fbpixel

Search icon
Search
6 trendy συνδυασμοί χρωμάτων για να δοκιμάσετε αυτόν τον χειμώνα στην κατοικία σας
INTERIORS

6 trendy συνδυασμοί χρωμάτων για να δοκιμάσετε αυτόν τον χειμώνα στην κατοικία σας

Τα πιο hot αυτήν τη στιγμή color combos


Ο χειμώνας έχει έρθει και ήδη έχουμε αρχίσει να γνωρίζουμε μια νέα εποχή για τα trends στη διακόσμηση. Μια ανανέωση, λοιπόν, στους προσωπικούς σας χώρους είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να μπείτε στο κλίμα αυτής της περιόδου και ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι το να βρείτε τα κατάλληλα χρώματα για τους χώρους σας.

Meet the hottest color combos!

Σκούρο πράσινο & lime

katie-ridder-seaweed-fabric-drapes-green-bedroom.png

Το πράσινο αποτελεί μια από τις must επιλογές για την περίοδο αυτήν στη διακόσμηση και φέτος το όλο concept γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον. Πέρα από τις σκούρες αποχρώσεις του πράσινο, θεωρείται πολύ hot το να εντάξετε και το lime, δίνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο διάσταση και περισσότερο ενδιαφέρον σε ένα κατά τ' άλλα μονότονο και παρωχημένο σκηνικό.

Μπλε & μοβ

navy-blue-purple-rooms-7-1.png

Δύο statement τόνοι που, ωστόσο, μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα μεταξύ τους και να εξασφαλίσουν αρμονία και μοντέρνο τόνο στον χώρο σας. Τολμήστε αυτόν τον χειμώνα να τα ταιριάξετε, επιλέγοντας το σκούρο μπλε να διεκδικεί μεγαλύτερη επιφάνεια και το μοβ να συμπληρώνει μοναδικά το vibe. Και σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να γίνει τρομερό mix n' match με μεταλλικές λεπτομέρειες.

Κόκκινο & φούξια

d58c5c8412d4035148da62f4cc3cd59c.jpg

Εάν θέλετε να δώσετε λίγο barbie style και pop χαρακτήρα στο σπίτι σας, μη διστάσετε να εντάξετε κόκκινα κομμάτια στη διακόσμηση, κάνοντάς τα να δείχνουν ακόμα πιο ενδιαφέροντα με ροζ και φούξια λεπτομέρειες. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πως τελικά αυτός ο συνδυασμός είναι κάτι πραγματικά σύγχρονο και μπορεί να λειτουργήσει υπέροχα στο σπίτι σας και να του προσδώσει statement χαρακτήρα.

Πορτοκαλί & πράσινο

peach-room-2.jpeg

Δύο αποχρώσεις απόλυτα συνώνυμες με τη winter season! Το πορτοκαλί και το πράσινο, πέρα από την ευδιαθεσία που είναι ικανά να προσφέρουν με την προσθήκη τους, αποτελούν κι ένα από τα πιο hot combos, μιας και ταιριάζουν άριστα μεταξύ τους και δημιουργούν ένα ιδιαίτερο και μοντέρνο αποτέλεσμα για όποιον χώρο του σπιτιού σας κι αν το επιλέξετε.

Μαύρο & λευκό

11-julia-robbs-1544042030.jpg

Ένας απίστευτα μοντέρνος και παράλληλα κλασικός συνδυασμός, που κυριαρχεί εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο του interior design. Εάν δεν τον έχετε δοκιμάσει, τότε αυτός ο χειμώνας είναι η χρονιά που αξίζει να το κάνετε, με τη σιγουριά πως θα ταιριάξει φανταστικά στους προσωπικούς σας χώρους, όποιο κι αν είναι στο decor style που έχετε επιλέξει. Σε ένα λευκό σκηνικό προσθέστε black στοιχεία, κι έτσι θα δείτε πόσο πολύ θα αναβαθμιστεί και θα έρθει αυτόματα στο σήμερα, χωρίς καν να προσπαθήσετε ιδιαίτερα.

Καφέ & μαύρο

5e220fc8e43e79ed1fd5f379be0821e3.jpg

Το καφέ είναι συνώνυμο αυτής της εποχής, ενώ το μαύρο έχει τον τρόπο να προσδίδει μοντέρνα διάσταση. Ένας συνδυασμός που πολύ αποφεύγουν, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να ταιριάξει φανταστικά σε κάθε κατοικία, ειδικά αυτήν την εποχή. Και πάλι, τα χρυσά στοιχεία μπορούν να εναρμονιστούν ονειρεμένα.