fbpixel

Search icon
Search
6 summer colors για τα μαλλιά που όλες θα λατρέψετε
HAIR & NAILS

6 summer colors για τα μαλλιά που όλες θα λατρέψετε

Βρείτε αυτό που ταιριάζει σε ε΄σας


Με τον επικείμενη καύσωνα του καλοκαιριού, είναι σίγουρο πως αλλάξατε τη ντουλάπα σας και πως κάνατε και μερικές διαφορετικές επιλογές στα σεντόνια του κρεβατιού σας. Δεν μπορείτε να το κρύψετε, αυτή είναι η τέλεια εποχή για να δείτε τι πραγματικά οφείλει να γίνει «ελαφρύτερο» και πιο υποφερτό. Παρόλα αυτά, το τελευταίο πράγμα που ίσως αναζητάτε είναι μια αλλαγή στα μαλλιά, αλλά εμείς είμαστε εδώ, για να σας δείξουμε πως ίσως αυτή να είναι μια ανανέωση που χρειάζεστε πραγματικά. Μια νέα προσέγγιση στο χρώμα των μαλλιών σας μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι αναδεικνύετε μια καινούρια πλευρά του εαυτού σας και ότι έφτασε η στιγμή να τολμήσετε όλα όσα ποθείτε.

Ακριβό ξανθό

expensive-blonde.jpg
@ROSIEHW

Το χειμώνα που μας πέρασε όλοι συζητούσαν για το ακριβό μελαχρινό χρώμα, αλλά αυτό το καλοκαίρι επανέρχονται οι ξανθές αποχρώσεις στο προσκήνιο. Το διάσημο expensive blonde, σε αντίθεση με τις παγωμένες, πλατινέ ξανθιές αποχρώσεις και το balayage, που όλες λάτρεψαν τη δεκαετία που πέρασε, έχει να κάνει με ένα χρώμα μαλλιών που φαίνεται φυσικό και διακριτικό. Είναι συνήθως περισσότερο χρυσό και είναι η τέλεια μετάβαση για εσάς που είστε ξανθιές και επιθυμείτε κάτι καινούριο.

Τζίντζερ

ginger-hair.jpg
@kennedyclairewalsh

Παλιότερα, το χρώμα που επικρατούσε ήταν το κόκκινο και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες διάσημες, όπως η Kendall Jenner, η Sydney Sweeney και η Zendaya το είχαν δοκιμάσει. Ευτυχώς στα χρώματα υπάρχει ευελιξία και έτσι μπορείτε να τα προσαρμόσετε στις ανάγκες σας αλλά και στον τόνο του δέρματος σας. Όσες είστε ξανθιές μπορείτε να κάνετε το πέρασμα σε ένα strawberry κόκκινο ενώ αν είστε μελαχρινή μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον «ζεστασιά» και φωτεινότητα με ένα κόκκινο του κερασιού ή με ένα χάλκινο.

Καφέ του μανιταριού

brown-hair.jpg
@marianna_hewitt

Το καλοκαίρι συνήθως περιμένετε με ανυπομονησία τους χρυσούς, ηλιόλουστους τόνους στα μαλλιά σας. Το mushroom brown δεν είναι η πρώτη απόδειξη της αναβίωσης των χρωμάτων των '90s στα μαλλιά, αλλά δείχνει προς μια διαφορετική προσέγγιση από ότι οι προηγούμενες προτάσεις. Είναι έντονο και ζωντανό, και χάρη σε αυτούς τους δροσερούς, γκρίζους τόνους γίνεται η τέλεια επιλογή για εσάς που επιθυμείτε κάτι ιδιαίτερο. Είναι ιδανικό αν αναζητάτε ένα χρώμα που στη συνέχεια θα σας κάνει εύκολη μετάβαση στο φθινόπωρο, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε το χρώμα σας μόλις αλλάξει η σεζόν.

Rose Gold

rose-gold-hair.jpg
@emilyboulinhair

Αν υπάρχει κάποια χρωματική τάση που ενθουσιάζει τους πάντες αυτή τη στιγμή, τότε αυτή είναι το ροζ χρυσό. Αν και είναι φωτεινό και διαφορετικό από τα συνηθισμένα χρώματα όπως το ξανθό, το μελαχρινό και το κόκκινο, εξακολουθεί να φαίνεται κατά κάποιο τρόπο φυσικό και διακριτικό όταν συνδυάζεται με μια σκούρα ρίζα. Φυσικά, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να το αναδείξει με τον πιο chic τρόπο τότε αυτή είναι η Hailey Bieber, η οποία το έφερε στο εξώφυλλο του Allure μόλις ένα χρόνο πριν.

Buttery Blonde

blonde-hair.jpg
@cassdimcco

Οι χρυσαφένιες αποχρώσεις του ξανθού στροβιλίζονται τα τελευταία δύο χρόνια -κυρίως χάρη στην influencer, Matilda Djerf-, αλλά το «βουτυροξανθό» είναι το νέο trend. Είναι λίγο πιο σκούρο από το ξανθό που έχετε συνηθίσει και έχει πολλές διαστάσεις μέσω των χαμηλών τόνων, οι οποίες αντικαθιστούν τις ανταύγειες. Αυτό το ζεστό χρώμα με κάποιο τρόπο φαίνεται πάντα φυσικό και μπορεί ακόμη και να κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι γεννηθήκατε με αυτά τα μαλλιά.

Chocolate Caramel

brown-hair-vkl4W.jpg
@khushi05k

Ένα ζεστό καραμελέ μελαχρινό είναι ακριβώς αυτό που θέλετε αν επιθυμείτε να διατηρήσετε τα μαλλιά σας σκούρα αλλά με μια μελί απόχρωση. Μπορείτε να κάνετε ένα balayage για να διατηρήσετε αυτή τη χαμηλή συντήρηση ή να φέρετε τους φωτεινούς τόνους μέχρι τις ρίζες σας για να πλαισιώσετε το πρόσωπό σας. Η Issa Rae σας δίνει το παράδειγμα, με μια εκδοχή με μπούκλες και πολλά babylights παντού.