fbpixel

Search icon
Search
Bucket hat: Πώς να φορέσετε το trendy αξεσουάρ του χειμώνα

Bucket hat: Πώς να φορέσετε το trendy αξεσουάρ του χειμώνα

Απογειώστε την εικόνα σας με το απόλυτο headpiece


Η επιλογή των head accessories δε θα έπρεπε να είναι μία δύσκολη διαδικασία κατά τη χειμερινή σεζόν, καθώς μπορούμε εύκολα να φτιάξουμε stylidh σύνολα, προσθέτοντας το κατάλληλο καπέλο. Και δε μιλάμε φυσικά για τα κλασικά fedora hats που είδαμε σε προηγούμενες σεζόν, αλλά για το απόλυτο item για φέτος, το bucket hat. Το συγκεκριμένο fashion trend μάς συστήθηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία των '60s, ενώ έγινε αρκετά δημοφιλές κατά τα '90s, όταν celebrities, όπως η Tyra Banks και η Christina Aguilera άρχισαν να το ενσωματώνουν στις εμφανίσεις τους. Τα τελευταία χρόνια το bucket hat έχει μεταφερθεί από το χώρο του streetwear στις μεγαλύτερες πασαρέλες και οι σχεδιαστές μάς παρουσιάζουν διαρκώς ολοένα και περισσότερες παραλλαγές του. 

Από το απλό μονόχρωμο nylon καπέλο στο fuzzy γούνινο και το rock δερμάτινο, διαλέξτε το στιλ του bucket hat που σας ταιριάζει και δημιουργήστε εντυπωσιακά σύνολα.

Faux fur

5d960fddc06e2f002f77c935ea6f6e68.jpeg

Το αγαπημένο item των fashion lover γι' αυτήν τη σεζόν δεν είναι άλλο από τα faux γούνινα καπέλα, τα οποία όχι μόνο προστατεύουν από το κρύο αλλά δίνουν και μια πιο girly διάθεση στα σύνολα σας. Ένα άκρως πρακτικό και στιλάτο αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει κάθε look, από το πιο αυστηρό μέχρι το πιο casual, και να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Δοκιμάστε μία κλασική απόχρωση, όπως μαύρο ή λευκό, για να φτιάξετε περισσότερους συνδυασμούς, ή τολμήστε κάποιο pattern σε γήινους τόνους, όπως το καφέ ή το χακί, για μια πιο εκκεντρική εμφάνιση.

Crochet hat

ef5d097aa33e3a123dfd009f6fd23d60.jpeg

Το knitwear είναι αναπόσπαστο κομμάτι της χειμερινής κολεξιόν και φέτος κυριαρχεί και στα αξεσουάρ. Τα πολύχρωμα crochet hat επιστρέφουν δυναμικά από τις ανοιξιάτικες τάσεις για να δώσουν ρομαντική διάθεση στις χειμερινές σας εμφανίσεις. Ταιριάζουν απόλυτα για μία πρωινή βόλτα μ' ένα τζιν παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο ή ακόμα και με το oversized δερμάτινο πανωφόρι σας, ακολουθώντας τα βήματα της Dua Lipa.

Δώστε χρώμα!

red-topper-like-one-can-match-whatever-exciting-top.jpeg

Το bucket hat μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί με ένα πιο αυστηρό κομμάτι, όπως ένα κλασικό πανωφόρι, και να του δώσει έναν casual αέρα. Φορέστε το αγαπημένο σας παλτό και αποφύγετε τη μονοτονία που συναντάμε συνήθως στα χειμερινά looks, επιλέγοντας αξεσουάρ σε bold τόνους όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί και το πράσινο.

Animal Print

84780829af07b95b18c999eb52f4bb4c-YItTW.jpeg
Image source: @whowhatwear

Το animal print είναι ένα από τα πλέον κλασικά patterns, καθώς δε λείπει ποτέ από τη γκαρνταρόμπα μας. Φέτος έχουμε την ευκαιρία να το εντάξουμε στα καθημερινά μας looks για τη βόλτα ή τα εξωτερικά meetings με συνεργάτες, συνδυάζοντας το κατάλληλο bucket hat με ένα κοστούμι σε στενή ή φαρδιά γραμμή ή ακόμα και με την αγαπημένη μας midi φούστα μαζί με ένα ζεστό πουλόβερ. Μη διστάσετε να κινηθείτε σε ζωηρές αποχρώσεις όπως το φουξ, το μπλε ή το σκούρο πράσινο και να δημιουργήσετε εκκεντρικές και stylish εμφανίσεις.

Leather

606d2adeff22b947c27e1911e6249916.jpeg
Image source: @hypebeast

Ποιος είπε ότι τα καπέλα είναι αποκλειστικά daytime accessory; Δημιουργήστε ένα rock σύνολο με πρωταγωνιστή το δερμάτινο στοιχείο, που ταιριάζει απόλυτα στη χειμερινή σεζόν, για τις απογευματινές και τις βραδινές σας εξόδους και ολοκληρώστε το look με ένα απλό δερμάτινο bucket hat στους ίδιους τόνους. Επιλέξτε τη μονοχρωμία για μια πιο edgy εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη.