fbpixel

Search icon
Search
5 δημιουργικοί τρόποι να προσθέσετε το glitter στις εμφανίσεις σας
BEAUTY

5 δημιουργικοί τρόποι να προσθέσετε το glitter στις εμφανίσεις σας

Αυτά τα Χριστούγεννα δώστε λάμψη στα looks σας


Εάν ανήκετε στην κατηγορία ανθρώπων που έχουν αφήσει τη λάμψη στις εμφανίσεις τους στη δεκαετία του 90', ήρθε η στιγμή να το ξανασκεφτείτε, γιατί ακόμη δεν έχετε έρθει αντιμέτωποι με τους exciting τρόπους που μπορείτε να την προσθέσετε στα looks σας - ειδικά τώρα, με την περίοδο των εορτών να πλησιάζει. 

Έχουμε φορέσει το glitter σε σκιά ματιών και το έχουμε δοκιμάσει και στα χείλη μας, οπότε τι καινούργιο υπάρχει για αυτή τη party season; Θα σας δείξουμε όλους τους μοντέρνους τρόπους για να φορέσετε glitter αυτή τη στιγμή, εμπνευσμένοι από την ομορφιά των παρασκηνίων και τους αγαπημένους μας makeup artists. 

Εξάλλου, λίγη λάμψη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν

1. Μέσα και κάτω από τα φρύδια σας

snapinstaapp-34909455-232837590856979-4479075557383864320-n-1080.jpg

Μια τάση που έχουμε παρατηρήσει πολλές φορές στην πασαρέλα και κατά τη διάρκεια των εορταστικών εποχών, το glitter κάτω ή μέσα στα φρύδια αποτελεί σίγουρα κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε. Η διαδικασία είναι απλή - χρησιμοποιήσετε ένα γωνιακό πινέλο και ένα glitter ή μια κόλλα glitter της επιλογής σας. Μια μεταλλική απόχρωση είναι πάντα μια κομψή επιλογή ή γιατί να μην δοκιμάσετε μια χρωματιστή λάμψη; Και, η αφαίρεση της κόλλας glitter είναι εύκολη - απλώς χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό με βάση το λάδι.

9-4896003705-01.jpg

Για ένα άψογο αποτέλεσμα εμείς προτείνουμε το Stardust Eyeshadow της KIKO Milano, μια σκιά ματιών σε μορφή gel με βιοδιασπώμενο glitter, η οποία είναι εξαιρετικά εύκολη στην εφαρμογή και μπορείτε εύκολα να τη "χτίσετε" ώστε να πετύχετε όσο έντονο αποτέλεσμα επιθυμείτε.

BUY HERE

2. Highlighter με glitter 

1b2468c7e1df51925b52f794749d3e36.jpg

Το strobing ή αλλιώς η εφαρμογή highlighter από τις κορυφές των μάγουλων και των κροτάφων σας για να σμιλεύσετε το πρόσωπο έχει φτάσει σε ένα νέο επίπεδο. Αλλά το 2023, θα κάνουμε glitter strobing. Απλά επεκτείνετε το glitter στα βλέφαρά σας προς τα έξω, στις κορυφές των ζυγωματικών σας και μέχρι τους κροτάφους.

fb40013-fb8031.jpg

Μεταξύ των αμέτρητων επιλογών, ένα highlighter που μπορούμε να σας συστήσουμε με ασφάλεια για τα επιθυμητά strobing αποτελέσματα, είναι το "Diamond Bomb All Over Diamond Veil" highlighter της Fenty Beauty, το οποίο όπως υπονοεί και η ονομασία του, θα σας κάνει να λάμπετε σαν διαμάντι. 

BUY HERE

3. Glitter nails 

570871ffeb427092d814919f4774460e.jpg

Κάτι που σίγουρα αξίζει μια θέση στη λίστα των τρόπων που μας ενθουσιάζουν να φορέσουμε το glitter είναι ένα λαμπερό manicure. Αποτελώντας τάση που δεν χάνεται ποτέ μέσα στα χρόνια, ειδικά φέτος με την εκτόξευση των pearl nails της Hailey Bieber, τα glitter nails είναι το "αξεσουάρ" που θέλετε να φορέσετε στο φετινό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

01.webp

Για αυτόν τον σκοπό, το Dior Vernis Top Coat Nail Polish - Limited Edition - Glittery polish θα είναι ο σύμμαχός σας για ένα λαμπερό manicure που θα τραβήξει τα βλέμματα. Φυσικά, συνδυάζοντας την εμφάνισή σας με τα κατάλληλα κοσμήματα, τα χέρια σας θα φαίνονται "στολισμένα" με τον πιο chic και εκθαμβωτικό τρόπο.

