fbpixel

Search icon
Search
Βόμβα στο Hollywood: Τελικά η Angelina Jolie ήταν πίσω από την ανώνυμη καταγγελία στο FBI
PEOPLE & MOMENTS

Βόμβα στο Hollywood: Τελικά η Angelina Jolie ήταν πίσω από την ανώνυμη καταγγελία στο FBI

Η ηθοποιός έφτασε στα... άκρα κι η διαμάχη με τον Brad Pitt συνεχίζεται


Επί σειρά ετών, αποτελούσαν ένα από τα iconic ζευγάρια του Hollywood, ήταν ένα «καυτό» δίδυμο, έμοιαζαν αχώριστοι. Δημιούργησαν τη δική τους οικογένεια κι όλα φαίνονταν ιδανικά. Ωστόσο, η ώρα του μεγάλου φινάλε έφτασε για την Angelina Jolie και τον Brad Pitt και τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά. Πρώτα, ήρθε το διαζύγιο κι ακολούθησαν από τότε πολλά διαφορετικά επεισόδια, που δεν τιμούν καμία από τις δύο πλευρές. Κανείς δε γνωρίζει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο -ενδεχομένως να μην υπάρχει και σωστό και λάθος στη συγκεκριμένη ιστορία- όμως, για μία ακόμη φορά, γίνεται ξεκάθαρο πως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει σε μία σχέση κι αν όντως είναι όλα όπως φαίνονται.

Το τελευταίο «επεισόδιο» αφορά μία ανώνυμη καταγγελία που είχε γίνει στο FBI, που όπως αποκαλύφθηκε τώρα, έγινε από την Angelina Jolie και κάπως έτσι, το -πρώην- ζευγάρι βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο για τους πιο λάθος λόγους...

Μία σχέση με άσχημο τέλος!

Η καταγγελία κι η αποκάλυψη

actor-brad-pitt-and-actress-angelina-jolie.jpg

Έχουν συμβεί πολλά, έχουν υπάρξει πολλές κατηγορίες κι από τις δύο πλευρές, ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα ξέφυγαν. H Angelina Jolie κατέθεσε ανώνυμα αγωγή κατά του FBI στο πλαίσιο του Freedom of Information Act, προκειμένου να αποκτήσει έγγραφα σχετικά με την ομοσπονδιακή έρευνα κατά του Brad Pitt, για ένα πολύ άσχημο περιστατικό που συνέβη το 2016. Όπως αποκαλύφθηκε, πίσω από την καταγγελία βρισκόταν η γνωστή ηθοποιός, ενώ τώρα έγιναν γνωστές σημαντικές λεπτομέρειες που αφορούν το συγκεκριμένο σκηνικό. Όλα έγιναν σε ένα ταξίδι της -πρώην- οικογένειας. Ο Pitt κι η Jolie, επέστρεφαν με τα παιδιά τους από ένα ταξίδι στη Γαλλία στις ΗΠΑ κι όπως υποστηρίζει η ίδια, ο ηθοποιός έχοντας καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, ξεκίνησε να της μιλάει με άσχημο τρόπο μπροστά στα παιδιά τους, με αποκορύφωμα τη στιγμή που την οδήγησε σε ένα συγκεκριμένο μερος του ιδιωτικού τους jet και της συμπεριφέρθηκε με βίαιο τρόπο. Κατόπιν, ο Pitt φέρεται να χτύπησε το ταβάνι του αεροπλάνου, ενώ απευθυνόμενος σε όσους βρίσκονταν στο αεροσκάφος, πρόσθεσε πως: «Δεν είναι καλά (η Jolie), καταστρέφει αυτήν την οικογένεια, είναι τρελή».

Σύμφωνα με την έκθεση, ο Pitt φέρεται να κινήθηκε απειλητικά προς ένα από τα παιδιά τους, αλλά η Jolie, στην προσπάθειά της να τον συγκρατήσει, τραυματίστηκε στην πλάτη και τον αγκώνα της, ενώ υπάρχουν και φωτογραφίες από τα τραύματά της. Με την οικογένεια να φτάνει στις ΗΠΑ, η ηθοποιός είχε την πρόθεση να μεταφερθεί με τα παιδιά της σε ξενοδοχείο της Καλιφόρνια και τότε, ακολούθησε ένα ακόμη μεγάλο ξέσπασμα του -τότε- συζύγου της, με την Jolie να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου μόλις έξι ημέρες αργότερα. Από τότε κι ενώ έχει βγει πια κι επίσημα το διαζύγιό τους, οι δύο πασίγνωστοι ηθοποιοί του Hollywood έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε μία τεράστια διαμάχη, με φόντο την κηδεμονία των ανήλικων παιδιών τους, με τις κατηγορίες διαρκώς να αυξάνονται κι από τις δύο πλευρές.

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός...

mr-and-mrs-smith-best-moments-from-brad-pitt-and-angelina-jolie-movie-900x506.jpeg

Για πολλά χρόνια, ο Brad Pitt κι η Angelina Jolie αποτελούσαν μεγάλα είδωλα για αρκετό κόσμο. Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα επάνω τους, όλοι ήθελαν να μάθουν τα μεγάλα και τα μικρά μυστικά τους, όλοι τους θαύμαζαν και τους αγαπούσαν. Ωστόσο, αρκετά χρόνια μετά, αποδεικνύεται πως και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν όλα όπως φαίνονταν. Το ζευγάρι αυτό δεν ήταν τόσο αγαπημένο, η σχέση τους δεν ήταν ειδυλλιακή. Υπήρχαν έντονες συγκρούσεις, μία σειρά από επεισόδια, ακραίες συμπεριφορές και ξεσπάσματα. Όταν έσβηναν τα φώτα κι έκλειναν οι πόρτες, τίποτα δεν ήταν ιδανικό κι αν μπορούμε -επιτέλους- να μάθουμε όλοι μας κάτι από όλη αυτή την ιστορία, είναι ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Όσο μεγάλα κι αν είναι τα χαμόγελα, τα μάτια δεν κρύβουν την αλήθεια.

Το βιώσαμε πρόσφατα και στην περίπτωση του Johnny Depp και της Amber Heard, που επίσης, για αρκετό διάστημα θεωρήθηκαν ιδανικοί ο ένας για τον άλλον κι αποτέλεσαν κι αυτοί ένα iconic ζευγάρι, όμως και στη δική τους περίπτωση η εξέλιξη ήταν κακή. Η λύση δόθηκε μέσα στις δικαστικές αίθουσες, αλλά το χειρότερο είναι ότι έγιναν γνωστές πολλές λεπτομέρειες της σχέσης τους, που ίσως δε θα έπρεπε να βγουν έξω από το σπίτι τους. Εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα κι αυτό ισχύει και για τον Pitt και την Jolie. Ο κόσμος μαθαίνει για επιθέσεις, για απειλητικές συμπεριφορές, για βίαια ξεσπάσματα, για ψέματα και τσακωμούς. Κι όλα αυτά, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους... Είναι μία ιστορία που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μοιάζει -πλέον- σχεδόν σίγουρο, πως θα ακολουθήσουν ακόμη πολλά, extra parts, μίας ιστορίας με πολλά μονοπάτια. Είναι μία δυσάρεστη κατάσταση για όλους, αλλά κι ένα σημαντικό μάθημα για την κοινή γνώμη, που πρέπει να συνειδητοποιήσει πως τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι όπως ακριβώς φαίνεται...