fbpixel

Search icon
Search
4 hairstyles που θα επέλεγε μια Γαλλίδα
HAIR & NAILS

4 hairstyles που θα επέλεγε μια Γαλλίδα

Εάν χρειάζεστε μια ανανέωση, έχουμε την κατάλληλη έμπνευση


μαλλιά των Γαλλίδων - όπως και το γενικότερο στιλ τους - πάντα θα μας εντυπωσιάζει! Tα αγαπημένα french girls γνωρίζουν καλά πως να ξεχωρίζουν, χωρίς ωστόσο να κάνουν ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτό το επιμελώς ατημέλητο look υιοθετούν και στα μαλλιά τους!

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα χτενίσματα που σίγουρα θα έπαιρναν την έγκριση μιας Γαλλίδας.

1. Kλασικό Bob

952b3cfa-7e29-4aa1-99db-d5dc1b71f58b.webp
Το bob cut, γνωστό και ως bob, εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλές στη Γαλλία! Αυτό το κούρεμα είναι ένα κοντό έως μεσαίου μήκους καρέ, στο οποίο τα μαλλιά κόβονται συνήθως ίσια γύρω από το κεφάλι στο ύψος περίπου του σαγονιού. Μπορείτε να το τολμήσετε και με φράντζα ή με τις αγαπημένες γαλλικές αφέλειες στο μπροστινό μέρος.

2. Αφέλειες

4ed2a5db-9068-43bd-8d69-fe3187fa3672.jpeg
Αυτό το χτένισμα μπορεί να είναι εμπνευσμένο από την Jane Birkin της δεκαετίας του '60, ωστόσο, συνεχίζουμε να το βλέπουμε σε όλους τους δρόμους του Παρισιού. Οι Γαλλίδες λατρεύουν αυτό το hairstyle επειδή φαίνεται αβίαστο αλλά και εκλεπτυσμένο. Με αυτό, μπορείτε να επιχειρήσετε επίσης είτε μια φράντζα στο κέντρο (curtain bangs), είτε μια «φράντζα Birkin». Η δεύτερη πέφτει ακριβώς πάνω από τις βλεφαρίδες, οπότε απαιτεί αρκετή συντήρηση, αλλά το τελικό αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο.

3. Μακριά ξανθά με φράντζα

8e6ced41-01ee-41fa-bda1-522b3dc1be24.jpeg
Αυτό το χτένισμα είναι εμπνευσμένο από την Brigitte Bardot και το iconic hair look της στη δεκαετία του '70. Εμπνευσμένο από την Bardot υιοθετείτε σε μακριά ξανθά μαλλιά με μία εντυπωσιακή φράντζα. Αυτός ο τύπος χτενίσματος είναι μια καλή επιλογή για όποια φοβάται λίγο τις αφέλειες. Οι πολυεπίπεδες αφέλειες δένουν με τα μαλλιά σας και προσφέρουν διαφορετικά μήκη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τις φτιάξετε όπως θέλετε. Πράγματι, μπορείτε να τις χωρίσετε στη μέση, ίσια ή στο πλάι.

4. Χαλαρές μπούκλες

71ffc5cb-40a5-4e09-96d5-180242d0fd9d.webp
Στις Γαλλίδες δεν αρέσει να φαίνεται ότι έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο στα μαλλιά τους. Και αυτό το χτένισμα αποπνέει απόλυτα το τυπικό french ανεπιτήδευτο στιλ. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, οι κομψές αυτές γυναίκες είναι υπέρμαχοι της υιοθέτησης της φυσικής υφής των μαλλιών τους. Μπορείτε να αναδημιουργήσετε αυτό το χτένισμα σε φυσικά σγουρά ή κυματιστά μαλλιά, αφήνοντάς τα να στεγνώσουν φυσικά ή με blow-dry. Επίσης, για να αποκτήσετε αυτήν την υφή, είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε προϊόντα μαλλιών ειδικά σχεδιασμένα για σγουρά μαλλιά.