fbpixel

Search icon
Search
5 fashion statement looks από την Sissy Valid Style σε super low τιμές
STYLE PEOPLE

5 fashion statement looks από την Sissy Valid Style σε super low τιμές

To One Salonica γίνεται ο απόλυτος fashion προορισμός με εκπτώσεις έως και -80%


Καλοκαίρι... H εποχή του χρόνου που αισθανόμαστε πιο ξέγνοιαστοι και γεμάτοι όρεξη να απολαύσουμε τον ήλιο, τη θάλασσα και φυσικά τις ατελείωτες βόλτες all day long. Είτε βρισκόμαστε στην πόλη ή σε κάποιον καλοκαιρινό προορισμό, επιθυμούμε να παραμένουμε stylish και κομψές, επιλέγοντας πάντα τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς. Μάλιστα, με τις εκπτώσεις της summer season να έχουν ήδη αρχίσει, δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε το απόλυτο shopping therapy, και να αναζητήσουμε έμπνευση για σύνολα που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε. 

Κάπως έτσι, ανακαλύψαμε τον super fashion παράδεισο με τις κορυφαίες εκπτωτικές τιμές, που δεν είναι άλλος από το One Salonica! Μέχρι και τις 31 Αυγούστου λοιπόν, ο απόλυτος προορισμός μόδας, με όλα τα top brands προσφέρει extra εκπτώσεις σε ήδη μειωμένες outlet τιμές που δεν πρέπει να χάσετε! 

Ορμώμενη λοιπόν από το πάθος της για τη μόδα και το στιλ, αλλά και λόγω της εποχής που επιβάλλει την απαραίτητη ανανέωση της συλλογής μας, η fashion influencer, Sissy Valid Style μας δείχνει τα δικά της καλοκαιρινά σύνολα από το One Salonica outlet mall για να εμπνευστούμε ή ακόμα και να αντιγράψουμε...! Κομμάτια από αγαπημένα fashion brands, όπως Pinko, Gant, Kalogirou, Levi’s, Toi&Moi, Nak, Camper, Migato, Axel, Bodytalk, American Stars και Anastasiadis Optica, μπορούν να γίνουν δικά σας με τιμές έως και -80%! Plus, όλα αυτά με την μοναδικά εύστοχη στιλιστική ματιά της Sissy, η οποία προτείνει 5 statement looks που θα κλέψουν τις εντυπώσεις το φετινό καλοκαίρι και αξίζει να δοκιμάσετε!

Let's take a look at her 5 top fashion proposals!

1. Dare to pink

1-JCq2i.jpg
Φόρεμα: Pinko από 310€ τώρα 140€ | Πέδιλα: Nak από 139€ τώρα 63€ | Belt bag: Pinko από 100€ τώρα 65€

Το ροζ αποτελεί ένα από τα πιο girly χρώματα που κεντρίζει το ενδιαφέρον και βρίσκεται ήδη στη χρωματική παλέτα των colour trends της φετινής σεζόν. Τόλμησε ένα total pink σύνολο, επιλέγοντας ένα midi τούλινο φόρεμα και πέδιλα σε baby pink τόνους, ενώ αν θέλεις να κάνεις το look σου ακόμα πιο fashionable, φόρεσε ένα belt bag σε φούξια απόχρωση. Επίσης, αυτή είναι η τέλεια επιλογή αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση, αλλά και αν απλά, θέλεις να ξεχωρίσεις στα καλοκαιρινά σου night outs! Trust me!

2. Floral Prints

2-2OKuL.jpg
Πουκάμισο: Gant από 95€ τώρα 38€ | Φούστα: Gant από 155€ τώρα 62€ | Πέδιλα: Jessica Simpson (Kalogirou) από 109,90€ τώρα 54,50€ | Τσαντάκι: Nak από 99€ τώρα 30€

Ακόμα μια από τις top τάσεις για ακόμη ένα καλοκαίρι είναι το floral print. Μπορείς να το εντάξεις στα καθημερινά office looks σου, συνδυάζοντας για παράδειγμα μια pencil φούστα κι ένα πουκάμισο με διαφορετικά floral μοτίβα και φωτεινά χρώματα, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Με τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως high heels πέδιλα και ένα μοντέρνο clutch, μπορείς να μετατρέψεις το outfit σου και να συνεχίσεις για μια βραδινή έξοδο και τα αγαπημένα σου after work drinks.

