fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

9 skincare προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσετε πριν τα 40

Η νεανική όψη είναι αυτό που όλες επιθυμείτε


9 skincare προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσετε πριν τα 40

Οποιοσδήποτε δερματολόγος θα σας πει ότι ποτέ δεν είναι πολύ αργά για να αρχίσετε να φροντίζετε το δέρμα σας - ωστόσο όσο νωρίτερα αναπτύξετε ένα σχήμα θεραπείας που σας ταιριάζει, τόσο το καλύτερο. Γενικά, η πρόληψη είναι πιο αποτελεσματική από τη διόρθωση και αυτό είναι κάτι που σίγουρα γνωρίζετε. Αυτό απαιτεί, φυσικά, την ενσωμάτωση ορισμένων συνηθειών και συστατικών στις πρωινές και νυχτερινές σας ρουτίνες στα 20 και τα 30 σας, έτσι ώστε όταν φτάσετε στα 40 σας, είναι πιο πιθανό να έχετε πιο σφιχτό, φωτεινότερο, πιο υγιές δέρμα. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε προϊόντα λάμψης και φόρμουλες ενάντια στις ρυτίδες, ακόμη και πριν εμφανιστούν βαθιές γραμμές ή ηλιακές κηλίδες, επειδή οι μικροσκοπικές αλλαγές όπως η υπερβολική χρώση και η απώλεια κολλαγόνου ξεκινούν τη δεκαετία των '20 και προχωρούν τόσο αργά που συνήθως δεν τις βλέπετε μέχρι τα 30 ή και τα 40 σας. 

skin-befor-40-skincare-products-1.webp

The products

Vinosource-Hydra S.O.S Thirst-Quenching Serum: Το συμπύκνωμα S.O.S είναι εμπλουτισμένο με νερό σταφυλιών που συμβάλει στην αποκατάσταση της ευλυγισίας και της φρεσκάδας στο αφυδατωμένο δέρμα. Περιέχει βιολογικό νερό σταφυλιών, υαλουρονικό οξύ & αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες, συστατικά με καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες για το δέρμα.

Hyaluronic Aloe Foam, Garnier: Με επαναστατική τεχνολογία micro bubbles, εισχωρεί στους πόρους της επιδερμίδας προφέροντας βαθύ καθαρισμό, καθώς απομακρύνει σκόνη και σμήγμα χωρίς να διαστέλλει τους πόρους. Εμπλουτισμένο με, υαλουρονικό οξύ, ένα ενεργό συστατικό που βοηθάει στην ενυδάτωση και την επαναφορά της ελαστικότητας της επιδερμίδας, την αφήνει απαλή και λαμπερή.

T.L.C. Framboos Glycolic Night Serum, Drunk Elephant: Ένα τζελ AHA/BHA υψηλής τεχνολογίας, που αποκαθιστά τη θαμπή, ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, απομακρύνοντας ήπια τα νεκρά κύτταρα και βελτιώνοντας δραματικά την εμφάνιση του τόνου, της υφής, των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και των πόρων του δέρματος. O συνδυασμός γλυκολικού, τρυγικού, κιτρικού και σαλικυλικού οξέος, σε συνδυασμό με εκχύλισμα σμέουρων και αγριοκαστανιάς, το T.L.C. Framboos™ περιορίζει την υπερβολική λιπαρότητα, χαρίζοντας περισσότερη λάμψη και φωτεινότητα, μέσα σε μία νύχτα.

Mineral 89 Probiotic Fractions Booster, Vichy: Σύνθεση με Κλάσματα Προβιοτικών που καλλιεργούνται στο Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό της Vichy, ενισχυμένη με αντιοξειδωτικές βιταμίνες όπως η νιασιναμίδη. Επανορθώνει ορατά την υγιή όψη της επιδερμίδας, επιταχύνει την ανάπλαση της, επανορθώνει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού και ενισχύει την φυσική άμυνα της επιδερμίδας. Το ιδανικό προϊόν για μείωση των λεπτών γραμμών.

face-mapping.jpg

Sun Screen On The Move SPF50 Sunscreen Spray Face, Frezyderm: H σύγχρονη γυναίκα είναι πάντα σε κίνηση και για αυτό πρέπει να έχει μαζί της προϊόντα που τη βοηθούν στην καθημερινότητα. Το αντηλιακό spray προσώπου ταχείας εφαρμογής και πολλαπλής χρήσης με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέως φάσματος διαθέτει τεχνολογία υψηλής προστασίας. Χάρη στην αποκλειστική καινοτομία Hydro Cosmetic Technology προσφέρει οπτική βελτίωση των ρυτίδων και ματ όψη. 

