fbpixel

Search icon
Search
Ακολουθήστε το μέλλον σας με τα 30 πιο περιζήτητα μεταπτυχιακά στην αγορά εργασίας
LIFE & CAREER

Ακολουθήστε το μέλλον σας με τα 30 πιο περιζήτητα μεταπτυχιακά στην αγορά εργασίας

To Μητροπολιτικό Κολλέγιο αποτελεί αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στη χώρα


Με 30 σύγχρονα και περιζήτητα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, σε ένα μεγάλο εύρος επιστημονικών πεδίων που καλύπτουν από διαχρονικούς τομείς της αγοράς μέχρι τις πιο νέες και σύγχρονες εξειδικεύσεις, στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, θα βρεις το μεταπτυχιακό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. Με συνεργασίες με διακεκριμένα Διεθνή Πανεπιστήμια, 7 υπερσύγχρονα campus, 10 Ακαδημαϊκές Σχολές, και περισσότερες από 30 διεθνείς πιστοποιήσεις, αποτελεί την επικρατέστερη επιλογή για να εμβαθύνεις περισσότερο στις σπουδές σου και να κερδίσεις το προβάδισμα στην αγορά εργασίας.


Οι τίτλοι σπουδών έχουν διεθνή αναγνώριση και απονέμονται απευθείας από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια. Πρόκειται για τα κορυφαία: Oxford Brookes University, University of East London, Solent University, Queen Margaret University, University of London, University of Portsmouth.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ακολουθούν τα πρότυπα των Πανεπιστημίων του εξωτερικού. Έτσι, τα campus διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια για κάθε ειδικότητα, αίθουσες διδασκαλίας, αμφιθέατρο, χώρους αναψυχής, αθλητικές εγκαταστάσεις που δημιουργούν τις ιδανικές προϋποθέσεις και τις συνθήκες για ένα άρτιο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να δείτε το virtual tour των εγκαταστάσεων πατώντας εδώ. Στη Θεσσαλονίκη, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στεγάζεται σε ιστορικό κτίριο στο κέντρο της πόλης [Ελ. Βενιζέλου 14 & Τσιμισκή].

thessalonikimitropolitiko.jpg
ai49.jpg


Τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών είναι σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ελληνικής και διεθνούς αγοράς εργασίας και πολλά από αυτά αφορούν περιζήτητες εξειδικεύσεις που προσφέρονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Η υψηλή ποιότητα σπουδών, oi καταξιωμένοi και έμπειροi επιστήμονες που απαρτίζουν την ακαδημαϊκή ομάδα, ο διεθνής προσανατολισμός, η δικτύωση των αποφοίτων με την αγορά εργασίας και το
ευέλικτο ωρολόγιο πρόγραμμα ιδανικό για εργαζομένους,
είναι μερικοί από τους λόγους που αξίζει να επενδύσεις στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Πιο αναλυτικά:

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι η απάντηση σε όσους διεκδικούν ανώτερες διοικητικές θέσεις τόσο στο εγχώριο, όσο και παγκόσμιο επιχειρηματικό στερέωμα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα:

MBA International Business, MSc Accounting and Finance (Λογιστική και Χρηματοοικονομική) και MSc Digital and Social Media. Από το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, σε συνεργασία με Νο1 σύγχρονο πανεπιστήμιο στη Μ. Βρετανία (QS World University Ranking 2020), Oxford Brookes University, προσφέρει ακόμα δύο επιλογές για μεταπτυχιακές σπουδές με υψηλή ζήτηση: στην Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (MSc Entrepreneurship and Innovation) και στη Διαχείριση Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας (MSc Real Estate Investment Finance).

library.jpg


Η Σχολή Πληροφορικής δίνει ευκαιρία μετεκπαίδευσης σε 4 περιζήτητες για τον κλάδο εξειδικεύσεις. Πρόκειται για τέσσερα μεταπτυχιακά που ανταποκρίνονται στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και προσφέρουν ταχεία επαγγελματική αποκατάσταση στην αγορά εργασίας σε υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Ο λόγος για τα μεταπτυχιακά στην Ασφάλεια Πληροφοριών και Ηλεκτρονική Εγκληματολογία (MSc Information Security and Computer Forensics), στην Ανάπτυξη Παιχνιδιών Η/Υ (MSc Computer Games Development), στην Επιστήμη Δεδομένων (MSc Data Science), καθώς και το Μεταπτυχιακό στην Τεχνολογία Πληροφοριών (MSc Information Technology).

