταφύγιο στη φύση. Όμως, όσο και αν η ηθική της τής υπαγορεύει ότι έπραξε σωστά, στην πραγματικότητα το χρόνιο τραύμα της την ακολουθεί παντού. Το τέλος έρχεται σαν λύτρωση. Σκηνοθεσία: Εύα Νάθενα. Σενάριο: Κατερίνα Μπέη. Πρωταγωνιστούν: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μαρία Πρωτόπαππα, Έλενα Τοπαλίδου κ.ά.

Info: Cineplexx One Salonica (αίθ. 2), Δευτέρα στις 18:00, 20:00 και 22:00.


T U E S D A Y

Πάνος Βλάχος live στο WE

370x300-crop-80-6390b32b09bbb.jpg

Ο τραγουδοποιός και γνωστός ηθοποιός σε ένα απρογραμμάτιστο αυτοσχέδιο πάρτι. Φήμες λένε ότι θα παρουσιάσει ακυκλοφόρητο υλικό, λαϊκό υπερθέαμα, μπαλέτα, μαγικά, giveaways, pole dancing show. Ειδικές τιμές για bachelorette party και βαφτίσεις.

Info: Πολυχώρος WE, Τρίτη στις 21:00.

Ομαδική έκθεση - «Vanitas. Ιστορίες από το επέκεινα»

830899.jpg

Στο MOMus-Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης-Συλλογές Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (εντός ΔΕΘ-Helexpo, Θεσσαλονίκη) παρουσιάζεται η ομαδική έκθεση «Vanitas. Ιστορίες από το επέκεινα». Η νεκροκεφαλή, σύμβολο αρχετυπικό και μυστικιστικό, παγανιστικό και χριστιανικό, και οι εκδοχές 56 σύγχρονων εικαστικών γύρω από τη ματαιότητα, τη ματαιοδοξία και τον ίδιο το θάνατο ως πέρασμα πρωταγωνιστούν στη νέα έκθεση-παραγωγή του MOMus-Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.

Info: MOMus-Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, Τρίτη 10:00 - 18:00.

Σωκράτης Γιοσμάς - ατομική έκθεση ζωγραφικής

img-3204.JPG

H Myro Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Σωκράτη Γιοσμά σε επιμέλεια Μαριάνας Ρωσσιάδου. Ο Σωκράτης Γιοσμάς γεννήθηκε το 1952 στην Θεσσαλονίκη. Από το 1976 έως το 1979 μαθήτευσε την κεραμική τέχνη στα εργαστήρια Α. Αβραμίδη και Αδελφών Βαρδαξή. Υπήρξε μέλος του Σ.Α.Κ.Β.Ε (Σύλλογος Αγγειοπλαστών Κεραμιστών Βορείου Ελλάδας) και από το 1980 έως το 1985 συμμετείχε στις εκθέσεις Κεραμικής στις αίθουσες τέχνης του Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ.

Info: Myro Gallery, Τρίτη 15:00 - 21:00.


W E D N E S D A Y

''Es Kocht'' των Μιχάλη Δαρνάκη και Μαρίας Λαφτσίδου στο Θέατρο Αυλαία

k.jpg

Ένας σύγχρονος γυναικείος μονόλογος που διερευνά διάφορα ταμπού, τα «απαγορευμένα». Από την καταπίεση της «αόρατης» γυναικείας απόλαυσης, μέχρι αυτό της αυτοχειρίας. Μια γυναίκα, εγκλωβισμένη στις σκέψεις της, με τον χώρο του σπιτιού της να αποτελεί την μοναδική, πλέον, προέκταση του μυαλού της. Βαθιά φεμινιστικό, έντονο και ωμό, το "Es Kocht" έρχεται να καθρεφτίσει πραγματικότητες, με τον προβολέα στραμμένο στην έντονη επιθυμία της πρωταγωνίστριας να ξεφύγει από μια πραγματικότητα δυσβάσταχτη. Ερμηνεία: Ιωάννα Γεωργαντά

Info: Θέατρο Αυλαία, Τετάρτη στις 21:15.

Συγγραφείς του κόσμου ταξιδεύουν στο Μέγαρο: Ζυράννα Ζατέλη

17249937-zateli.jpg

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης προσκαλεί για δεύτερη συνεχή χρονιά «Συγγραφείς από όλο τον κόσμο». Μετά τον πρώτο επιτυχημένο κύκλο εκδηλώσεων, οι αφίξεις αγαπημένων συγγραφέων του αναγνωστικού κοινού θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Αντλώντας συνομιλητές από ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών ιδιοτήτων και με συγγραφείς κυριολεκτικά από όλο τον κόσμο, φιλοδοξία του ΟΜΜΘ είναι να συμβάλει στη διεύρυνση του πολιτισμικού διαλόγου και να προσφέρει στο κοινό της Θεσσαλονίκης αλησμόνητες συζητήσεις. Στις 6/12, η συγγραφέας Ζυράννα Ζατέλη συνομιλεί με τη Σοφία Φιλιππίδου.

Info: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Τετάρτη στις 19:00.

«Λυσσασμένη γάτα» του Tennessee Williams στο Βασιλικό Θέατρο

827348.jpg

Την ημέρα των γενεθλίων του πατέρα τους, οι δύο γιοί του βρίσκονται στο σπίτι με τις οικογένειές τους για να γιορτάσουν. Ο μεγαλύτερος γιος και η γυναίκα του, γνωρίζοντας ότι ο πατέρας είναι βαριά άρρωστος, προσπαθούν να αναλάβουν την τεράστια περιουσία του, την οποία δικαιωματικά θεωρούν πως τους ανήκει, έχοντας μια υποδειγματική οικογενειακή ζωή με πέντε παιδιά. Από την άλλη, ο μικρότερος αδελφός και αγαπημένος γιος, βυθισμένος στο πένθος, έχει αποσυρθεί από τη ζωή και έχει προσκολληθεί στο αλκοόλ, ενώ η γυναίκα του προσπαθεί απεγνωσμένα να ξανακερδίσει τον έρωτά του και να αναλάβει την περιουσία του πατέρα. Μετάφραση - Σκηνοθεσία: Σύλλας Τζουμέρκας. Πρωταγωνιστούν: Μελίνα Αποστολίδου, Λουκία Βασιλείου, Λίλα Βλαχοπούλου κ.ά.

Info: Βασιλικό Θέατρο, Τετάρτη στις 19:00.


T H U R S D A Y

Βryan Adams live

bryan-adams-hamburg-mg-0631-flickr.jpg

Greeks wanna rock! Με αυτήν τη φράση υποδέχτηκε το ελληνικό κοινό τον Καναδό ροκ σταρ πριν 4 χρόνια σε μια μεγαλειώδη συναυλία που δεν ξέχασε κανείς από όσους ήταν εκεί εκείνο το βράδυ. Και ακριβώς 4 χρόνια μετά ο Bryan Adams, ο τραγουδιστής και songwriter που θεωρείται και είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο συναρπαστικούς rocker στον κόσμο, επιστρέφει στην Ελλάδα. Η απίστευτη δυναμική της φωνής του και η ερμηνεία του, η ενέργεια και η εκρηκτική σκηνική παρουσία του – όλοι όσοι τον έχουν δει live μιλούν για το performance του και τις διαρκείς αλλαγές κιθάρας που κάνει τα μάτια να μην ξεκολλούν από πάνω του - εξακολουθούν να ξεσηκώνουν το κοινό πάνω από 40 χρόνια.

Info: Paok Sports Arena, Πέμπτη στις 21:00.