BUY HERE

4. Glittery μαλλιά

cfea3d7b17c1d0c836d1aeca3ee7f022.jpg

Μεταμορφώστε την εμφάνισή σας σε statement look με την προσθήκη ενός εντυπωσιακού glitter στα μαλλιά σας - τα οποία εξάλλου αποτελούν κλειδί στις εμφανίσεις μας. Η συγκεκριμένη ιδέα, αποτελεί έμμονη ιδέα μας από την παραμυθένια πασαρέλα του Giambattista Valli το 2020, όπου ο καινοτόμος στυλίστας Paul Hanlon δημιούργησε μοναδικά glittery hair στα μοντέλα. Η εμφάνιση ήταν εμπνευσμένη από το παραδοσιακό ινδικό φεστιβάλ Holi (όπου ρίχνουν έντονα χρωματιστές σκόνες για να γιορτάσουν). Κάθε μοντέλο είχε ένα ξεχωριστό χτένισμα, με λάμψεις διαφορετικών χρωμάτων.

Ακριβώς πάνω στην ώρα, η Zara παρουσιάζει το "Glitter Gold", ένα makeup για τα μαλλιά το οποίο σχεδιάστηκε από τον Guido Palau, και στο οποίο πρωταγωνιστεί η Kaia Gerber, για την περίοδο των γιορτών. Η επιλογή των συνθέσεων, η επιμέλεια και ο σχεδιασμός της νέας σειράς έγινε από τον διάσημο στυλίστα μαλλιών, δημιουργικό διευθυντή και μακροχρόνιο συνεργάτη της Zara, Guido Palau. Αυτή η διασκεδαστική, τολμηρή εισαγωγή περιλαμβάνει τέσσερα προϊόντα και αποτελεί «ένα μικρό teaser για όσα πρόκειται να συμβούν», δίνοντας μια πρώτη γεύση για όσα θα ακολουθήσουν για τη σειρά Zara Hair το 2024. 

Για τους μη μυημένους, ο Guido είναι ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για μερικές από τις πιο εμβληματικές στιγμές με τα μαλλιά που έχουμε δει στις πασαρέλες της εβδομάδας μόδας (από Prada έως Dior, Valentino, Loewe, Schiaparelli, Fendi, Versace και πολλά άλλα). Επίσης, μετρά ως πελάτες του τις σούπερ - Linda Evangelista, Naomi Campbell και Cindy Crawford - και διασημότητες - Miley Cyrus, Lady Gaga και Adele -.

00030-025068140-04.jpg

Τώρα για το κορυφαίο brand, ο Guido δημιούργησε το Glitter In Gold Kit - και είναι πανέμορφο. Πρόκειται για μια έκδοση που περιλαμβάνει μια χρυσή χτένα και χρυσές καρφίτσες για να διακοσμήσετε τα μαλλιά, μαζί με χρυσό τζελ μαλλιών που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί "σαν highlighter για τα ζυγωματικά για να τονίσει τη φυσική λάμψη των μαλλιών" και, το προσωπικό μας αγαπημένο, το σπρέι χρυσής λάμψης - το οποίο μπορεί να ψεκαστεί ελαφρά για μια λεπτή λάμψη ή να τοποθετηθεί σε στρώσεις για μια πιο τολμηρή δήλωση.

BUY HERE

5. Body shimmer

snapinstaapp-35998435-350346475494580-235035917700562944-n-1080.jpg

Ποιος καλύτερος τρόπος να απογειώσετε την εμφάνισή σας από το να κοσμήσετε με glitter τα γυμνά σας σημεία; Τα body shimmers είχαν ένα πραγματικό moment τη δεκαετία του '90. Αλλά τελευταία, έχουμε παρατηρήσει ότι οι makeup artists επεκτείνουν τις φωτεινές σταγόνες και το glitter στα κόκκαλα της κλείδας και στο ντεκολτέ. Φαίνεται απίστευτα λαμπερό και θα εξασφαλίσει ότι λάμπετε κάτω από τα φώτα του party.

11401782-5525033037723852.webp

Στη συγκεκριμένη κατηγορία, δεν θα μπορούσαμε παρά να προτείνουμε το Nuxe Shimmering Dry Oil Prodigieuse, το οποίο αποτελεί top προϊόν της εταιρείας. Το ξηρό αυτό λάδι, εκτός από το λαμπερό αποτέλεσμα, θα σας προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη, επομένως βγαίνετε κερδισμένοι από μια ποικιλία προτερημάτων ενός shimmery και θρεπτικού body oil. 

BUY HERE

Κεντρική φωτογραφία: Pinterest