computerlabs.jpg


Αν ο Τουρισμός είναι ο κλάδος στον οποίο επιθυμείς να σταδιοδρομήσεις, η Σχολή Τουρισμού σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με το MSc International Hospitality, Events and Tourism Management το οποίο παρέχει σε συνεργασία με το Oxford Brookes University, το 9ο στον κόσμο καλύτερο Πανεπιστήμιο για σπουδές Τουρισμού (QS World University Ranking 2020). Πρόκειται για το μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα που εστιάζει και στην Οργάνωση Εκδηλώσεων. Παράλληλα, προσφέρει σε κάθε φοιτητή τον δικό του προσωπικό μέντορα (επαγγελματίας του κλάδου της φιλοξενίας) ο οποίος αναλαμβάνει να τον καθοδηγήσει στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

ai48.jpg

Η Σχολή Επιστημών Υγείας προσφέρει, μεταξύ άλλων, και μεταπτυχιακά σε δύο από τους πιο ραγδαία αναπτυσσόμενους κλάδους αυτή τη στιγμή στον κλάδο της Υγείας: στην Αποκατάσταση και στην Ιατρική Γενετική. Αμφότερα προσφέρονται σε συνεργασία με το Oxford Brookes University, Νο1 σύγχρονο πανεπιστήμιο στη Μ. Βρετανία (QS World University Ranking 2020) με πολυετή παράδοση στις σπουδές Επιστημών Υγείας. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα ιδιόκτητα εξειδικευμένα εργαστήρια του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, έχουν διεπιστημονικό χαρακτήρα και εστιάζουν στην εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη μέσω μελετών περιπτώσεων (case - studies). 

ai25.jpg
ai24.jpg

Για όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις επαγγελματικές προοπτικές εξέλιξής τους σε διευθυντικές θέσεις στον κλάδο της Ναυτιλίας, εντός και εκτός Ελλάδας, τα μεταπτυχιακά από τη Σχολή Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη Διεθνή Ναυτιλιακή Διοίκηση και στη Διεθνή Ναυτιλία και Εφοδιαστική Αλυσίδα παρέχουν όχι μόνο βαθιά γνώση και κατανόηση των αντικειμένων, αλλά και δικτύωση με τις μεγαλύτερες Ναυτιλιακές Εταιρείες.

transas.jpg
nautilia.jpg

Η Σχολή Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει 6 επιστημονικές εξειδικεύσεις: Ψυχολογία, Κλινική Ψυχολογία, Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία, Ψυχολογία Εργασίας, Ψυχολογία Παιδιών, Θετική Ψυχολογία & Coaching. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσεις τις σπουδές σου και σε διδακτορικό επίπεδο με το Professional Doctorate στη Συμβουλευτική Ψυχολογία.

Τα μεταπτυχιακά της Σχολής Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής, MA Sport Development and Management (Ανάπτυξη και Διοίκηση Αθλητισμού) και MSc Applied Sport and Exercise Nutrition (Εφαρμοσμένη Διατροφή Αθλητισμού και Άσκησης), απευθύνονται σε όσους φιλοδοξούν να σταδιοδρομήσουν σε έναν κλάδο που πλέον χαρακτηρίζεται από μεγάλη εμπορική και επαγγελματική αξία και συνεχόμενη ζήτηση ανθρώπινου δυναμικού για τις νέες εργασιακές ανάγκες που προκύπτουν.

gipedo.jpg

Η Πολυτεχνική Σχολή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, η πρώτη και πληρέστερη ιδιωτική Πολυτεχνική Σχολή στην Ελλάδα, ξεχωρίζει και για τα πρωτοποριακά μεταπτυχιακά της στην Αρχιτεκτονική, καθώς και στις ειδικότητες Πολιτικών, Ηλεκτρολόγων-Ηλεκτρονικών και Μηχανολόγων Μηχανικών. Το περιεχόμενο των προγραμμάτων αναβαθμίζεται τακτικά σύμφωνα με τις πρόσφατες εξελίξεις των πολυτεχνικών επιστημών και τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια του Κολλεγίου ώστε να εξασφαλίζεται η άμεση επαφή των φοιτητών με την έμπρακτη γνώση και τις ισχύουσες συνθήκες στην αγορά εργασίας.

arxitektoniki.jpg
mixanikwn.jpeg

Σε συνεργασία με το Oxford Brookes University, η Σχολή Επιστήμων Πολιτισμού & Επικοινωνίας δίνει τη δυνατότητα εξειδίκευσης στη Δημιουργική Γραφή. Το MA Creative Writing έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα καλύτερα μεταπτυχιακά στη Δημιουργική Γραφή παγκοσμίως και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν γνώσεις για διαφορετικά είδη και προσεγγίσεις στη συγγραφή. Οι απόφοιτοι είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε ένα πλήθος επιλογών επαγγελματικής αποκατάστασης, όπως: Συντάκτες, Copywriters- Διαφημιστές, Παιδικοί συγγραφείς, Σύμβουλοι Επικοινωνιών, Διερμηνείς, Γλωσσολόγοι, Ανταποκριτές μέσων, Κριτικοί Κινηματογράφου, Ιστοριογράφοι κ. ά.

image00006.jpeg

Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Ακολούθησε το μέλλον σου.
Θεσσαλονίκη | Αθήνα | Μαρούσι | Πειραιάς | Κρήτη | Ρόδος | Λάρισα

Ανακαλύψτε όλα τα Μεταπτυχιακά του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο mitropolitiko.edu.gr ή καλώντας στην Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης 213 3330300.