3. Bold Tops

2-1-Qb0cp.jpg
Μπλούζα: Axel από 69€ τώρα 24,99€ | Παντελόνι: Levi’s από 110€ τώρα 50€ | Πέδιλα: Migato από 99€ τώρα 31€ | Τσαντάκι: Migato από 42€ τώρα 20€

Είσαι fan των απλών συνδυασμών και των γήινων αποχρώσεων; Τότε μπορείς να φορέσεις ένα μπεζ παντελόνι σε ίσια γραμμή με ένα λευκό top με έντονους όγκους και βολάν, που θα δώσουν extra πόντους στο look σου, αφού είναι ότι πιο #hot φέτος το καλοκαίρι. Ακολούθησε την ίδια χρωματική παλέτα σε πέδιλα και γυαλιά, ενώ μπορείς να δώσεις λίγο χρώμα, με ένα πορτοκαλί τσαντάκι. Give it a try!

4. Sporty Style

2-2.jpg
Top: Bodytalk από 24,90€ τώρα 12,45€ | Βερμούδα: Bodytalk από 39,90€ τώρα 19,95€ | Παπούτσια: Camper από 150€ τώρα 75€ | Backpack: Superdry (American Stars) από 84€ τώρα 53€ | Belt bag: Bodytalk από 34,90€ τώρα 17,45€ | Γυαλιά: Police (Anastasiadis optica) από 215€ τώρα 150€

Τα τελευταία χρόνια το athleisure style έχει αποκτήσει μια σημαντική θέση στην καθημερινότητά μας και πολλά αθλητικά ρούχα είναι πλέον τόσο fashionable, που μπορούν να φορεθούν άνετα κι εκτός γυμναστηρίου. Athletic tops, βερμούδες, διαφάνειες, belt bags, backpacks είναι μερικά από τα στοιχεία που μπορείς να εντάξεις στο look σου και να παραμένεις κομψή όλη μέρα. Must-have: Ένα ζευγάρι μεγάλα statement γυαλιά θα απογειώσουν το look σου!

5. Mix & Match

2-3.jpg
Πουκάμισο: Toi&Moi από 69,90€ τώρα 15,90€ | Φούστα: Toi&Moi από 59,90€ τώρα 29,90€ | Πέδιλα: Nak από 169€ τώρα 76€ | Τσάντα: Toi&Moi από 69,90€ τώρα 19,90€

Το Mix&Match στιλ είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μου καθώς μπορείς να συνδυάζεις κομμάτια, τα οποία μπορεί να έχουν διαφορετική υφή, υλικό και χρωματισμούς. Για παράδειγμα, μια mini φούστα με ασημί παγιέτες μπορεί να συνδυαστεί με ένα πουκάμισο με prints, μια ψάθινη τσάντα σε έντονο χρώμα για να κάνει αντίθεση και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα lace up πέδιλα με χρωματιστά κορδόνια.

Εάν επιθυμείς κι εσύ να αποκτήσεις τα μοναδικά stylish outfits της Sissy Valid Style, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το υπέροχο One Salonica outlet mall -έναν χώρο όπου η υψηλή αισθητική συναντά το εξαιρετικό design. Ανέβασε τη διάθεσή σου σε ένα όμορφο περιβάλλον που σε προδιαθέτει να περάσεις την ημέρα σου κάνοντας ατελείωτες βόλτες και φυσικά τέλειο shopping therapy!

Fashion Paradise found at One Salonica!


Για περισσότερες προσφορές πατήστε εδώ

Info

Διεύθυνση: Κώττα Ρούλια 10 | Site: www.onesalonica.com 

Aκολουθήστε το One Salonica στο instagram, στο facebook και στο tiktok, πατώντας στα Links.