fbpixel

Search icon
Search
6 tips για να προετοιμάσετε το δέρμα πριν από κάποιο σημαντικό event
FACE & BODY

6 tips για να προετοιμάσετε το δέρμα πριν από κάποιο σημαντικό event

Oι beauty A-listers αποκαλύπτουν τα μυστικά τους


Όταν πρόκειται να παρευρεθείτε σε κάποια εκδήλωση, γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το δέρμα σας να είναι καθαρό και λαμπερό. Ο τρόπος με τον οποίο το προετοιμάζετε μπορεί πραγματικά να σας μεταμορφώσει και να αναβαθμίσει το τελικό αποτέλεσμα. Από ειδικές ρουτίνες που ακολουθούν οι celebrities, μέχρι τα must-known μυστικά των καλύτερων beauty experts, παρακάτω οι ειδικοί αποκαλύπτουν τι κινήσεις πραγματοποιούν για να πετύχουν την πιο shiny επιδερμίδα!  

1. Gucci Westman, makeup artist και ιδρύτρια του Westman Atelier

1-r2yrt.jpg

«Αν έχω κάποια σημαντική εκδήλωση στην οποία πρέπει να παρευρεθώ, πάντα επιλέγω προϊόντα που γνωρίζω κι εμπιστεύομαι - δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσω κάτι καινούριο. Το προηγούμενο βράδυ, θα κάνω pampering στην επιδερμίδα μου με μια εξαιρετικά πλούσια ενυδατική κρέμα. Όταν ετοιμάζομαι την ίδια ημέρα, μου αρέσει να κάνω μια μικρή απολέπιση για να απομακρύνω τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, καθώς δίνει μια καλή βάση για το μακιγιάζ. Το αγαπημένο μου βήμα είναι να συνδυάζω τον νέο μου ορό με μασάζ προσώπου για λεμφική αποστράγγιση. Ο απόλυτος συνδυασμός που ξυπνάει αμέσως το πρόσωπό μου, σε συνδυασμό με έναν κύλινδρο προσώπου ReFa, ο οποίος αποσυμφορεί και δίνει λάμψη στο δέρμα μου".

2. Sir John, makeup artist 

1-kUruW.jpg

«Λατρεύω να χρησιμοποιώ τις μπάλες κρυοθεραπείας. Όταν κάνω το μακιγιάζ των πελατών μου, αρχίζω να ψύχω το πρόσωπο με αυτές. Οι μπάλες cryo απομακρύνουν το πρήξιμο από τη ζώνη Τ και βοηθούν επίσης στη λεμφική αποστράγγιση. Τις βάζω είτε σε έναν κουβά με πάγο είτε απλά τις διατηρώ στο ψυγείο. Έτσι, προετοιμάζω το πρόσωπο με αυτές, που είναι πραγματικά ηρεμιστικές, και στη συνέχεια τοποθετώ το toner και την ενυδατική κρέμα.»

3. Huda Kattan, ιδρύτρια της Huda Beauty

3-s9Gzm.jpg

«Το προηγούμενο βράδυ, καθαρίζω την επιδερμίδα μου δύο φορές και στη συνέχεια ενδίδω στο προϊόν Holy Grail μου - το Huda Beauty Wishful Yo Enzyme Scrub. Το χρησιμοποιώ σε όλο μου το σώμα, ώστε η επιδερμίδα μου να είναι καθαρή και έτοιμη να λάμψει. Μετά από αυτό, θα ενυδατώσω το δέρμα μου με μια ενυδατική μάσκα γεμάτη ενεργά συστατικά, ακολουθούμενη από έναν ορό υαλουρονικού οξέος και ένα gel, που τοποθετώ από το πρόσωπο και τον λαιμό μέχρι το ντεκολτέ μου. Τέλος, για να νιώσω πραγματικά χαλαρή ενόψει μιας μεγάλης ημέρας, μου αρέσει να περιλούζω το δέρμα μου με ένα ροδοέλαιο προσώπου, κάνοντας μασάζ σε αυτό, είτε χρησιμοποιώντας ένα jade roller είτε ένα εργαλείο gua sha. Συνδυάζοντας αυτό με έναν καλό ύπνο σημαίνει ότι ξυπνάω έτοιμη για όλα!»

4. Miranda Kerr, μοντέλο και ιδρύτρια της Kora Organics

shutterstock-1131401150.jpg

«Όταν ετοιμάζομαι να βγω έξω, χρησιμοποιώ οπωσδήποτε ένα gua sha και λατρεύω τις θεραπείες με led μάσκες, καθώς βλέπω τη διαφορά στο πρόσωπό μου. Χρησιμοποιώ πάντα μια ενυδατική μάσκα ύπνου, την οποία τοποθετώ για 15 λεπτά, την ξεπλένω και στη συνέχεια χρησιμοποιώ έναν ορό, τον οποίο απλώνω με ειδικό εργαλείο ομορφιάς.»

5. Shani Darden, αισθητικός και brand founder

6-hJrIm.jpg

«Έχω μια ρουτίνα για ενυδατωμένο, λαμπερό, σμιλευμένο δέρμα που κάνω το βράδυ πριν από κάθε εκδήλωση. Ξεκινάω χρησιμοποιώντας τον ορό καθαρισμού μου, στη συνέχεια χρησιμοποιώ ένα χημικό απολεπιστικό ή το custom επαγγελματικό peeling γαλακτικού οξέος, ανάλογα με το τι χρειάζεται το δέρμα μου. Στη συνέχεια, κάνω μια δονητική θεραπεία για ένα πιο uplifiting look. Βασίζομαι πάντα σε αυτήν, όταν πρέπει να δείχνω τον καλύτερό μου εαυτό - βοηθάει πραγματικά να τονώσω, να σφίξω, να ανασηκώσω και να απομακρύνω τυχόν πρηξίματα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώ έναν ορό βαθιάς ενυδάτωσης για να κάνω filling στο δέρμα μου. Τελειώνω με την ενυδατική μου, η οποία συνδυάζει υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο που διατηρεί το δέρμα ελαστικό χωρίς να προκαλεί συμφόρηση.»

6. Charlotte Tilbury, makeup artist και brand founder

unnamed-YfsPA.jpg

«Είμαι εθισμένη στην περιποίηση προσώπου: όταν είμαι εξαντλημένη, η ρουτίνα μου απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και η επιδερμίδα μου μοιάζει αναγεννημένη. Επιπλέον, λατρεύω την κρυοθεραπεία - πάντα έκανα μπολ με πάγο για τις πελάτισσές μου, καθώς είναι εκπληκτικό το πόσο μπορεί να συσφίξει και να ανασηκώσει το δέρμα. Τώρα κρατάω τη μάσκα προσώπου μου στην κατάψυξη, και αν είμαι πρησμένη ή δεν έχω κοιμηθεί αρκετά, την τοποθετώ και μου χαρίζει αμέσως πιο σφιχτό σαγόνι και πιο φωτεινά μάτια. Χρησιμοποιώ από κάτω το serum μου -το κρύο το κάνει να διεισδύει καλύτερα- και ενώ έχω φορέσει τη μάσκα cryo, πιέζω κάτω από τα μάγουλά μου και μετά πατάω με τα δάχτυλά μου για να ξεκινήσει η κυκλοφορία.»

Πηγή: net-a-porter.com