fbpixel

Search icon
Search
4+1 τρόποι για να φορέσετε διαφορετικά το μαντήλι στα summer looks σας
STYLING TIPS

4+1 τρόποι για να φορέσετε διαφορετικά το μαντήλι στα summer looks σας

Το αξεσουάρ που θα σας χαρίσει μοντέρνες εμφανίσεις


Τα αξεσουάρ είναι η τελική πινελιά που δεν πρέπει να λείπει από τις συλλογή σας. Μπορούν με μία μόλις κίνηση να κάνουν «θαύματα» και να αλλάξουν ολοκληρωτικά τον χαρακτήρα τις εμφάνισης σας. Το μαντήλι κυρίως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών βρίσκεται ανάμεσα στα accessoories, στα οποία πρέπει να στρέφουμε την προσοχή μας. Τα έντονα χρώματα, τα ιδιαίτερα μοτίβα και τα λαχούρια απογειώνουν την εικόνα μας, η silk υφή τους χαρίζει λάμψη και chic αισθητική, ενώ οι διάφοροι τρόποι που έχουμε τη δυνατότητα να το εντάξουμε στα σύνολά μας προσφέρουν την απαραίτητη ανανέωση. Μπορείτε να το επιλέξετε τόσο στην παραλία ως αξεσουάρ όσο και στην πόλη, ακόμα κι ως basic item. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε 5 trendy τρόπους για να φορέσετε το μαντήλι σας τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού!

Like a top

c31413223494303c134cc4d1734544a3.jpg

Όπως αναφέραμε χαρακτηριστικά και στα παρεό έτσι και το silk scarf σας μπορεί να ενταχθεί στην εικόνα μας και ως top. Μάλιστα δεν είναι λίγες και οι fashionistas που έχουν υιοθετήσει τη συγκεκριμένη τάση, ενώ σίγουρα θα τη λάτρευε και η Carrie Bradshaw. Μπορούμε να συνδυάσουμε αυτήν την επιλογή από καθημερινά τζιν μέχρι φούστες και loose pants για να δημιουργήσουμε σύνολα σαν fashion gurus. Αν έχετε αποφασίσει να κάνετε τις διακοπές σας σ' ένα σκάφος, μαζί με το shorts σας θα μοιάζει υπέροχο όταν σαλπάρετε. 

Like a belt 

ceee187fc306937069d82bd931bffeb1.jpg

Υπάρχουν πολλές φορές που ακόμα και μία μικρή αλλαγή θα συμβάλλει σημαντικά στην τόνωση της διάθεσής σας. Ένα ασφαλής και εύκολος τρόπος για να το πετύχετε είναι να αντικαταστήσετε τη ζώνη σας μ' ένα φουλάρι. Προτιμήστε πολύχρωμο ή floral prints για πιο έντονη δυναμική. Θα αναβαθμίσει ακόμα και το πιο απλό σας σύνολο, όπως είναι μια denim skirt με white shirt. Πρόκειται γι εκείνη τη μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει όμως έντονη διαφορά. 

Like a head piece

83570c049f531c06741c31af9a98eada.jpg

Σ’ αυτήν την κατηγορία υπάρχουν πολλές παραλλαγές. Μία από αυτές είναι να το χρησιμοποιήσετε σαν scrunchies, δένοντας τα μαλλιά σας σε μία επιμελών ατημέλητη αλογοουρά. Από την άλλη μπορείτε να το επιλέξετε για να σας προστατέψει από τον ήλιο όταν βρίσκεστε στην παραλία, προτιμώντας να το φορέσετε σαν μπαντάνα, τοποθετώντας όλα τα μαλλιά σας μέσα σ' αυτό. Για μία άκρως αέρινη διάθεση αφήστε τις άκρες από το φουλάρι σας ελεύθερες να ανεμίζουν καθώς θα κάνετε τις βόλτες σας στα σοκάκια του αγαπημένου σας νησιού.

Like a jewellery

62bdc90c72de16475b6ff0152765e05c.jpg
Image source: @manrepeller

Κυρίως της ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες, τα κοσμήματα, - πιο συχνά τα κολιέ- να μην αποτελούν πρώτη επιλογή. Παρόλα αυτά δεν θέλουμε να χάνουμε ούτε από την λάμψη ούτε από το στιλ που μας προσφέρουν. Γι' αυτό αναζητάμε διάφορες εναλλακτικές και μία από αυτές είναι να φορέσουμε το μαντήλι μας γύρω από τον λαιμό μας σαν κόσμημα. Plus, για να μην προσθέτει θερμότητα έχουμε τη δυνατότητα να το τυλίξουμε γύρω από το χέρι μας σαν βραχιόλι. Παιχνιδιάρικη και super summer διάθεση με μία μόλις προσθήκη. 

Like a skirt 

1e7a89e29d8f902b399dc80c69ac4e83.jpg
Image source: @stealthelook

Το μαντήλι μας μπορεί να αντικαταστήσει πολύ εύκολα τα φορέματα αλλά και τις φούστες που επιλέγουμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Έχε έρθει η στιγμή να επενδύσουμε  σ' ένα silk scarf σε μεγαλύτερο μέγεθος και να το προσθέσουμε στο look μας σαν midi skirt. Για day-to-night outfits που θα προσφέρουν άνεση, ευελιξία και πρακτικότητα συνδυάστε μ' ένα πουκάμισο ή ένα λευκό t-shirt και slides. Θα κάνει τέλεια αντίθεση με την επιδερμίδα σας.