fbpixel

Search icon
Search
FASHION NEWS

DiorAlps: Η νέα συλλογή του γαλλικού οίκου μας υπενθυμίζει γιατί λατρεύουμε το σκι

Μία κολεξιόν ιδανική για après-ski εμφανίσεις


DiorAlps: Η νέα συλλογή του γαλλικού οίκου μας υπενθυμίζει γιατί λατρεύουμε το σκι

Ο χειμώνας πλέον δεν είναι μακριά και γι' αυτό οι διάσημοι οίκοι παρουσιάζουν ολοένα και περισσότερο τις winter collections, οι οποίες είναι ιδανικές για όλες τις περιστάσεις. Οι εξορμήσεις κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών είναι πολύ συχνές, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι επιλέγουν το σκι σαν βασική τους ασχολία αυτές τις ημέρες. Οι γυναίκες που αγαπάνε τη μόδας θέλουν να είναι stylish και fashionable όλες τις ώρες της ημέρας, όπου κι αν βρίσκονται. Με γνώμονα τα παραπάνω, ο γαλλικός οίκος Dior έχει δημιουργήσει και παρουσιάσει μία άκρως updated συλλογή, η οποία αποτελείται από κομμάτια γεμάτα στιλ αλλά και πρακτικότητα. Τα στοιχεία δηλαδή που όλες επιθυμούμε να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. 

The collection 

dior-1.jpg

Όταν η καλλιτεχνική διευθύντρια του fashion house, Maria Grazia Chiuri ξεκίνησε να δημιουργεί τη συγκεκριμένη συλλογή, είχε ως στόχο να γιορτάσει την κομψότητα στην κίνηση. Με την ονομασία DiorAlps, πρόκειται για μία ωδή στην απόδραση αλλά και στην μαγεία των βουνών που όλοι θέλουμε να βιώσουμε ξανά, μετά από τόσο καιρό. Βασικά στοιχείο της συγκεκριμένης collection αλλά κι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το γεγονός, ότι συνδυάζει με άψογο τρόπο την υψηλή τεχνολογία μαζί με την κομψότητα για τις πιο τολμηρές χειμερινές εμφανίσεις. Σίγουρα θα μπορούσαμε να πούμε πως «κρύβουν» μέσα τους το vintage στοιχείο, πάντοτε όμως ακολουθώντας τις τάσεις. 

The items 

dior-2-8c9hi.jpg

Ένα διαχρονικό bomber γιλέκο καλύπτεται με το μπλε μοτίβο Dior Oblique και οι λευκές ολόσωμες φόρμες φέρουν στο πίσω μέρος ένα μεγάλο αστέρι με τη σύγχρονη λωρίδα «Christian Dior» να το διαπερνά. Ένα άλλο βασικό στοιχείο του οίκου είναι η λεοπάρ εκτύπωση Mizza, την οποία συναντάμε σε μπουφάν, κοστούμια του σκι και μακρύ φουσκωτά γιλεκά κι όλα σε διάφορα χρώματα. Αυτό αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την έντονη δυναμική που θα έχουν τα animal prints και κυρίως το leopard τους επόμενους μήνες. 

Υπάρχει μία σειρά κι από άλλα κομμάτια που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας, όπως χοντρά λευκά πουλόβερ, παντελόνια και η δημοφιλής τσάντα Dior Book Tote κάνουν την ιδανική επιλογή για après-ski look. Τα mat γυαλιά σκι, ή αλλιώς η γνωστή μάσκα  και τα απλά γυαλιά ηλίου του brand συμπληρώνουν αυτήν τη μοναδική συλλογή, η οποία συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το casula chic. Συνολικά, για τη φετινή χειμερινή περίοδο, η Chiuri έχει φτιάξει την ιδανική γκαρνταρόμπα για τους λάτρεις της πίστας του σκι και του streetstyle. Με αναφορές σε κλασικά στοιχεία του οίκου, vintage αθλητικά είδη και τρέχουσες τάσεις, ο Dior για ακόμα μία φορά μας αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι μπορούμε να παρουσιάζουμε εμφανίσεις γεμάτες στιλ, όπου κι αν είμαστε!

1

Book tote

DiorAlps BUY HERE

2

White Three-Tone Ski Mask

DiorAlps BUY HERE

3

Snow boot

DiorAlps BUY HERE

4

Bucket hat

DiorAlps BUY HERE

5

Socks

DiorAlps BUY HERE