Άναμμα δέντρο στην Πλατεία Αριστοτέλους

image00001-2-cwseq.jpeg

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, στις 19:00, θα φωταγωγήσει το επιβλητικό δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους για την περίοδο των εορτών. Το δέντρο είναι ύψους 17 μέτρων και μεταφέρθηκε από το Παλαιοχώρι Χαλκιδικής, για να στολιστεί με 100.000 γιορτινά λαμπιόνια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης. Αυτό το εορταστικό κλίμα θα πλαισιώσει ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος με μια μοναδική συναυλία, στην οποία θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Θα βρεθεί στη σκηνή παρέα με τα παιδιά του Γιώργο Κακοσαίο και Κατερίνα Κακοσαίου, ενώ θα κάνει guest εμφάνιση o Δημήτρης Χρυσοχοΐδης.

Info: Πλατεία Αριστοτέλους, Πέμπτη στις 19:00.

Ταινία "Maestro"

832505.jpg

Η ταινία αποτελεί μια επιβλητική και ατρόμητη ερωτική ιστορία, εξιστορώντας το χρονικό μιας σχέσης ζωής ανάμεσα στο πολιτισμικό είδωλο Λέοναρντ Μπέρνσταϊν και τη Φελίσια Μοντεαλέγκρε. Ένα γράμμα αγάπης στη ζωή και την τέχνη, μία συναισθηματικά επική απεικόνιση της οικογένειας και της αγάπης. Σκηνοθεσία: Bradley Cooper. Πρωταγωνιστούν: Carey Mulligan, Bradley Cooper, Matt Bomer.

Info: Από την Πέμπτη στις κινηματογραφικές αίθουσες. Stay tuned!

Monika live 

monica.jpg

Η Monika επέστρεψε μέσα στο 2023 με το άλμπουμ "Proud" και μια σειρά δυναμικών συναυλιών με ένα αμιγώς αγγλόφωνο πρόγραμμα με όλα όσα αγαπήσαμε από εκείνη από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή. Έρχεται στη Θεσσαλονίκη με διάθεση να μεταφέρει τον δυναμισμό και την ενέργεια της σε έναν χώρο που θα αναδείξει το πρόγραμμα και την εξαιρετική μπάντα της. Rock, cinematic, έντεχνα, funk και disco ηχοχρώματα μαζί με rock στοιχεία, με τις μελωδίες να υπερισχύουν πάνω απ’ όλα, και στίχος που αποτυπώνει με τον πιο ποιητικό και τρυφερό τρόπο όλα τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τα μηνύματα που θέλει να περάσει η Monika, συνθέτουν ένα cinematic pop ταξίδι γεμάτο συγκίνηση αλλά και πολύ ρυθμό που θα μας ξεσηκώσει.

Info: VOX, Πέμπτη στις 21:00.


F R I D A Y

70 χρόνια FISSLER

b8b84e57-1614-4da4-ac4f-a62c10f6a372-rzng3.jpg

Με αφορμή την επέτειο των 70 χρόνων, η FISSLER έχει δημιουργήσει ένα pop-up store στην πλαϊνή είσοδο του Hondos Center Απολλώνια Πολιτεία, με σκοπό να αναδείξει την ιστορία της εμβληματικής χύτρας ταχύτητας. Στις 8 Δεκεμβρίου ελάτε να ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο, να θυμηθούμε τις εμβληματικές χύτρες ταχύτητας FISSLER που υπήρχαν σε κάθε ελληνική κουζίνα και να γνωρίσουμε τις νέες, ακόμα πιο εξελιγμένες σειρές του σήμερα, που προσφέρουν ταχύτητα, οικονομία, ευκολία και νοστιμιά σε κάθε γευστική δημιουργία μας. Για τις γιορτινές στιγμές που μας ενώνουν και τις γευστικές εμπειρίες που μοιραζόμαστε, χύτρες ταχύτητας FISSLER.

Info: Hondos Center Απολλώνια Πολιτεία, 8 Δεκεμβρίου 10:00 - 20:00.