Yo Detox Face & Body Enzyme Scrub, Wishful: Περιποιηθείτε το πρόσωπο και το σώμα σας με ένα μοναδικό scrub ήπιας ενζυμικής δράσης με σύνθεση 3 σε 1. Είναι εμπλουτισμένο ένζυμα ανανά και παπάγιας, καθώς και AHA και BHA), ενώ περιέχει και άνθρακα για την απομάκρυνση των ρύπων και τη λείανση των πόρων! To άμεσο αποτέλεσμα θα αφήσει το δέρμα σας έτοιμο για όλα τα προϊόντα που ακολουθούν. 

Hydragenist Gel, Lierac: Το πρωινό βήμα ενυδάτωσης και αναζωογόνησης θα γίνει με ένα gel ματιών βασισμένο στην αισθητική τεχνική οξυγόνωσης των ιστών με βιομιμητικό οξυγόνο που ενεργοποιεί την οξυγόνωση των κυττάρων και με υαλουρονικό οξύ για εντατική ενυδάτωση. Εμπλουτισμένο με αποσυμφορητικό εκχύλισμα, καταπολεμά αποτελεσματικά και με διάρκεια τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους.

Frutelia Beauty Mask, Tzimas Cosmetics: Μάσκα αργίλου για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Ενδείκνυται για κανονικές επιδερμίδες. Ιδανική για αναζωογόνηση του δέρματος καθώς καθαρίζει την επιδερμίδα από σκόνη, ρύπους και σμήγμα και προκαλεί ήπια απολέπιση. Χαρίζει λάμψη και απαλότητα στο δέρμα, το τονώνει και το φρεσκάρει.

Lip Scrub, Skinlabo: Προϊόν απολέπισης με μικροκρυστάλλους ζάχαρης που αφήνει τα χείλη απαλά και τονίζει το φυσικό τους χρώμα. Έχει έντονη και απαλή δράση απολέπισης χάρη στους μικροκρυστάλλους ζάχαρης, εξαλείφει τα σκασίματα, απαλύνει τις μικρορυτίδες και αφήνει τα χείλη απαλά σαν μετάξι. Τα χείλη δεν μένουν απλώς πιο απαλά, λεία και βελούδινα, αλλά αποκτούν και μεγαλύτερο όγκο, καθώς με την εφαρμογή διεγείρεται η κυκλοφορία που χαρίζει όγκο και πιο έντονο φυσικό χρώμα.

 The serum

The serum

Vinosource-Hydra S.O.S Thirst-Quenching Serum, Caudalie

 Micro bubbles

Micro bubbles

Hyaluronic Aloe Foam, Garnier, Hondos Center

BUY ME
 AHA/BHA

AHA/BHA

T.L.C. Framboos Glycolic Night Serum, Drunk Elephant, Sephora

BUY ME
 Late 30s

Late 30s

Mineral 89 Probiotic Fractions Booster, Vichy, Attica

BUY ME
 The sun

The sun

Sun Screen On The Move SPF50 Sunscreen Spray Face, Frezyderm, Hondos Center

BUY ME
 With coal

With coal

Yo Detox Face & Body Enzyme Scrub, Wishful, Sephora

BUY ME
 All eyes on you

All eyes on you

Hydragenist Gel, Lierac

SEE MORE
 Refreshing effect

Refreshing effect

Frutelia Beauty Mask, Tzimas Cosmetics

BUY ME
 Refresh me

Refresh me

Lip Scrub, Skinlabo

BUY ME