fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

5 μοντέρνοι τρόποι για να φορέσετε το t-shirt σας

Ανανεώστε το κλασικό αλλά πάντα επίκαιρο κομμάτι


5 μοντέρνοι τρόποι για να φορέσετε το t-shirt σας

Παρόλο που η μόδα του τελευταίους μήνες έχει κάνει μία μεγάλη στροφή στον μαξιμαλισμό και στην εξωστρέφεια, θα υπάρχουν πάντα εκείνα τα all time classic, μίνιμαλ κομμάτια που θα είναι in fashion και δεν θα θέλουμε να αποχωριστούμε. Ένα από αυτά είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, το λευκό t-shirt. Μπορεί να σταθεί στις εμφανίσεις μας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, να συνδυαστεί με πλήθος κομματιών που υπάρχουν ήδη στην γκαρνταρόμπα μας και να βοηθήσει στη δημιουργία του layering ακόμα και τις ζεστές μέρες τους καλοκαιριού. Από την άλλη πλευρά, ακριβώς επειδή υπάρχει στις συλλογές μας πολλές δεκαετίες έρχεται η στιγμή που επιθυμούμε να του προσφέρουν μία «πινελιά» ανανέωσης, η οποία θα συμβάλει σημαντικά και στην ψυχολογία μας.

Το καλοκαίρι είναι ιδανική περίοδος για να δοκιμάσουμε νέα πράγματα αλλά και να δημιουργήσουμε λίγο πιο χαλαρά looks. Γι' αυτό ανακαλύψτε παρακάτω 5 μοντέρνους τρόπους για να εντάξετε στην καθημερινότητα σας το white t-shirt, όπου κι αν βρίσκεστε!

The 9 to 5 outfit 

69c562076d1968d8b924fe5b699ccfc7.jpg
Image source: @fashionmagazine

Φυσικά κι αυτό το casual piece μπορεί να σταθεί στα office looks. Ανήκει στην κατηγορία των κομματιών-χαμαιλέοντες κι αυτό γιατί μπορεί να πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε ανάλογα με το styling που θα πραγματοποιήσετε. Στη συγκεκριμένη συνθήκη αυτό που καλείστε να κάνετε είναι να βγάλετε προς τα έξω των tailored χαρακτήρα του. Πώς θα το πετύχετε; Φορέστε το μέσα από ένα palazzo trouser και αναδείξτε τη σιλουέτα σας με τον καλύτερο τρόπο. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα θα κάνει ακόμα πιο έντονη την polished αισθητική. Αν θέλετε περισσότερη λάμψη, τα κοσμήματα, όπως μία χρυσή αλυσίδα στον λαιμό ή ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκι θα προσθέσουν λάμψη. Η tote bag είναι απαραίτητο αξεσουάρ, ενώ παράλληλα της καλοκαιρινές ημέρες δεν μπορούμε να φύγουμε από το σπίτι χωρίς τα sunglasses μας. 

The casual-chic outfit

60d326c2edf531efe140892f1105c7cb.jpg

Ίσως είναι αρκετά δύσκολο να δημιουργήσουμε έναν πιο διαχρονικό σύνολο από το τζιν παντελόνι μαζί με το λευκό μας t-shirt. Όσες φορές κι αν έχουμε αποφασίσει να «φύγουμε» απ' αυτόν πάντα γυρνάμε πίσω. Για τις πιο ασφαλείς καλοκαιρινές εμφανίσεις προτιμήστε ένα ανοιχτόχρωμο high-waist straight leg denim trouser. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μία straw bag κι ένα ζευγάρι slides σε ουδέτερες αποχρώσεις. Ιδανική εμφάνιση για τις πρωινές αλλά και απογευματινές σας βόλτες στην πόλη. 

Do it like a pro 

453a9d3e0a45eea5b92f7d66832a6878.jpg
Image source: @instyle

Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι τα φορέματα. Πιο συγκεκριμένα, τα slip dresses θα προσδώσουν κομψότητα στις day to night εμφανίσεις μας. Εξελίξτε την εικόνα σας και «παντρέψτε» το μαζί με το λευκό σας t-shirt σαν πραγματική fashionistas. Για πιο «ήσυχα» looks κινηθείτε σε neutrals αποχρώσεις στο φόρεμα σας, όπως είναι το λευκό ή το μπεζ για tonal εικόνες. Αν λατρεύετε τις αντιθέσεις τα bold tone dresses, όπως το κόκκινο, το μοβ ή το πράσινο θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε. 

To the beach

296314134-796758418351387-7772364905043114288-n.jpg
Image source: @leiasfez

Όπως αναφέραμε προηγουμένως και όπως ήδη γνωρίζετε, το λευκό t-shirt έχει τη μαγική ικανότητα να προσαρμόζεται σε όλες τις περιστάσεις. Καθώς τα beach looks είναι αυτά που δημιουργούμε πιο συχνά τη συγκεκριμένη περίοδο, επιλέξτε να το φορέσετε πάνω από το μαγιό σας, είτε αυτό είναι ολόσωμο είτε bikini. Σ' αυτήν την περίπτωση φροντίστε η γραμμή του να είναι πιο loose για να μην χάσετε καθόλου από την cool διάθεση που σας διακατέχει. Για πιο «παιχνιδιάρικα» outfits τα t-shirt με logo αποτελούν την κατάλληλη επιλογή. 

Follow the trends 

7e66fe738e76d4c8dde5e6b76ac9dbd7.jpg

Big thing στον κόσμο της μόδας της σεζόν που διανύουμε είναι τα minis κι ακόμα περισσότερο οι mini skirts. Για να ακολουθήσετε λοιπόν τις τάσεις δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα παραπάνω από το να φορέσετε τη φούστα σας μαζί με το white t-shirt. Καθώς το δεύτερο είναι ένας λευκό καμβάς, πάνω στον οποίο μπορείτε να ζωγραφίσετε ότι θέλετε, κινηθείτε σε πιο εκκεντρικές skirt choices. Τα animal prints, τα ασύμμετρα σχέδια αλλά και οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά είναι μερικά από τα σχέδια στα οποία αξίζει να στρέψετε την προσοχή σας. 

1

Logo Print T-Shirt

Etro, Intervista BUY HERE

2

T-shirt beret polo bear

Polo Ralph Lauren, Apolloniapolitia.gr BUY HERE

3

Oversized t-shirt

H&M BUY HERE

4

Printed cotton t-shirt

Max Mara BUY HERE

5

T-shirt with embroidery

Marella BUY HERE