Όπερα στο Μέγαρο "Gaspare Spontini: La Vestale"

04af3f34de2f909b68ae5d07ed6ca171-xl.jpg

Εάν υπάρχει ένα έργο του μελοδράματος που αποτελεί σύνδεσμο ανάμεσα στην grand opéra του 19ου αιώνα και στη λυρική τραγωδία της κληρονομιάς του C. W. Gluck, αυτή δεν είναι άλλη από την τρίπρακτη όπερα La Vestale (Η Εστιάς) του Ιταλού συνθέτη Gaspare Spontini, που έζησε στα τέλη του 18ου και στο πρώτο μισό του 19ου αιώνα. Αποτελεί το σπουδαιότερο και διασημότερο έργο του, ενώ από την πρώτη της παρουσίαση στην όπερα του Παρισιού το 1807, σημείωσε τεράστια επιτυχία με πάνω από 200 παραστάσεις μέχρι το 1830. Η λαμπρή ενορχήστρωση και το λυρικό φωνητικό στυλ της όπερας που αποτελεί πρόδρομο του bel canto, συναρπάζουν τον ακροατή. Το λιμπρέτο του Étienne de Jouy (Victor-Joseph Étienne) αναδεικνύει αριστοτεχνικά τους χαρακτήρες, μέσα από μια απλή πλοκή που πραγματεύεται την επιβίωση της αγάπης ανάμεσα στο θρησκευτικό συναίσθημα και τον μιλιταριστικό ζήλο.

Info: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Παρασκευή στις 20:00.

To σύνολο Ex Silentio στο Τελλόγλειο Ίδρυμα

dsc9292-scaled.jpg

Ο Δημήτρης Κούντουρας με το σύνολο Ex Silentio, έρχεται στο Τελλόγλειο Ίδρυμα, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, για ένα συναρπαστικό αφιέρωμα στην Αναγέννηση μέσα από τις σχέσεις της Κρήτης με τη Βενετία σε αντιπαράθεση με παραδόσεις της Μεσογείου. Το σύνολο Ex Silentio, με πλούσια παρουσία σε διεθνή φεστιβάλ και στη δισκογραφία, παρουσιάζει σπάνια έργα των Κρητών συνθετών Λεονταρίτη και Ντε Λάουντις καθώς και ενόργανη μουσική και τραγούδια λόγιας και προφορικής παράδοσης. 

Info: Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ., Παρασκευή στις 20:00.

Νίκος Κρυωνίδης - εικαστική έκθεση

831310.jpg

Στην γκαλερί Λόλα Νικολάου παρουσιάζεται η ατομική έκθεση του εικαστικού Νίκου Κρυωνίδη. Ο Νίκος Κρυωνίδης ανακαλύπτει και καταθέτει σχήματα σκέψης ή αισθημάτων ως μορφές εικαστικής έκφρασης με αποφασιστικότητα ενήλικα και παιδικό ενθουσιασμό ταυτόχρονα. Τα ζωγραφικά του κείμενα, ως σχεδιάσματα οπτικού λόγου που πλάθει επεισόδια γραφισμών με χρώμα, υπονοούν ή τονίζουν εμφατικά τα πρωταρχικά εργαλεία της ζωγραφικής πράξης. Πρόκειται αναμφίβολα για αναπτύγματα πειραματισμών και γυμνασμάτων, για απόπειρες χαρτογράφησης συνειρμικής αφήγησης, ακόμη για αποτυπώσεις διαδοχικών μοτίβων και συμβόλων που πολλαπλασιάζουν την αντίληψη του αινίγματος, διευρύνοντας την ερμηνευτική του δυναμική. 

Info: Γκαλερί Λόλα Νικολάου, Παρασκευή 12:00 - 20:00.


