fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

5+1 τρόποι για να φορέσετε τα sneakers σαν πραγματική fashionista

Τα πιο μοντέρνα styling tips για την άνοιξη


5+1 τρόποι για να φορέσετε τα sneakers σαν πραγματική fashionista

Μπορεί ο καιρός και οι βροχές των τελευταίων ημερών να μας έχουν κάνει να το ξεχάσομε, αλλά βαδίζουμε όλο και πιο κοντά στην καρδιά της άνοιξης. Η μέρα έχει ξεκινήσει να μεγαλώνει αισθητά, ο ήλιος θα γίνεται ολοένα και πιο λαμπερός και η θερμοκρασία θα πάρει ανοδική πορεία.

Αυτό σημαίνει ότι θα ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας, τα σύνολα μας θα είναι πιο φωτεινά και αέρινα, ενώ παράλληλα θα βασίζονται σ’ αυτό που έχουμε μεγάλη ανάγκη κι έχει γίνει ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία των εμφανίσεων μας, την άνεση. Για να ολοκληρωθούν όλα τα προηγούμενα δε μπορούν να λείπουν από τα καθημερινά μας σύνολα, τα sneakers!

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τα 6 πιο μοντέρνα styling tips για να συνδυάσετε τα αθλητικά σας υποδήματα σαν μία πραγματικά fashionista!

Jeans

sneakers-tips-6.png
Image source: @stealthelook

Θα ξεκινήσουμε από τα βασικά και φυσικά τα πιο ασφαλή. Για να παρουσιάσετε ένα από τα πιο casual chic looks, το οποίο θα σας συνοδεύσει σε πλήθος περιστάσεων και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον, δεν έχετε παρά να συνδυάσετε τα αθλητικά σας υποδήματα με το καθημερινό σας τζιν. Αν θέλετε να απογειώσετε το “less is more” προσθέστε ένα button up shirt σε λευκή ή γαλάζια απόχρωση, μία oversized tote bag κι ένα ζευγάρι μοντέρνα γυαλιά ηλίου. Προτιμήστε το τζιν σας να είναι σε φαρδιά γραμμή είτε boyfriend είτε wide leg, ώστε να ακολουθήσετε ακριβώς τις τάσεις και να προσθέσετε έξτρα πόντους στην εικόνα σας.

Mini skirt

sneakers-tips-4.png
Image source: @popsugar

Η δυναμική των skirts συνεχίζεται να αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς, ενώ κάνουν την εμφάνιση τους συνεχώς νέα σχέδια, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς και δημιουργώντας μας την ανάγκη να μεγαλώσουμε τη συλλογή μας. Η mini εκδοχή τους είναι must για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, όχι μόνο για το στιλ αλλά και γιατί είναι ένας όμορφος τρόπος να αναδείξουμε τα πόδια μας. Κάντε την ανατροπή και ταιριάξτε δύο διαφορετικά στιλ, τη mini tailored skirt με τα αθλητικά σας υποδήματα. Μάλιστα για να απογειώσετε την εικόνα σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα skirt suit μαζί με τα sneakers σας.

Co-ord

sneakers-tips-2.png
Image source: @whowhatwear

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι τα co-ords κατέχουν πλέον μία από τις σημαντικότερες θέσεις στη συλλογή μας. Θα μπορούσαμε να πούμε χωρίς αμφιβολία ότι η δυναμική τους εκτοξεύτηκε κατά την περίοδο της πανδημίας και της παραμονής μας στο σπίτι. Ακολουθήστε τους κανόνες του street style «κατά γράμμα» και «παντρέψτε» τα με αθλητικά σας υποδήματα. Από πλεκτά σετ μέχρι pajama’s style έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτόν το συνδυασμό. Αν επιλέξετε απλές αποχρώσεις στα ενδύματα σας τότε διαλέξτε πολύχρωμα αθλητικά ενώ αν κινηθείτε σε έντονα μοτίβα, τότε τα λευκά υποδήματα είναι «μονόδρομος».

Shirt dress

sneakers-tips-3.png
Image source: @stealthelook

Τα φορέματα με τα sneakers αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις εδώ και μερικά χρόνια, ανεξαρτήτως εποχής. Αν είστε λάτρεις αυτού του στιλ αλλά ψάχνετε να βρείτε εκείνη τη λεπτομέρεια που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, τότε η φετινή άνοιξη σας δίνει την τέλεια εναλλακτική. Τα shirt dresses είναι τα σχέδια που ξεχωρίζουν. Συνδυάζουν με καταπληκτικό τρόπο δύο κλασικά και stylish designs, τα φορέματα και τα πουκάμισα ενώ ταυτόχρονα χαρίζουν ιδιαίτερη κίνηση και «ελευθερία» στην εικόνα σας. Plus, τα σχέδια με τη ζώνη στη μέση σας δίνουν τη δυνατότητα να τονίσετε πολύ όμορφα τη σιλουέτα σας. Δοκιμάστε οπωσδήποτε τον shirt dress & sneakers combo και είμαστε σίγουρες ότι θα τον λατρέψετε.

Bermuda

sneakers-tips-5.png

Ούτε φέτος, όπως όλα δείχνουν θα αποχωριστούμε τις βερμούδες γι’ αυτό ξεκινήστε από τώρα την έρευνα σας για τα απόλυτα styling tips που θα εντυπωσιάσουν. Ένας εύκολος και trendy τρόπος για να τις φορέσετε είναι –ποιος άλλος;- τα αθλητικά παπούτσια. Θα δώσουν ένα πιο «χαλαρό» χαρακτήρα στην εικόνα σας ενώ παράλληλα θα σας κρατήσουν και ασφαλείς από τυχόν λάθη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το κατάλληλο σχέδιο στα υποδήματα έτσι ώστε να μην «αδικήσετε» τη σιλουέτα σας.

Tracksuit

sneakers-tips-1.png
Image source: @pepamack

Δε θα μπορούσαμε να τους «στερήσουμε» το χαρακτήρα και την ταυτότητα τους και γι’ αυτό δε γίνεται να μην αναφερθούμε σ’ ένα total athleisure outfit. Είτε το επιλέξετε για μέσα στο σπίτι είτε για μία έξοδο, οι φόρμες σας ή τα κολάν σας ταιριάζουν με τα αθλητικά υποδήματα όπως το gin & tonic! Άνεση, στιλ και πρακτικότητα μέσα στην πιο cool και απλή εικόνα.

1

Sneakers

Veja, Kalogirou BUY HERE

2

Ikonic sneakers

Karl Lagerfeld, Intervista BUY HERE

3

Sneakers

Karida BUY HERE

4

Fabric running shoes

MaxMara BUY HERE

5

Unisex sneakers

Converse, notos.gr BUY HERE

6

Tread-sole canvas trainers

Alexander McQueen, Luisaworld.com BUY HERE

7

Leather sneakers

Elegance+ BUY HERE

8

Sneaker low

Hogan, Kalogirou BUY HERE

9

Vieirissima printed leather sneakers

Christian Louboutin, Mytheresa.com BUY HERE

10

Sneakers

New balance, nak shoes BUY HERE