fbpixel

Search icon
Search
5 eye makeup looks που μπορεί εύκολα να αναδημιουργήσει η καθεμία
MAKE UP

5 eye makeup looks που μπορεί εύκολα να αναδημιουργήσει η καθεμία

Ακόμη και εσείς που πιστεύετε πως δεν έχετε την απαραίτητη γνώση


Πολλοί άνθρωποι τρομάζουν όταν η συζήτηση έρχεται στη σκιά ματιών. Φαίνεται περίπλοκο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα εκατομμύριο μικρά πινέλα που φαίνονται ίδια αλλά τα πράγματα τελικά είναι κάπως διαφορετικά και σπάνια είναι κάτι που κανείς δε σας δίδαξε πώς να κάνετε. Εκτός αν αφιερώνετε ώρες παρακολουθώντας βίντεο στο YouTube. Το μακιγιάζ των ματιών φαίνεται ανέφικτο και πολύ περίπλοκο - το καταλαβαίνουμε. Αλλά με τις παρακάτω συμβουλές σίγουρα θα μπορέσετε όλες να πετύχετε τα τέλεια eye makeup looks

Ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων σας, η καθεμία μπορεί να επιτύχει αυτά τα πέντε μακιγιάζ ματιών με λίγα μόνο εργαλεία και τις αγαπημένες σας αποχρώσεις. Και μόλις μάθετε πώς να τα κάνετε αυτά, οι δυνατότητες σκιάς ματιών σας είναι πρακτικά ατελείωτες. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα στυλ με τις αγαπημένες σας παλέτες, μονές σκιές, eyeliners και πολλά άλλα.

1. Smokey Winged Liner

eye-liker.jpg
@patrickta

Το όλο νόημα αυτής της εμφάνισης είναι ότι είναι αβίαστη και εύκολη. Ο διάσημος makeup artist Patrick Ta δημιούργησε αυτό το look αφού είδε ένα παρόμοιο look στην Jennie Kim του Blackpink. Σε ένα βίντεο στο YouTube που δείχνει το look, η Ta χρησιμοποίησε μια σκιά ματιών πιο σκούρα από τον τόνο του δέρματος του μοντέλου για να προσθέσει λίγο βάθος και διάσταση. Στη συνέχεια, το διασκεδαστικό μέρος: το φτερωτό eyeliner. Αν συνήθως πιστεύετε ότι είναι δύσκολο να σχεδιάσετε μια φτερωτή επένδυση, η Ta έδωσε εξαιρετικές συμβουλές για τη δημιουργία ενός τέλειου φτερού:

  • Χρησιμοποιήστε ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ για να αφαιρέσετε τη σκιά ματιών και δώστε της το σχήμα ακριβώς σαν το φτερό που προσπαθείτε να δημιουργήσετε. 
  • Στη συνέχεια, όταν απλώνετε το liner, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τη γραμμή που δημιουργήσατε με τη σκιά ματιών.
  • Κουνήστε αυτό το φτερό προς τα έξω περίπου μισό εκατοστό για να το διατηρήσετε φυσικό.
  • Στη συνέχεια, εφαρμόστε μαύρο eyeliner στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων και καθαρίστε το με ένα πινέλο για να φαίνεται smokey.
  • Ολοκληρώστε την εμφάνιση με λίγη μάσκαρα.

2. Editorial Shimmer

glowy-makeup.jpg
@kaleteter

Το editorial, cool μακιγιάζ δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει πολλά προϊόντα. Συνήθως, οι καλύτερες εμφανίσεις αποτελούνται μόνο από μερικούς βασικούς "παίκτες" που πρέπει να ξεχωρίζουν, και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο καλλιτέχνης μακιγιάζ Kale Teter διατηρεί βασικά τα καπάκια γυμνά εκτός από λίγη αστραφτερή λάμψη. Χρησιμοποιήστε μια καθαρή αστραφτερή σκιά ματιών και τα δάχτυλά σας για να δημιουργήσετε μια λάμψη στα βλέφαρα και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα πιο ανοιχτόχρωμο shimmer στην εσωτερική γωνία. Ολοκληρώστε με μια ελαφριά στρώση μάσκαρα και μετά προσθέστε ένα τολμηρό χείλος της επιλογής σας.

3. One-Shadow Look

makeup-look-eye.jpg
@stellatumakeup

Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ και οι συντάκτες ομορφιάς βασίζονται σε αυτές τις σκιές που έχουν ένα χρώμα για να φαίνονται συνδυασμένες και δροσερές, ακόμη και όταν τα προγράμματα τους δεν επιτρέπουν μια πλήρη ρουτίνα. Χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε χρώμα της συλλογής σας, εφαρμόστε ένα συμπαγές στρώμα στο βλέφαρό σας, ακολουθώντας το φυσικό σχήμα των ματιών σας. Βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε blend "μαλακώνοντας" τις άκρες με ένα πινέλο ανάμειξης. Για να διατηρήσετε τα μάτια σας φωτεινά και ανοιχτά, αφήστε τη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων γυμνή εκτός από λίγη μάσκαρα.

4. Bright Inner Corner

eye-makeup-look.jpg
@fatimacaser

Αυτή η εμφάνιση περιέχει μόνο δύο σκιές και μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε τις αποχρώσεις για να αντικατοπτρίζουν τη διάθεσή σας. Αρχικά, εφαρμόστε μια ματ σκιά σε όλο το καπάκι και μέσα από την πτυχή, αναμειγνύοντας τυχόν σκληρές άκρες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια λαμπερή σκιά της επιλογής σας στην εσωτερική γωνία χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινέλο ή το δάχτυλό σας. Η χρήση ενός πινέλου θα σας δώσει λίγο περισσότερη ακρίβεια, αλλά τα φυσικά έλαια στην άκρη του δακτύλου σας θα κάνουν τη λάμψη στη σκιά να αναδύεται, επομένως όλα εξαρτώνται από την προτίμηση.

5. Classic Cat-Eye

eyeliner-Dk2ph.jpg
@daniellemarcan

Για μια απαλή glam εμφάνιση που μπορείτε να "φορέσετε" σε κάθε περίσταση, ένα φτερωτό cat-eye με κάποια πρόσθετη διάσταση και λάμψη στο μάτι είναι ο καλύτερος τρόπος. Ανακατέψτε μια σκιά ματιών λίγο πιο σκούρα από τον τόνο του δέρματός σας στην πτυχή για να δημιουργήσετε μια απαλή διάσταση. Στη συνέχεια, προσθέστε μια λαμπερή ανοιχτόχρωμη απόχρωση στην εσωτερική γωνία με ένα πινέλο ή το δάχτυλό σας. Στη συνέχεια, κάντε το winged liner σας.