W E E K E N D

1o Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

300x250.png

Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, το Smile Bazaar από 1 έως 10 Δεκεμβρίου 2023 στο περίπτερο 6 της ΔΕΘ- Helexpo. Το Bazaar - θεσμός, έχοντας σημειώσει μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια στην Αθήνα, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες, έρχεται στη Θεσσαλονίκη και επιφυλάσσει μεγάλες προσφορές, εκπλήξεις και μία ολοκληρωμένη αγοραστική εξόρμηση που καλύπτει κάθε ανάγκη. Όλες οι εταιρίες προσφέρουν δωρεάν τα είδη τους, προκειμένου να στηρίξουν το πολύπλευρο έργο του Οργανισμού, ενώ το σύνολο των εσόδων του Smile Bazaar θα ενισχύσει τις εξειδικευμένες και ολιστικές δράσεις που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά, εδώ και τρεις δεκαετίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι, χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη και προσφορά του κόσμου, στα 28 χρόνια δράσης του «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε αποτελεσματικά 2.055.586 ευάλωτα παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο.

Info: Περίπτερο 6 ΔΕΘ - Helexpo, 1-10 Δεκεμβρίου, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 10:00 - 21:00.

"This is not Romeo and Juliet" του Αργύρη Πανταζάρα στο Θέατρο Αριστοτέλειον

645408.jpg

Το "This is not Romeo & Juliet", το έργο του Αργύρη Πανταζάρα, βασισμένο στο αριστούργημα του Σαίξπηρ, έρχεται στην Θεσσαλονίκη, με τον Αργύρη Πανταζάρα και τη Σίσσυ Τουμάση επί σκηνής, σε ένα αέναο παιχνίδι ρόλων που γοητεύει και θολώνει τα όρια μεταξύ καθημερινού βίου και μύθου. Δύο αιώνια έφηβοι υπό την επήρεια του έρωτα εισβάλλουν στο θέατρο. Ονειρεύονται, ερωτεύονται, δραπετεύουν από τη ζωή, και συνομιλούν με τον θάνατο. Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Σίσσυ Τουμάση.

Info: Θέατρο Αριστοτέλειον, Σάββατο στις 21:00, Κυριακή στις 19:00.

«Κλυταιμνήστρα Η (ε)κλυτή βασίλισσα» στο Θέατρο Αθήναιον

klitaimnistra.jpg

Κλυταιμνήστρα, κόρη του Τυνδάρεω και της Λήδας, αδελφή της ωραίας Ελένης και των Διόσκουρων, γυναίκα του Αγαμέμνονα, βασιλιά των Μυκηνών. Μεγαλοπρεπής βασίλισσα, από τα πιο γνωστά – άγνωστα, αλλά συνάμα παρεξηγημένα και δυσερμήνευτα πρόσωπα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας. Σύμφωνα με την τραγωδία «Αγαμέμνονας» του Αισχύλου, ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει πως η φονική λύσσα της Κλυταιμνήστρας πηγάζει από το γεγονός ότι ο άντρας της θυσίασε την κόρη τους Ιφιγένεια, για να φυσήξει άνεμος και να πλεύσουν τα καράβια στην Τροία. Η βασίλισσα- γυναίκα Κλυταιμνήστρα γίνεται αιμοδιψής και ανελέητη, όταν έρχεται η ώρα που θα πάρει εκδίκηση για τη θυσία της κόρης της. Ερμηνεύει η Μαρία Ανθίδου.

Info: Θέατρο Αθήναιον, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00.

Sunday brunch - Apallou x Senol

shutterstock-1922148233.jpg

Η Κυριακή είναι η ιδανική μέρα για brunch και τι καλύτερο από το να το απολαύσετε στο πιο αγαπημένο spot της Θεσσαλονίκης! Το Apallou σε συνεργασία με το Senol σας προσκαλούν στο πιο γευστικό brunch αυτήν την Κυριακή. Ξεκινήστε την Κυριακή σας απολαμβάνοντας τον καφέ σας και συνοδέψτε τον με τα most delicious γλυκά ή και αλμυρά κρουασάν της πόλης στη γεύση που επιθυμείτε. Be there!

Info: Apallou (Μητροπόλεως & Καρόλου Ντηλ 10), Κυριακή 09:00 - 15:00.

Have a nice week!