fbpixel

Search icon
Search
WELLNESS

7 βασικά στοιχεία για να δημιουργήσετε την ιδανική sexy βραδιά

Πως το "Fifty Shades of Grey" μεταφέρεται υπέροχα στο σπίτι σας


7 βασικά στοιχεία για να δημιουργήσετε την ιδανική sexy βραδιά

H κοινή παροιμία: "Ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα" παραφράζεται και τη θέση του απαγορευμένου φρούτου παίρνει ο πολυπόθητος οργασμός. Μπορεί να είστε fans αυτής της ρήσης ή απλώς μπορεί να ακολουθείτε όλους αυτούς που λένε πως η καλή σεξουαλική ζωή κάνει θαύματα στο γενικό well being. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, το μόνο σίγουρο είναι πως πάντα είναι ευπρόσδεκτη μια υπέροχη βραδιά. Είτε έχετε παρέα... είτε είστε μόνοι!

Με τον σωστό κατάλογο θα πετύχετε όλα όσα ζητάτε και θα βελτιώσετε τη διάθεση σας. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, πως στο γυναικείο κόσμο, η ευχαρίστηση ξεκινάει από μέσα. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν, με τις δικές σας sex fantasies, να γίνονται πραγματικότητα.

sex-night-tips.jpg

G Spotting

Επιλέξτε ένα δονητή που μπορεί να σας ικανοποιήσει τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Διαφορετικά μοτίβο δόνησης, εναλλακτικές στάσεις, όρεξη για περισσότερα παιχνίδια και μια διαφορετική αντιμετώπιση της "ευαίσθητης" περιοχής, θα σας κάνουν σίγουρα να ξεχάσετε όλα όσα γνωρίζατε από το δικό σας sex education. Aυτή η διαδικασία θα σας αναγκάσει να βρείτε νέες διόδους στην επικοινωνία σας και να αναπτύξετε διαφορετικά τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως το sex δεν αποτελεί μόνο μέσο πρόκλησης ευχαρίστησης αλλά και επικοινωνίας. Εκμεταλλευτείτε το και θα δείτε πως θα ανανεώσετε τη σχέση σας.

Good Flex

Ανήκετε σε αυτούς που θέλουν να ξεκινήσουν από τα απλά; Αν ναι, τότε όλα συνηγορούν στο ότι πρέπει να κάνετε δικό σας ένα πιο απλό sex toy, όπως έναν εξωτερικό δονητή. Είναι μικρός, πετυχαίνει -και αυτός- να κάνει spotting στο σημείο G σας και φυσικά μπορείτε να τον έχετε πάντα στην τσάντα σας. Κάτι σαν ένα mini πορτοφόλι για εξεζητημένα γούστα.

sex-night-tips-3.jpg

Oral Report

Μπορεί να μην πιστεύετε ότι η γραφή και ο προβληματισμός μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε σε έναν οργασμό, αλλά ακούστε μας. Αν υπάρχουν πράγματα που θέλετε να εξερευνήσετε και κανείς δεν σας ζήτησε ποτέ, αν υπάρχουν πράγματα που ούτε εσείς δε ρωτήσατε τον εαυτό σας, τότε αυτό το act είναι για εσάς. Το να καταγράφετε και να μοιράζεστε έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την οικειότητα και τη σύνδεση. Λάβετε το σαν μια προτροπή για να κάνετε το κάτι διαφορετικό. Θα εκπλαγείτε με τον τρόπο με τον οποίο το sex journaling θα αλλάξει τη σεξουαλική σας ζωή ή και βραδιά. Μην ξεχνάτε να εμβαθύνετε όσο περισσότερο μπορείτε. 

Undress and Unwind

Πριν ξεκινήστε τη sexy βραδιά σας, αφιερώστε λίγο χρόνο στο να απαλλαγείτε από τυχόν παρατεταμένο άγχος. Κάντε ένα μπάνιο με έλαιο και μόλις βγείτε, θα νιώσετε ανανεωμένοι. Το πνεύμα σας θα είναι στο κέντρο του και θα είστε έτοιμοι για μια βραδιά ενθουσιασμού. Αν θέλετε να το προχωρήσετε ακόμη παραπάνω δεν έχετε παρά να κάνετε όλα όσα θέλετε, με το σύντροφο σας, στη μπανιέρα. Το μόνο που χρειάζεται, είναι οι αδιάβροχοι δονητές. 

sex-night-tips-1.jpg

Smooth Move

Μετά το μπάνιο, τοποθετήστε, στα σημεία που υπάρχει παλμός, λίγο λάδι σώματος. Οι καρποί και ο λαιμός σας είναι τα ιδανικά σημεία. Θα σας χαρίσει απαλό δέρμα, θα σας δώσει μια υπέροχη ομορφιά και θα συμβάλει με τον καλύτερο τρόπο στη χαλάρωση σας. Άλλωστε, μια sexy βραδιά πρέπει να καλύπτει όλες σας τις αισθήσεις. Δοκιμάστε κάποιο με άρωμα καρύδας, γλυκού αμυγδάλου ή ιβίσκου και θα ανακαλύψετε όλα όσα ζητάτε. 

Lighten the Mood

Τα κεριά δε χρειάζονται συστάσεις. Είναι από μόνα τους, το απόλυτο must για μια βραδιά που δε θα ξεχάσετε ποτέ. Το φρέσκο άρωμα που δίνουν καθώς και η αίσθηση του στοιχείου της φύσης, θα σας συνεπάρουν. Λέγεται από τους wellness gurus, πως η ζωντανή παρουσία της φωτιάς προσδίδει έναν απόλυτα sensual χαρακτήρα. Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε.

Chic Lube

Η ύπαρξη λιπαντικού με βάση το νερό είναι σημαντική κατά τη χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών, επειδή οι φόρμουλες με βάση το λάδι μπορούν να τα καταστρέψουν ή να βλάψουν τα προφυλακτικά από λατέξ. Επιλέξτε ένα φιλικό προς την επιδερμίδα και τα tools σας και θα δείτε τρομερή διαφορά στην απόλαυση που νιώθετε. Μην μπλέξετε με επιπλέον μυρωδιές καθώς θα πάρουν την προσοχή από την κυρίως απόλαυση. Κάποια πράγματα πρέπει να μένουν απλά. 

1

The essential oil

Home Fragrance, Apivita BUY ME

2

Candle experience

Acqua Di Parma, Attica BUY

3

Body treatment

Beautifying Composition Oil, Aveda BUY ME

4

Love is love

Aqua Vaginal Care Gel, Frezyderm BUY ME