fbpixel

Search icon
Search
Angelina Jolie - Brad Pitt: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις και μία δικαστική διαμάχη με απίστευτες διαστάσεις
PEOPLE & MOMENTS

Angelina Jolie - Brad Pitt: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις και μία δικαστική διαμάχη με απίστευτες διαστάσεις

Τελικά τι συνέβη σε αυτόν τον γάμο;


Έχουμε δει πολλές φορές διάσημους celebrities να λύνουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες. Έχουμε παρακολουθήσει απίστευτες δικαστικές διαμάχες, που έφεραν στο φως πολλά μυστικά, που ήταν πολύ καλά κρυμμένα για αρκετά χρόνια. Το διαζύγιο του Johnny Depp με την Amber Heard κι όλα όσα ακολούθησαν, αποτελούν κλασικό -πια- παράδειγμα, ωστόσο, όπως φαίνεται τον ίδιο δρόμο έχουν πάρει κι η Angelina Jolie με τον Brad Pitt. Μόνο που στη δική τους περίπτωση, υπάρχουν και τα παιδιά, που εμπλέκονται στην υπόθεση κι όπως φαίνεται, βίωσαν εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις στη διάρκεια αυτού του γάμου.

Οι νέες αποκαλύψεις σοκάρουν κι ο κόσμος, βλέπει -πλέον- την αλήθεια να βγαίνει στο προσκήνιο. Ένα από τα iconic ζευγάρια του Hollywood αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους, ωστόσο, η κατάσταση ξεφεύγει...

Αποκαλύψεις που προκαλούν ερωτηματικά!

Οι νέες εξελίξεις

shutterstock-270534854.jpg

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Angelina Jolie κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για κακοποιητική συμπεριφορά για ένα πολύ άσχημο περιστατικό που συνέβη το 2016, σε ένα από τα ταξίδια που έκαναν μαζί με τα παιδιά τους, με τις λεπτομέρειες να σοκάρουν. Ο Pitt κι η Jolie, επέστρεφαν με τα παιδιά τους από ένα ταξίδι στη Γαλλία στις ΗΠΑ κι όπως υποστηρίζει η ίδια, ο ηθοποιός έχοντας καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, ξεκίνησε να της μιλάει με άσχημο τρόπο και της συμπεριφέρθηκε με βίαιο τρόπο. Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν τώρα, ο Pitt φέρεται να έπιασε από το λαιμό ένα από τα παιδιά τους και να «άρπαξε» την Jolie από το κεφάλι, ενώ στα έγγραφα που υπέβαλε η ηθοποιός, αναφέρεται πως κάποια στιγμή, ο ηθοποιός της έριξε μπύρα, ενώ το ίδιο έκανε και στα παιδιά του! 

shutterstock-325223084.jpg

Στα νέα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν από τη μεριά της Angelina, η ηθοποιός υποστηρίζει πως ο πρώην σύζυγός της άσκησε σωματική και συναισθηματική βία εναντίον της και των έξι παιδιών τους - ηλικίας 8 έως 15 ετών τότε - κατά τη διάρκεια της εν λόγω πτήσης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως ο Pitt χτύπησε την οροφή της καμπίνας αρκετές φορές, με αποτέλεσμα η Jolie να φύγει από το μπάνιο. Τότε, φέρεται να επιτέθηκε σε ένα από τα παιδιά τους, με την ηθοποιό να τον εμποδίζει, τραβώντας τον κι αυτός την έριξε στα καθίσματα του αεροπλάνου, τραυματίζοντάς την στην πλάτη και τον αγκώνα. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα έγγραφα και τις καταγγελίες, ο Pitt έπιασε ένα από τα παιδιά από το λαιμό και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο, με την κατάσταση να ξεφεύγει. Οι αποκαλύψεις σοκάρουν, με τον ηθοποιό να αρνείται όλες τις κατηγορίες σε βάρος του, ενώ σύμφωνα με τη δικηγόρο του Anne Kiley, αποδέχτηκε τις ευθύνες που του αναλογούν για κάποια πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται αυτά που υποστηρίζει η Jolie.

Διαζύγιο με σκοτεινές πλευρές

shutterstock-140952109.jpg

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Angelina Jolie υποστηρίζει πως ο Brad Pitt είχε κακοποιητική συμπεριφορά στη διάρκεια του γάμου τους. Ανάλογες καταγγελίες είχαν γίνει και στη διάρκεια του δικαστηρίου για το διαζύγιο, ενώ τώρα, η μηνυτήρια αναφορά εντάσσεται στην αγωγή σχετικά με το Chateau Miraval SA, ένα σπίτι κι έναν αμπελώνα στη νότια Γαλλία που απέκτησαν όσο ήταν μαζί, με τη διαμάχη τους να παίρνει τεράστιες διαστάσεις. Η ηθοποιός, έχει καταθέσει και μία σειρά από φωτογραφίες από τα τραύματά της, ενώ μετά το τραυματικό, αυτό ταξίδι η Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και συγκεκριμένα, μόλις έξι ημέρες αργότερα. Κάπως έτσι, ξεκίνησε μία τεράστια δικαστική διαμάχη, με τις δύο πλευρές να φτάνουν στα άκρα και να εκτοξεύουν κατηγορίες, που προκαλούν τεράστια ερωτηματικά. Έχουν γίνει πολλές αποκαλύψεις, έχουν υπάρξει πολλές καταθέσεις και καταγγελίες, ωστόσο, το χειρότερο σε όλη αυτή την ιστορία, είναι πως εμπλέκονται σε σημαντικό βαθμό -πια- τα παιδιά τους.

shutterstock-182557475.jpg

Σύμφωνα με την Jolie, ο Pitt δεν είχε ποτέ την σωστή συμπεριφορά απέναντι στην ίδια, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους, κατηγορώντας τον ακόμη και για καταχρήσεις που έκανε, με τον ίδιο από τη μεριά του, να επιμένει μέχρι και σήμερα πως τίποτα από όλα αυτά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Άνθρωπος που ανήκει στο περιβάλλον του μάλιστα, επιχείρησε να στρέψει στην προσοχή στην Angelina, σημειώνοντας πως: «Συνεχίζει να αναμασά, να αναθεωρεί και να επανασχεδιάζει την περιγραφή ενός γεγονότος που συνέβη πριν από έξι χρόνια, προσθέτοντας εντελώς αναληθείς πληροφορίες κάθε φορά που δεν καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει. Η ιστορία της εξελίσσεται συνεχώς». Η αλήθεια είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με ασφάλεια για το τι πραγματικά συνέβη σε αυτή την ιστορία. Στα μάτια όλων, το συγκεκριμένο ζευγάρι ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα, πιο λαμπερά και πιο ερωτευμένα του Hollywood, ωστόσο, τα γεγονότα μας δείχνουν ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν αληθινό. Ο Brad Pitt κι η Angelina Jolie επέλεξαν να λύσουν τις διαφορές τους με τον πιο οδυνηρό τρόπο για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Η απόφαση είναι δική τους, όμως, είναι σίγουρο ότι αυτή η υπερέκθεση κι οι σοκαριστικές καταγγελίες δεν ωφελούν κανέναν. Όπως σίγουρο είναι, ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα πολλά επεισόδια...