fbpixel

Search icon
Search
6 εύκολα makeup looks για να αντιγράψετε άμεσα
MAKE UP

6 εύκολα makeup looks για να αντιγράψετε άμεσα

Ακόμη και για εσάς που δεν είστε pro στην τέχνη του μακιγιάζ


Το μακιγιάζ δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο. Μερικές φορές, οι απλές εμφανίσεις μακιγιάζ είναι αυτές που λειτουργούν περισσότερο και αναδεικνύουν την πιο όμορφη πλευρά του εαυτού σας. Η βελτιστοποίηση της εμφάνισης του μακιγιάζ σας όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο, καθώς τελειώνετε πιο γρήγορα, αλλά μπορεί επίσης να το κάνει να φαίνεται πιο εκλεπτυσμένο και συγκρατημένο. Είναι το ισοδύναμο της αφαίρεσης ενός αξεσουάρ όταν το ντύσιμο σας φαίνεται υπερβολικό. Άλλωστε, αν παρατηρήσετε στις πασαρέλες τα μοντέλα πάντα τονίζουν ένα χαρακτηριστικό στο πρόσωπο και κρατούν όλα τα υπόλοιπα πιο διακριτικά. Μπορεί να έχουν άψογα περιποιημένα φρύδια, ή κόκκινα χείλη ή ακόμη και ένα λαμπερό δέρμα που γίνεται ο καμβάς για όλα τα υπόλοιπα. Αν, λοιπόν, αυτή η ιδέα των εύκολων αλλά εντυπωσιακών looks σας φαίνεται δελεαστική, τότε δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να διαβάζετε το άρθρο.

isismarianiedecken-beauty-face-skin.jpg
@isismarianiedecken

1. French-Girl Lipstick

Ένα statement κόκκινο χείλος φαίνεται αβίαστο όταν γίνεται με τον "γαλλικό" τρόπο. Ο τρόπος για να το πετύχετε είναι να αναδεικνύεται μια αίσθηση ότι τα χείλη σας είναι πιο φουσκωμένα στο κέντρο. Τοποθετήστε το κραγιόν εκεί και στη συνέχεια αρχίστε με ένα πινέλο να το τραβάτε προς τα έξω. Αυτή η τεχνική θα σας δώσει ένα τέλειο αποτέλεσμα και θα κάνει το χρώμα να φαίνεται διάχυτο για μια υπέροχη εμφάνιση. Διατηρείτε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας απλό για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα.

2. Bold Brows

Τα φρύδια μπορούν πραγματικά να πλαισιώσουν το πρόσωπο και το γέμισμα των φρυδιών σας είναι ένας απλός τρόπος για να αναδείξετε το μακιγιάζ σας. Χρησιμοποιήστε ένα βουρτσάκι φρυδιών για να βουρτσίσετε τις τρίχες προς τα πάνω και προς τα έξω, για να ανοίξετε τα μάτια σας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι φρυδιών για να γεμίσετε τυχόν αραιές περιοχές και τελειώστε με ένα τζελ φρυδιών για να σφραγίσετε όλα όσα δημιουργήσατε.

3. Smoked-Out Eye Shadow Wing

Κάντε το σαν τη Hailey Bieber και επιλέξτε ένα smoked, καφέ eyeliner. Σε αντίθεση με το μαύρο υγρό eyeliner, αυτό είναι πολύ πιο εύκολο στη δημιουργία του και πολύ πιο χαμηλής συντήρησης. Πάρτε ένα πινέλο με γωνία και τις σκιές ματιών σας και τραβήξτε μια γραμμή προς τα έξω από την εξωτερική σας γωνία, ακολουθώντας την επάνω γραμμή των βλεφαρίδων σας. Προσθέστε μάσκαρα και ένα ουδέτερο χείλος και είστε έτοιμες για την πιο λαμπερή σας εμφάνιση.

beauty-skin-face-lisaeldridgemakeup.jpg
@lisaeldridgemakeup

4. Cool Blush

Το blush είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας. Ένα καλό ρουζ πρέπει να φωτίζει το δέρμα και εδώ η επιλογή του χρώματος είναι εύκολη. Τσιμπήστε ελαφρά το δέρμα σας για να δείτε ποιο χρώμα εμφανίζεται και στη συνέχεια βρείτε το ρουζ σας για την πιο φυσική εμφάνιση. Τα έντονα χρώματα μπορούν να λειτουργήσουν καλά για εσάς που έχετε μαυρισμένο δέρμα, και οι πιο έντονοι κόκκινοι τόνοι μπορούν να λειτουργήσουν σε σκούρες επιδερμίδες. Οι κρύοι μπλε τόνοι μπορούν να λειτουργήσουν στο χλωμό δέρμα.

5. Bright Eyeliner

Απλό δεν χρειάζεται να σημαίνει και βαρετό. Αντί να πειραματιστείτε με τις σκιές σας, πειραματιστείτε με το eyeliner και κάντε ένα διασκεδαστικό αλλά εύκολο μακιγιάζ. Τοποθετήστε ελάχιστη ποσότητα για να διατηρήσετε την εμφάνιση σας φρέσκια και ζωηρή.

6. Dewy Skin

Αν έχετε αμφιβολίες για το τι πρέπει να κάνετε, τότε το dewy makeup look θα είναι πάντα η απάντηση που ζητάτε. Το αποτέλεσμα αυτό ξεκινά πάντα με μια καλή προετοιμασία. Αναμείξτε ενυδατική κρέμα με λίγο highlighter για δροσερό δέρμα. Ένα απαλό highlighter είναι τέλεια προσθήκη για το ψηλότερο μέρος των ζυγωματικών. Απλώστε λίγο στους κροτάφους και στο κέντρο της μύτης και τελειώστε με ένα mist προσώπου για να δώσετε μια φρέσκια, δροσερή όψη.

Κεντρική φωτογραφία: @capucinerqllrt