fbpixel

Search icon
Search
Έτσι θα αποκτήσετε το άψογο πρόσωπο της Pamela Anderson χωρίς μακιγιάζ
BEAUTY PEOPLE

Έτσι θα αποκτήσετε το άψογο πρόσωπο της Pamela Anderson χωρίς μακιγιάζ

Mία από τις πιο λαμπερές γυναίκες επέλεξε να αλλάξει κατεύθυνση


Μπορεί να έχει περάσει κάποιος καιρός από τότε που η Pamela Anderson παρακολούθησε τα σόου της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού SS24 λαμπερή και χωρίς μακιγιάζ, αλλά το beauty moment που "εγκαινίασε" έχει αρχίσει τώρα να παίρνει μορφή. Αν λοιπόν και εσείς αναζητάτε κάτι τέτοιο, τότε πρέπει να γνωρίσετε τα πώς τα σωστά προϊόντα, συστατικά και εργαλεία μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν το δέρμα σας και να εγγυηθούν ομοιόμορφο τόνο, υγιή λάμψη και σχεδόν άψογη επιδερμίδα, χωρίς να απαιτείται μακιγιάζ.

370018772-848657893264938-3582094615615361330-n-mooRf.jpg
@pamelaanderson

Ενδυναμώστε το δέρμα σας

Παράλληλα με το να έχετε ως στόχο την πρόληψη των βλαβών, είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε μια ρουτίνα που περιλαμβάνει τη χρήση ενεργών συστατικών που ενισχύουν το κολλαγόνο. Αυτό σημαίνει εφαρμογή προϊόντων περιποίησης δέρματος με συστατικά που διεγείρουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου του ίδιου του σώματος, η οποία είναι η πρωτεΐνη που παρέχει τη δομή και το πλαίσιο της επιδερμίδας. Τα επίπεδα κολλαγόνου αρχίζουν φυσικά να μειώνονται στα τέλη της δεκαετίας των είκοσι, επομένως δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να αρχίσετε να ενισχύετε αυτό το βασικό δομικό στοιχείο του δέρματος. Κλινικά μελετημένα, αποδεδειγμένα δραστικά που πυροδοτούν την παραγωγή κολλαγόνου περιλαμβάνουν τη βιταμίνη C, τη ρετινόλη, θεραπεία με φως LED και τα πεπτίδια. Θα κάνουν πραγματική διαφορά και θα σας δείξουν πως μια ρουτίνα περιποίησης είναι πολλές φορές αρκετή, χωρίς το μακιγιάζ να κρίνεται απαραίτητο.

Να είστε συνεπείς με τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας

Όταν δημιουργείτε οποιαδήποτε ρουτίνα περιποίησης δέρματος, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε προϊόντα τακτικά για να παρατηρήσετε τη διαφορά. Είναι πιο πιθανό να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα όταν τα εφαρμόζετε καθημερινά. Ένα από αυτά είναι φυσικά το αντηλιακό, καθώς ο ήλιος είναι ο νούμερο ένα επιθετικός παράγοντας κατά του δέρματος όταν πρόκειται για τα σημάδια πρόωρης γήρανσης, όπως οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες, η θαμπάδα, η χρόνια ξηρότητα, η υπερπαραγωγή λιπαρότητας ή ο μειωμένος φραγμός υγρασίας. Η καθημερινή χρήση αντηλιακής προστασίας και αντιοξειδωτικών είναι σημαντική όχι μόνο για τη θεραπεία αλλά και για την πρόληψη της πρόωρης εμφάνισης των σημαδιών γήρανσης. 

385383353-1526029821563661-8495434300237787854-n.jpg
@pamelaanderson

Χρησιμοποιήστε μια μάσκα LED

Mόλις τρία λεπτά φωτοθεραπείας την ημέρα θα κάνουν πραγματική διαφορά στο δέρμα σας. Εκτός από τα προϊόντα που εφαρμόζετε τοπικά, η θεραπεία με φως LED είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για να βελτιώσετε τον τόνο και την υφή του δέρματος. Χρησιμοποιήστε λοιπόν το κόκκινο και το μπλε φως LED για τη θεραπεία και την πρόληψη σημαδιών γήρανσης και ακμής. Στοχεύουν στην ερυθρότητα, μειώνουν τους αποχρωματισμούς και τις φλεγμονές, διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και τελικά βοηθούν στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων

Πραγματική περιποίηση

Μετά τον καθαρισμό, είναι απαραίτητο το δέρμα σας να είναι εντελώς στεγνό, πριν εφαρμόσετε τους ορούς και τις κρέμες σας. Τα προϊόντα αυτά έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε καθαρό, στεγνό δέρμα και έτσι ελέγχονται και για την αποτελεσματικότητα τους. Το νερό όχι μόνο μπορεί να μειώσει τη διείσδυση και να επιβραδύνει την απορρόφηση, αλλά αραιώνει και τα συστατικά της φόρμουλας. Θυμηθείτε να τοποθετήσετε τα προϊόντα από την πιο λεπτή υφή έως την πιο παχιά για μέγιστη απορρόφηση και απόδοση.

Extra tip: H οδηγία με το στεγνό δέρμα διαφοροποιείται στην περίπτωση εφαρμογής υαλουρονικού οξέος, καθώς η ελάχιστη ενυδάτωση στην επιδερμίδα το βοηθά να απορροφηθεί πιο αποτελεσματικά. 

Κεντρική φωτογραφία: @pamelaanderson