fbpixel

Search icon
Search
Pastel χρώματα: Εντάξτε τα στην κατοικία σας για ένα απόλυτο πασχαλινό σκηνικό
INTERIORS

Pastel χρώματα: Εντάξτε τα στην κατοικία σας για ένα απόλυτο πασχαλινό σκηνικό

Φέρτε «ανοιξιάτικο αέρα» στους χώρους σας


Τα pastel χρώματα είναι συνώνυμα της ανοιξιάτικης διακόσμησης και αποτελούν τον πιο εύκολο τρόπο για να δημιουργήσουμε ένα όμορφο, αισιόδοξο σκηνικό στην κατοικία μας. Ειδικά αυτήν την περίοδο που πλησιάζει το Πάσχα, ίσως να είναι η ιδανική αφορμή για ένα mini makeover στους προσωπικούς μας χώρους, κάνοντάς τους με απλούς τρόπους να δείχνουν πιο fun και ταιριαστή με την τρέχουσα χρονική περίοδο.

Εμπνευστείτε από τους παρακάτω τρόπους & μάθετε πώς μπορείτε να εισάγετε τις pastel αποχρώσεις στη διακόσμησή σας!

Choose the pastels

2-DsqYs.jpg

Σε πρώτο στάδιο, θα πρέπει να διαλέξετε ποια pastel χρώματα θα πάρουν τη θέση τους στους χώρους σας. Με βάση το στιλ που θέλετε να ακολουθήσετε, μπορείτε να διαλέξετε και την απόχρωση που αρμόζει. Οι επιλογές είναι πολλές, όπως για παράδειγμα το dusty pink και το μπλε, το ανοιχτό κίτρινο και το πράσινο, ακόμα και το λιλά. It's up to you!

Total theme

4-xHbUu.png

Σας αρέσει να τολμάτε; Εάν ναι, τότε ένα total pastel σκηνικό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για τον χώρο σας, καλύπτοντας πλήρως το προσωπικό σας γούστο. Άλλωστε, οι τόσο ανοιχτόχρωμοι τόνοι μπορούν να συνδυαστούν και να συνθέσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα για τώρα την άνοιξη, το οποίο θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και πολύ μοντέρνο. Το ανοιχτό ροζ ίσως να είναι η τέλεια βάση για εσάς.

Mix with bolds

bold.jpg

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύσει είναι να «σπάσετε» τα pastels με μερικούς πιο bold τόνους, όπως το μαύρο. Κι όμως, μπορούν να ταιριάξουν φανταστικά και να δημιουργήσουν ένα up to date σκηνικό -κάπως διαφορετικό από αυτά που συνήθως βλέπουμε. Ακόμα, τολμήστε να προσθέσετε μικρές μεταλλικές πινελιές, δίνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο extra διάσταση και λάμψη.

Art love

3-XJiiO.jpg

Τα στοιχεία τέχνης είναι σημαντικό να πρωταγωνιστούν στους χώρους σας. Εύκολα και απλά, μπορείτε να τα εντάξετε με το κρεμάσετε μερικούς statement πίνακες στους τοίχους, που να ενσωματώνου τα pale χρώματα. Για εσάς του πιο δημιουργικούς, ωραία ιδέα είναι να φτιάξετε το δικό σας gallery wall, συγκεντρώνοντας σε ένα σημείο τα αγαπημένα σας pastel artworks και δίνοντας έτσι χαρακτήρα σε ένα κατά τ' άλλα μονότονο τοίχο.

Easter art de la table

2-tkbi4.jpg

Το Πάσχα είναι κοντά και αυτή, λοιπόν, είναι ακόμα μια ευκαιρία για να στήσετε το απόλυτο ανοιξιάτικο σκηνικό σε κάθε σημείο του σπιτιού σας. Ξεκινήστε από τη διακόσμηση του τραπεζιού, λέγοντας ένα τεράστιο «ναι» στα ολάνθιστα λουλούδια, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι για κάθε κατοικία γι' αυτήν την περίοδο. Επίσης, χρησιμοποιήστε πασχαλινά διακοσμητικά στις hot αυτές αποχρώσεις, όπως πιατέλες, κεραμικά αβγά και καλάθια.

Season's DIY projects

2-whoJj.jpg

Εάν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου, τότε κάτι πολύ δημιουργικό που θα μπορούσατε να κάνετε είναι μερικές DIY κατασκευές για το Πάσχα, που θα φέρουν την υπογραφή σας. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας κι εκμεταλλευτείτε τα στοιχεία της φύσης και φτιάξτε, για παράδειγμα, το δικό σας easter tree με αβγά, κορδέλες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Ακόμα, δημιουργήστε μια όμορφη σύνθεση για το τραπέζι, έχοντας για βάση σας έναν διακοσμητικό δίσκο και βάζοντάς του κεριά, χρωματιστά αβγά, αλλά και γλυκίσματα.