fbpixel

Search icon
Search
Αprès-ski: Τα styling tips για τέλειο look στις χειμερινές σας αποδράσεις
STYLING TIPS

Αprès-ski: Τα styling tips για τέλειο look στις χειμερινές σας αποδράσεις

Εντυπωσιάστε με την εμφάνισή σας στο βουνό


Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να περάσετε τις πρώτες μέρες του χρόνου από μία σύντομη απόδραση σε κάποιο ορεινό προορισμό παρέα με τους φίλους σας ή το αγαπημένο σας πρόσωπο. Είτε ταξιδεύετε για να κάνετε κάποιο χειμερινό σπορ είτε για να απολαύσετε λίγες στιγμές ηρεμίας με φόντο το χιονισμένο δάσος μπορείτε να διατηρήσετε το στιλ σας ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, επιλέγοντας μερικά από τα κομμάτια που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Κρατήστε σημειώσεις και ετοιμάστε βαλίτσες!

1. But first... Outerwear 

270704338-1223923044799325-1826716336353250624-n.jpg
Image source: @ingridwilkinson
Το βασικό είναι να φορέσετε κομμάτια που σας κάνουν να νιώθετε ωραία και παράλληλα να σας προστατεύουν από το κρύο, όπως τα στιλάτα puffer jackets και οι δερμάτινες ζακέτες με την ενσωματωμένη γούνα. Από μέσα φορέστε ένα μάλλινο πουλόβερ, μονόχρωμο ή με χρωματιστά patterns, ενώ αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιο σπορ προτιμήστε ένα φούτερ μαζί με το αντιανεμικό πανωφόρι σας. Ιδανική επιλογή θα ήταν και μια μονόχρωμη ολόσωμη φόρμα, ειδική για σκι ή snowboard, για να έχετε extra προστασία χωρίς να χάνετε το στυλ σας.

2. P is for Pants

71e33a2e498daf879fff2966c59f2f90.jpeg


Για το κάτω μέρος επιλέξτε ένα τζιν παντελόνι σε σκούρο χρώμα ή ένα δερμάτινο παντελόνι που συνήθως είναι αδιάβροχο και αρκετά ζεστό, ενώ, αν ο καιρός το επιτρέπει, μπορείτε να φορέσετε κάποιο κολάν. Όσον αφορά στα παπούτσια η καλύτερη επιλογή είναι φυσικά οι μπότες και τα μποτάκια. Για περισσότερη ευκολία και ασφάλεια στο περπάτημα μέσα στο χιόνι φορέστε ένα ζευγάρι trekking boots, ενώ μια καλή ιδέα είναι, επίσης, τα biker μποτάκια και οι υπερμεγέθεις μπότες που είναι ειδικές για το χιόνι. Ωστόσο, αν το ταξίδι σας στο βουνό δεν περιλαμβάνει αρκετές δραστηριότητες σε χιονισμένα τοπία, τα sneakers είναι μία εξίσου ιδανική και stylish επιλογή.

3. The Jumpsuits

242116009-986298798593442-6677901046586308724-n.jpg
Image source: @dior

Αν όχι το σημαντικότερο, ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια που πρέπει να προσθέσετε στη βαλίτσα σας αν ετοιμάζεστε να πάτε εκδρομή στο βουνό είναι οι φόρμες του σκι. Είτε είστε λάτρεις του χειμερινού διάσημου αυτού αθλήματος, είτε επιλέγετε απλά να απολαμβάνετε τη θέα και να πίνετε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στο σαλέ, αυτό το one piece είναι απαραίτητο. Οι επιλογές πολλές, οι οποίες κινούνται περισσότερο σε μονοχρωμίες, όπως το λευκό ή το μαύρο. Εμείς σας προτείνουμε για τη φετινή σεζόν να κάνετε τη διαφορά και να διαλέξετε ένα εκκεντρικό σχέδιο, ακριβώς όπως μας πρότεινε και ο οίκος Dior, όταν παρουσίασε την après-ski συλλογή του, DiorAlps. Τα animal prints και κυρίως το leopard θα γίνουν ο καλύτερός σας «σύμμαχος» για να μαγνητίσετε τα βλέμματα.

4. Accessories is a state of mind 

270234488-136475182118937-7698903499548003773-n.jpg

Μην παραλείψετε τα αξεσουάρ, καθώς έχουν εξίσου σημαντικό ρόλο. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της τελευταίας στιγμής είναι το balaclava, το οποίο μοιάζει με πλεκτή κουκούλα και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο show της Miu Miu πέρσι την άνοιξη. Το κασκόλ και τα γάντια είναι απαραίτητα κομμάτια για τις εκδρομές σε ορεινούς προορισμούς. Απογειώστε το après ski outfit σας προσθέτοντας ένα μακρύ κασκόλ με ενδιαφέροντα patterns και prints και ένα ζευγάρι δερμάτινα ή υφασμάτινα γάντια στους ίδιους τόνους. Στην κατηγορία των headwear, εκτός από τον κλασικό σκούφο, συναντάμε τα fur hats και τα γούνινα bucket hats που όχι μόνο προστατεύουν από το κρύο, αλλά δίνουν και μια άλλη αισθητική στο look μας.  Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα ακόμα χρήσιμο αξεσουάρ, καθώς ο ήλιος και η αντανάκλαση του στο χιόνι μπορεί να μας κουράσουν στα μάτια. Τέλος, επιλέξτε την κατάλληλη τσάντα για τις βόλτες σας, όπως μία belt bag για περισσότερη άνεση ή ένα backpack για να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα, σε περίπτωση που κάνετε κάποιο σπορ.