fbpixel

Search icon
Search
8 pastel makeup looks που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το Πάσχα
MAKE UP

8 pastel makeup looks που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το Πάσχα

Εμπνευσμένα από τα '60s έρχονται για να σας δώσουν το ιδανικό ανοιξιάτικο αποτέλεσμα


Ο καιρός γίνεται όλο και πιο ζεστός, και ποιος καλύτερος τρόπος για να γιορτάσετε από τα παστέλ χρώματα ματιών; Εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '60, τα πολύχρωμα βλέφαρα κάνουν τα μάτια σας να αναδείξουν το απόλυτο bloom! Από ένα σκιερό shimmer gloss μέχρι μια τολμηρή επένδυση, οι αγαπημένες μας διασημότητες δείχνουν τον δρόμο για το απόλυτο αυτό look. Επιλέξτε ένα βλέμμα με δύο αποχρώσεις, εάν έχετε ένα λαμπερό ντύσιμο που πρέπει να «δέσετε» τα χρώματα μεταξύ τους ή προσθέστε μια σέξι αίσθηση με μια δροσερό σκιά. Στην παρακάτω συλλογή υπάρχει κάποιο makeup look για όλους και λόγω των ατελείωτων χρωμάτων που παράγουν πλέον οι επωνυμίες μακιγιάζ, είναι εύκολο να εξατομικευτεί το κάθε ένα στις δικές σας, προσωπικές ανάγκες. Μάλιστα, αυτά τα looks είναι ιδανικά για μια εμφάνιση #throwback που θα γίνει το απόλυτο talk of the town αυτή το Πάσχα.

Shades of blue and red 

at-aboutfacebeauty-pastel-makeup-colors.jpg
@aboutfacebeauty

Ένας τολμηρός συνδυασμός που όταν γίνεται με '60s διάθεση μπορεί πραγματικά να έχει ένα υπέροχο makeup look αποτέλεσμα. Δώστε βάθος με το eyeliner στο απόλυτα ανατρεπτικό χρώμα και τολμήστε να κάνετε τα μάγουλα σας να φαίνονται απόλυτα φρέσκα. Η υπερβολή στην υπεροχή της.

Pink me up 

1-Op8rI.jpg

Και όμως το ροζ παντού μπορεί να κάνει τη διαφορά δείχνοντας την πιο juicy και girly πλευρά του εαυτού σας. Μάλιστα το glitter σε συνδυασμό με το bold μαύρο eyeliner κάνει ακόμη περισσότερη αντίθεση αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι too much.

Triangle it

3-abmiu.webp

Αν δεν είχατε σκεφτεί ποτέ να βάλετε την ίδια σκιά αλλά με διαφορετικό σχήμα, τότε, τώρα είναι η ευκαιρία σας. Αυτό το pastel makeup look με έμφαση στο ροζ και το γαλάζιο διφοροποιείται καθώς υπογραμμίζεται από το τρίγωνο που δημιουργείται στα μάτια.

One shadow 

at-sydney-sweeney-makeup-looks-pastel.jpg
@sydney_sweeney

To λιλά είναι ξανά στη μόδα και αυτό δεν αφορά μόνο τα trends στις fashion weeks. Επεκτείνεται παντού και οι makeup artists το λατρεύουν ξανά. Όσο για τα χρώματα με τα οποία συνδυάζεται; Κάντε την επιλογή να βάλετε ίδιες αποχρώσεις παντού και μην ξεχνάτε την έντονη μάσκαρα.

Shimmery 

at-irisapatow-makeup-look-pastel.jpg
@@irisapatow


Αυτό που θα κάνετε θα δώσει απόλυτη λάμψη και δεν είναι άλλο από την ασημί ένταση στο εσωτερικό του ματιού που ακολουθείται από glitter στην άλλη άκρη. Αν μάλιστα το συνδυάσετε και με απαλά ροζ μάγουλα τότε η girly διάθεση θα φτάσει στο max κάνοντας την άνοιξη, το δικό σας παιχνίδι.

All in one 

at-maddieziegler-makeup-looks-pastel.jpg
@@maddieziegler

Τι καλύτερο από ένα pastel χρώμα; Φυσικά τρία μαζί συνδυασμένα. Αυτή την άνοιξη και αυτό το Πάσχα μη φοβηθείτε να βάλετε όλη σας τη δημιουργικότητα στο πρόσωπο σας και να δείξετε πως τίποτα δε χρειάζεται να μένει μόνο στα ρούχα. Βάφεστε όπως αισθάνεστε, κάνετε τους συνδυασμούς που σας αρέσουν και το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι υπέροχο.

Graphic art

at-anthonymerante-makeup-looks-pastels.jpg
@anthonymerante


Μπορεί στην παραπάνω περίπτωση όλα να ήταν χρωματιστά αλλά παρέμεναν μέσα στα όρια. Εδώ τα πράγματα αλλάζουν και οι προτάσεις έχουν να κάνουν με εσάς που θέλετε να δείχνετε ακόμα πιο έντονες βάζοντας και ένα γραφικό χαρακτήρα στην επιλογή σας. Μάλιστα, αυτό το αποτέλεσμα θα είναι τόσο ιδιαίτερο που το μόνο που χρειάζεται είναι ένας flawless καμβάς στο πρόσωπο σας.

Whole face

at-milkmodelmanagement-makeup-looks-pastel.jpg
@milkmodelmanagement

Ποιος είπε πως οι σκιές πρέπει να παραμένουν αποκλειστικά στα μάτια; Εμείς είμαστε με όσους πρωτοπορούν και σας λέμε πως φέτος το Πάσχα, οι ανοιξιάτικη πρωτοπορία μπορεί να σας βγάλει εκτός των συνηθισμένων. Κάντε ένα reverse στα μάτια και στα μάγουλα και θα δείτε πως σίγουρα θα το λατρέψετε.