fbpixel

Search icon
Search
Sex Fantasy: Εμείς γνωρίζουμε τη δική σας μόνο από τις συνήθειες σας
WELLNESS

Sex Fantasy: Εμείς γνωρίζουμε τη δική σας μόνο από τις συνήθειες σας

Μήπως είναι η στιγμή να τις ανακαλύψετε


Η χρονιά της καραντίνας έφερε στην επιφάνεια -ξανά- την ερωτική ζωή. Οι έρευνες απέδειξαν πως οι σεξουαλικές επαφές αυξήθηκαν, η πραγματικότητα το υπογράμμισε και εσείς σίγουρα προσπαθήσατε να ανακαλύψετε δεκάδες διαφορετικούς τρόπους για να την εμπλουτίσετε. Παρόλα αυτά ίσως να μην έχετε στραφεί ακόμη στον πιο κλασικό τρόπο που όλοι λατρεύουν και δεν είναι άλλος από τις φαντασιώσεις. Δημιουργήστε το ιδανικό σκηνικό, κάντε τις κατάλληλες προετοιμασίες και θα δείτε τη σεξουαλική ζωή σας να αλλάζει και τη διάθεση να βρίσκεται ξανά στα ύψη. 

Παρόλα αυτά αν δεν τολμάτε, ακόμη, να αποκαλύψετε τη δική σας τότε μπορείτε να διαβάσετε με το άλλο-σας-μισό αυτό το άρθρο που θα σας μάθει πώς να χρησιμοποιείτε την προσωπικότητά σας για να φτάσετε στην πιο καυτή σας φαντασία. 

sxeseis-g6jmz.jpg

Ακούγεται καλό; Ε τότε δοκιμάστε το!

1. Εάν τα συστήματα με χρωματική κωδικοποίηση σας εξιτάρουν

Ναι, αυτά μπορεί να αποτελούνται από οτιδήποτε. Μπορεί να είναι τα ντοσιέ στο ράφι, ή μπορεί να είναι ένα σύστημα για την εμφάνιση πληροφοριών με διαφορετικά χρώματα που χρησιμοποιείτε και είναι όσο ψυχαναγκαστικό ακούγεται. Εκεί άλλωστε κρύβεται και το «κλειδί». 

Η φαντασίωση σας είναι: Μια συνάντηση σε ένα υπέροχο loft με τον κούκλο barista, από το μαγαζί στο κέντρο, το απόγευμα. Είναι 4:37 μ.μ., αυτός φοράει το κλασικό beanie και μυρίζει βανίλια. Όπως ακριβώς και ο καφές που παραγγέλνετε. Καθώς προχωράει αργά προς την κατεύθυνση που θέλετε, ακούτε τη δική του επιλεγμένη playlist "αποπλάνησης". Ναι, η ζωή σας είναι μια ταινία.  

Γιατί: Οι πολύ οργανωμένοι άνθρωποι τείνουν να σχεδιάζουν τις φαντασιώσεις τους με κάθε λεπτομέρεια. Σας αρέσει ο κόσμος να φαίνεται ομαλός, ακόμη και στο μυαλό σας. Ένας συνδυασμός παρθένου, ζωδιακά, και λάτρη της Marie Kondo οργανωτικά

erotikes-sxeseis-4.jpg

2. Εάν σας καταβάλει εύκολα το άγχος ή θεωρείτε ότι το σεξ σας προκαλεί πίεση

Η φαντασίωση σας είναι: Κάθεστε πάνω από τον εραστή σας, του λέτε να σας κοιτάζει αλλά να μη σας αγγίζει. Στην ατμόσφαιρα υπάρχει η απόλυτη ένταση και εσείς νιώθετε πως κάνετε αυτόν που έχετε απέναντί σας να μη μπορεί να κρατηθεί στιγμή

Γιατί: Η ενασχόληση με το «ελαφρύ» BDSM και το να προσποιείστε έναν χαρακτήρα διαφορετικό από αυτόν που εκφράζετε στην καθημερινότητα αποτελεί για εσάς την τέλεια απόδραση. Το alter ego σας δεν ανησυχεί για το αν θυμηθήκατε να απενεργοποιήσετε το θερμοσίφωνα ή για το αν πληρώσετε τον λογαριασμό του νερού, απλώς απολαμβάνει οτιδήποτε αφορά το sex.  

sxesi-sex-1.jpg

3. Eαν είστε αυτοί που πάντα υποχωρούν και ζητούν συγγνώμη

Η φαντασίωση σας είναι: Στη μέση του σεξ, βγάζετε ένα μαγικό νέο sex toy που τρελαίνει στη στιγμή το μυαλό του συντρόφου σας. Στη συνέχεια, τον βλέπετε να θέλει να το χρησιμοποιήσει και καταλήγετε και οι δύο να περνάτε ένα αξέχαστο βράδυ.

Γιατί: Οι άνθρωποι που υποχωρούν τείνουν να φαντασιώνονται πράγματα που πιστεύουν ότι θα κάνουν τους άλλους ευχαριστημένους. Αρωματικά λιπαντικά, δονητές και οτιδήποτε άλλο φανταστείτε μάλλον σας περιμένει ήδη στο καλάθι στο Amazon. 

sxeseis-sex.jpg

4. Αν είστε κοινωνικοί και απόλυτα εξωστρεφείς

Η φαντασίωση σας είναι: Είστε η Ina Garten από το Orgy Hosting και όλοι οι καλεσμένοι σας αγωνίζονται για την προσοχή σας, την οποία έχετε την ικανότητα να μοιράζετε χωρίς διακρίσεις. Έχετε ξεχωριστές ~ εύνοιες ~ όλα όσα θέλετε και δεν κάνετε διακρίσεις στα πρόσωπα και φυσικά ούτε αυτά σε εσάς. Κάτι σαν πάρτι ενηλίκων. 

Γιατί: Οι εξωστρεφείς προτιμούν, προφανώς, να αλληλεπιδρούν με τον κόσμο. Μελέτες δείχνουν ότι ασχολούνται με συμπεριφορές που τους κάνουν να μοιάζουν πως θέλουν την προσοχή αλλά και με την  την καινοτομία και τον ενθουσιασμό. Επομένως, η σκέψη για κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ (enter: orgy) είναι εξαιρετικά ελκυστική.

sexoualiki-zoi-meta-tin-karantina-4.jpg

5. Εάν έχετε συνεχώς μια «κόκκινη» προειδοποίηση στις σχέσεις και αναζητάτε κρυμμένα σημάδια ότι δεν είστε «η μία»  

Η φαντασίωση σας είναι: Είστε δεμένοι και περιμένετε, με ανυπομονησία το τι θα γίνει. Σκέφτεστε κάτι σαν το Fifty Shades of Grey και ξέρετε ότι ο πολύ ενθουσιώδης παρτενέρ σας έχει απομνημονεύσει όλα όσα αναγράφονται στην τριλογία. Ξέρει ακριβώς πώς να παίξει και πως να σας κάνει να παρακαλάτε πριν σας αγγίξει ξανά. Είναι εξίσου "απελπισμένος" να σας νιώσει, αλλά είναι σε θέση να ελέγξει το πότε θα το κάνει. 

Γιατί: Έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που χρειάζονται πολλές διαβεβαιώσεις στις σχέσεις τους αισθάνονται περισσότερο ενεργοποιημένοι όταν οι σύντροφοί τους δεν μπορούν πραγματικά να τους αντισταθούν ή και όταν νιώθουν πως ο άλλος έχει τον πραγματικό έλεγχο.