fbpixel

Search icon
Search
A Fashion Day to Remember: Όσα ζήσαμε στη μεγαλύτερη εκδήλωση μόδας της Θεσσαλονίκης με το crew της Fashion & Beauty Academy του ΙΕΚ ΑΚΜΗ
CITY VIBES

A Fashion Day to Remember: Όσα ζήσαμε στη μεγαλύτερη εκδήλωση μόδας της Θεσσαλονίκης με το crew της Fashion & Beauty Academy του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Το «Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης» στο Fashion Room Service Thessaloniki, δίπλα σε κορυφαία brands και designers!


What a Fashion Day! Η μεγαλύτερη και βραβευμένη εκδήλωση μόδας της Θεσσαλονίκης επέστρεψε δυναμικά με τη Fashion & Beauty Academy του ΙΕΚ ΑΚΜΗ να κάνει check-in στο Fashion Room Service Thessaloniki 2022!

dsc7035.jpg
Μοναδική δημιουργία σπουδαστή σχεδίου μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με πηγή έμπνευσης το recycling και την επανάχρηση υλικών.

Βασισμένo σε ένα super creative και fun concept, το Fashion Room Service, στην πέμπτη του διοργάνωση στην πόλη μας, «υποδέχθηκε» 19 επώνυμα brands και designers, που διαμόρφωσαν το καθένα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο αντίστοιχα δωμάτια, στους τρεις τελευταίους ορόφους του μοντέρνου ξενοδοχείου «Colors Urban Hotel», προσφέροντας στους συμμετέχοντες και στο κοινό μία συναρπαστική fashion εμπειρία!

image00038.jpg
Bold eye makeup look με έμπνευση από τα ‘70s!
dsc00729-zsGCL.jpg
Το εντυπωσιακό τελικό μακιγιάζ των μοντέλων από το beauty crew του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Η AKMI Fashion & Beauty Academy του «Πιο Καινοτόμου ΙΕΚ της Ευρώπης» έκανε check-in στο δωμάτιο 51, συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο fashion event της πόλης με ειδικά διαμορφωμένο χώρο αλλά και ως αποκλειστικός υποστηρικτής εκπαίδευσης. Έτσι, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι σπουδαστές της Σχολής Μόδας & Ομορφιάς βρέθηκαν στο πλευρό των επώνυμων fashion brands και designers που συμμετείχαν στην εκδήλωση ως personal assistants, αποκομίζοντας οι ίδιοι πολύτιμη εμπειρία αλλά και λαμβάνοντας ως επιβράβευση εξαιρετικά σχόλια για τις γνώσεις, τον επαγγελματισμό και την ευγένειά τους.

dsc7067.JPG
Το κρεβάτι disco floor μέρος του ειδικά διαμορφωμένου δωματίου της AKMI Fashion & Beauty Academy.

Θετικότατες εντυπώσεις άφησε και το ευρηματικό concept της διαμόρφωσης του δωματίου της ΑΚΜΙ Fashion & Beauty Academy: Με έμπνευση από τα αξέχαστα ‘70s και τη λάμψη της ντίσκο μουσικής, το team της ΑΚΜΗΣ μεταμόρφωσε τον χώρο ανάλογα, δημιουργώντας στο κρεβάτι μία... πίστα χορού, με dance μουσική και ειδικά props με φωτορυθμικά, χρυσές κουρτίνες και μπαλόνια! Λαμπερά φώτα και έντονα χρώματα συνέθεσαν το ιδανικό σκηνικό που ανέδειξε τις μοναδικές σχεδιαστικές δημιουργίες των σπουδαστών, οι οποίες εντυπωσίασαν τους επισκέπτες με την υψηλή ποιότητα και την αισθητική αρτιότητα του σχεδιασμού και της κατασκευής τους.

dsc7027.JPG
Η makeup expert Βασιλική Τζέλιου επί το έργον!

Ταυτόχρονα, με ένα ανατρεπτικό pop-up make up project που στήθηκε στο μπάνιο του δωματίου αλλά και στο μπαλκόνι, οι σπουδαστές μακιγιάζ, υπό την καθοδήγηση των experts εκπαιδευτών τους, δημιούργησαν disco inspired looks, με βασικό χαρακτηριστικό στοιχείο το έντονο cat-eye eyeliner, σήμα κατατεθέν της δεκαετίας 1970. Στη συνέχεια, σε ένα διαδραστικό activation, τα μοντέλα περπάτησαν και φωτογραφήθηκαν στους χώρους του ξενοδοχείου, κερδίζοντας τα βλέμματα και τις εντυπώσεις!

dsc00727-edit-sKBEA.jpg
Η υπεύθυνη του Τομέα Μόδας και Ομορφιάς του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη, Εύα Κυριακοπούλου, με τον σπουδαστή Γιώργο Τζιλόπουλο, σε ρόλο personal assistant για το event.
image00003.jpg
Εμπνευσμένο κλικ για fashion editorial με ‘70s inspired makeup look!

Η βραδιά κύλησε μαγικά, με συνεχόμενη ροή κόσμου όλων των ηλικιών και στιλ, με τους hipsters και fashion influencers να αφήνουν το δικό τους ιδιαίτερο αποτύπωμα στα φωτογραφικά καρέ των σπουδαστών της Σχολής Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που ήταν εκεί και «αιχμαλώτισαν» με τον φακό τους τις ιδιαίτερες εικόνες του event. Ταυτόχρονα, οι σπουδαστές της Σχολής Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ κάλυψαν την εκδήλωση με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, με up to the point ερωτήσεις σε συμμετέχοντες και διοργανωτές.

image00013.jpg
Ρεπεράζ για τη φωτογράφιση των μοντέλων στις ατμοσφαιρικές σκάλες του Colors.
image00023.jpg
And… let the party begin! Το κλικ από το Garden bar του ξενοδοχείου.

Το πολυπληθές κοινό «εξερεύνησε» με αμείωτο ενδιαφέρον και κέφι όλα τα δωμάτια, ενώ η εκδήλωση κορυφώθηκε με ένα super κεφάτο party στο ισόγειο Garden bar του ξενοδοχείου, με είσοδο από τη hipster οδό Αγίου Μηνά, που κατακλύστηκε από κόσμο.

Α Fashion Day to Remember, με τη δημιουργική ομάδα του περιοδικού Ozon και το διαδικτυακό ραδιόφωνο Off-Radio στη διοργάνωση της πιο πετυχημένης και cool εκδήλωσης μόδας στη Θεσσαλονίκη και τη Fashion & Beauty Academy του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ως αποκλειστικό υποστηρικτή εκπαίδευσης!

dsf8478-r6Yqy.jpg
ΙΕΚ ΑΚΜΗ Fashion & beauty Academy: Simply The Best!

Info: Στα κλικ οι σπουδαστές φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη Στέφανος Παπαδημητρίου, Βαλάντης Φατεσίδης, Δημήτρης Φατεσίδης, Ελένη Παπαθανασίου, Μαγδαληνή Κατσιούρα και Φίλιππος Γαΐτης.

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery!