fbpixel

Search icon
Search
6 χρώματα στα μαλλιά για εσάς που θέλετε μια άμεση αλλαγή
HAIR & NAILS

6 χρώματα στα μαλλιά για εσάς που θέλετε μια άμεση αλλαγή

Θυμάστε πότε κάνατε μια μεγάλη αλλαγή τελευταία φορά;


Όταν ο καιρός αρχίζει να υπόσχεται πιο ηλιόλουστα πρωινά και πιο ζεστές μέρες, όλα μοιάζουν αλλιώς. Γι' αυτό η ανανέωση στα χρώματα και στις υφές μοιάζει να είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Αν, λοιπόν, είστε έτοιμες, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε χαρτί και μολύβι και να σημειώσετε όλα όσα συγκεντρώσαμε για εσάς. Η στιγμή για να αναβαθμίσετε την εμφάνιση σας είναι εδώ. Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για τα καλοκαιρινά χρώματα αλλά αυτά είναι τα δικά μας αγαπημένα.

Ετοιμαστείτε για μοντέρνους τόνους, έντονα χρώματα και επιλογές χαμηλής συντήρησης.

1. Bright Blonde Highlights

blonde-hair-Xh8jb.jpg
@olaplex

Το να τολμάτε διαφορετικά χρώματα θα είναι πάντα στη μόδα, αλλά αυτό το καλοκαίρι είναι πιο trend από ποτέ. Οι ανοιχτές ανταύγειες πάνω στο ξανθό χρώμα αποτελούν μια τάση που σίγουρα θα θέλετε να ακολουθήσετε και για αυτό σας προτείνουμε αυτή την εναλλακτική. Φυσικά, μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε το μωβ σαμπουάν σας που θα βοηθήσει τα ξανθά μαλλιά σας να μην γίνουν πολύ κίτρινα. Βάλτε το μια φορά την εβδομάδα στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας.

2. Brunette Balayage

brunette-hair.jpg
@colourmeruby

Το Balayage είναι μια επιλογή χαμηλής συντήρησης που γίνεται καλύτερη όσο περνάει ο καιρός, και αυτή τη στιγμή, όλοι ξεκίνησαν να το επιλέγουν ξανά. Αυτή η brunette εκδοχή του είναι ιδανική για γυναίκες που δεν έχουν βάψει ποτέ τα μαλλιά τους και θέλουν μια αλλαγή. Για εσάς που θέλετε να δοκιμάσετε κάτι εύκολο και χωρίς πολύ προσπάθεια. 

3. Almond

brunette-hair-jRXwW.jpg
@olaplex

Όλοι, φέτος το καλοκαίρι, ζητούν αυτή την απόχρωση που ταιριάζει με οποιονδήποτε τόνο δέρματος. Έτσι, αν και μπορεί να μην ήταν η πρώτη σας επιλογή, ήρθε η στιγμή να πείτε το "ναι". Θα γλυκάνει το πρόσωπο σας, θα αναδείξει μια πιο playfull πλευρά σας και τελικά θα γίνει η τέλεια απάντηση σε όποιοδήποτε hair colour δίλημμα αντιμετωπίζετε

4. Caramel Highlights

brunette-hair-P8wBI.jpg
@cydbee

Αν είστε μελαχρινές και θέλετε να πάτε το χρώμα σας στο επόμενο επίπεδο, αυτό σημαίνει ότι τα caramel highlights είναι εδώ για εσάς. Προσθέτοντας καραμελί ανταύγειες σε όλα τα μαλλιά, χωρίς αμφιβολία θα φωτίσετε το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό, σε συνδυασμό με το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, θα σας κάνει να έχετε την πιο καλοκαιρινή εκδοχή που θα μπορούσατε ποτέ να ζητήσετε.

5. Copper

copper-hair.jpg
@colourmeruby

Αν δεν το καταλάβατε ήδη, οι αποχρώσεις του κόκκινου "ζεσταίνονται" περισσότερο για αυτή τη σεζόν και τα χάλκινα μαλλιά είναι εδώ για να κάνουν την εμφάνιση τους. Ρωτήστε τον colorist σας ποια απόχρωση του χαλκού ταιριάζει καλύτερα στον τόνο του δέρματός σας, είτε πρόκειται για μια σκούρα απόχρωση, είτε για ανάμεικτες ανταύγειες και χαμηλούς τόνους. Για να μην ξεθωριάζει το χρώμα σας, περάστε ανάμεσα στις πλύσεις σας ένα κατάλληλο σαμπουάν.

6. Soft Black

black-hair.jpg
@christineleeee

Με την επιστροφή του Y2K και του grunge, αυτή η goth απόχρωση γίνεται ξανά περιζήτητη. Οι διάσημοι και οι influencers ζητούν μαύρο αλλά σε τόνο που είναι λίγο πιο ήπιος από ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Πλέον δεν είναι τόσο έντονο και σε αντίθετση με την απόχρωση που είδαμε στο The Veronicas το 2005, χρειάζεεται χαμηλότερη συντήρηση. 

Featured Media: @christineleeee